a wiec,
kcialem odp na stronie plq2 ale tam nie moge dowac komentarza (wtf?)
wiec postaram sie na czesc postow odpowiedziec tutaj:
mkuh:
jak wiesz ligi nie robimy za pieniadze, absoltunie zadnych profitow z tego nie mamy, to jest nasza dobra wola, monopolu na ligi takze nie mamy, jedyne czym sie kierujemy to staram sie zrobic wszytko aby byla to najabrdziej profesjonala liga, jesli oba klanu zgodzly sie na wczesinejszy termin meczu i jeden z nich (sYnth) bardzo nelagala na rozegranie go we wcesniejszym terminie, nie moge od tak powiedziec ze nie bo mam takie widzimisie to chyba normlane?
gdyby odmowil i nie daj obrze w wyznaczonym terminie byscie nie mogli zagrac i grozil by wam w/o bylby pewnie jeszcze gozej
sasha:
napisales komenta w ktorym uzyles okreslenia "gdyby to bylo nie pierwszzy raz" - naszczescie udalo nam sie PRZYPADKIEM wykryc to za pierwszym razem, piszesz rowniez o uniewaznieniu meczu, czy gdyby nie przypadek, i bysmy sie nie rozijenotali o tym i agl kcialo by potorrzyc mecz bo niE BYL TERMINIE byloby ok?
tak w reg nie ma okreslenia za co jaka jest kara, sugerowalismy sie poprzednim prawie ze identycznym incydentem w PLQ2 #3
scoob:
po 1. z mojej strony bardzo suabo jest twoje laczenie waszej dyskwalifikacji z tym, ze akurat jestem cl klanu rywalizujacego z wami, gdyby faktycznie bylo tak jak piszesz to dawno bym cos zrobil a nie dzierzyl koljenych porazek na przelomie roku, to ze z biegiem czasu ekipa ktora rozpoczela PLQ2 pare lat temu sie wykrusza jest naturalne, a jak pisalem wczescniej nie mam z tego nic aby sie okreslic czy np klan czy liga
po 2. nie zamierzam tesh proiwadzic dywagacja kto na tym wiecej zyska a kto straci i jakimi to my jestemy chamami eliminujac was aby wygrac lige, jakos nie zrobilem bilborda o wygraniu ligi dmC po waszych probroblemach, a wrecz preciwnie przynalem ze to wam sie ono nalezalo
sYnth:
jedyny warrior powiedzial, ze glowna wine ponosicie wy, owszem JA bylem sendzia, i pewie to moja wina ze nie zareagowalem 10 sek porozpoczecie meczu, jednak kcialbym Ci(scoob) przypomniec, iz mowilem ze nie mam totalnie warunkow do siedzania na obsie ze o sendziowaniu nie bylo mowy, aby isc wam na renke i pomoc rozergac ten w termini przez was ustalonym zgodzilem sie, fakt jest taki ze zobacznie wynikow podczas granej mapy i wpisanie gupiego "details" graniczylo z cudem aby uniknąc overflooda, co raczeej widac na demku jak czesto latalem
PLQ2 #3:
sytaja jaka wtedy miala miejsce byla prawie ze identyczna, error zgloszony i grajac w dmC, zagral w meczu cf vs iw jako cf.fix, jedyna roznica jest taka ze teraz ukaralismy dodatkowo butchera
byc moze przyczyna ktora spowodala ze usunelismy was z tej edycji ligi byl fakt waszej dominacji na scenie (nie oabwy przed zmonopolizowaniem jej) a to ze skoro najlepszzy klan PL robie takie reczy to strach pomyslec do czego beda zdolni inni
wydaje mi sie rowniez ze gdyby cala sytuacja dytczyla klanu nB(przypadek) nie bylo by wogole takiej polemiki i zbednej dyskusji
_________________ Niech kołowrotek będzie z wami!
|