haj ludki
no więc mam problem i mam nadzieję, że mi ktoś pomoże, szukałem po kilku serwisach, readme przeczytane, oficjalna strona przeszukana, w configi te co są zajrzałem no i niestety nie potrafię postawić serwera na lfire ctf
więc chciałem prosić czy mógłbym mi ktoś albo tutaj wkleić albo przesłać na maila, swój plik konfiguracyjny do serwera lfire ctf
z tego co wyczytałem w tych dostępnych configach będę umiał obsługiwać admina i te inne rezczy co tam są, tylko chodzi mi o config z samym ustawieniem dmflags, jak zrobić żeby drużyny były aktywne, weaponstay, żeby się szybciej bronie zmieniały (nie wiem czy to jest konfigurowalne czy na stałe w lfire)jeśli poślecie na maila to poproszę na
2@z.pl
aha i prosiłbym o wklejenie po prostu configa na maila ,a nie przesyłanie go jako załącznik bo mi się outlook zwalił i nie mogę zapisywać plików...
z góry dzięki za każdą pomoc
pozdrawiam,
tuku
p.s. tak przy okazji to zooma jak się robi? fovem czy jest jeszcze jakaś inna komenda? bo cholerka miałem rozbrat 3 lata z q2 i wiele rezczy nie pamiętam
edit:
dobra wiem jak zrobić siebie adminem, więc zapytam inaczej, czy jest jakaś komenda co by mogła włączyć jakieś menu z tymi wszystkimi ustawieniami? żebym mógł to ręcznie zrobić, a nie wpisując komendy, kiedyś widziałem jak koleś na coolnecie lub euro zmieniał bardzo szybko wszystko i albo szybko pisał, albo właśnie było do tego jakieś menu..