Tak jak w topicu - zlot miałby się odbyć 25 września w stolicy. Organizatorem jest dobrze wam wszystkim znany q2e-GoD, który załatwił już cafe, w której miałaby odbyć się nocka.
Lokalizacja : Warszawa, okolice Galerii Mokotów (dokładną lokalizację podam wkrótce)
Kafejka : Jest 8 komputerów. Dodatkowo wrzucimy GoDa i mój. Kafejka jest przestronna i podzielona na 2 segmenty :
- sala z komputerami
- sala gdzie było kiedyś miejsce na konsole i stół bilardowy - obecnie jest tam pusto. Chcemy tam wrzucić jakieś jakieś krzesła i jakieś miejsca do spania (jakby kto miał takową potrzebę). Cała cafe jest tylko dla nas.
Koszty : Wynajęcie całej kafejki od godziny 22 do 10 kosztuje 120 złotych. Myslę, że jeśli pojawi się około 20 osób, te koszty będą na osobę bardzo nieduże.
Nie będzie to jakiś wielki zapowiadany od n-miesięcy zlot ale myślę, że warto jest się pojawić.
Obecnie na pewno pojawią sięnastępujące osoby : GoD, ivers, Regi, Obuch, hanan + siara

:D(siara mi marudzi że może się pojawi, ale hanan twierdzi, że mimo to przyjedzie), brejker no i ja

. Wczoraj rozmawiałem także z Guandim - również jest gotów pojawić się.
Nie oznacza to, że na tym zamierzamy skończyć. Jeśli nie macie akurat nic do roboty, macie ochotę przyjechać, spotkać się i pograć w dobrej ekipie - zapraszam!!!
Kto jest chętny ? Najlepiej piszcie tutaj lub do GoDa/do mnie na gg lub ircu.