[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 gru 2018, o 12:45

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: konfiguracja q2
PostNapisane: 14 lip 2010, o 11:11 
Slaby koles

Dołączył(a): 14 lip 2010, o 10:53
Posty: 4
Karma: 3
Witam wszystkich.

Postanowiłem pograć w q2 (gram w warsow) i trafiłem na stronę quake2.info ale niestety nie znalazłem tam interesujących mnie odpowiedzi. Dlatego po wielu trudach z rejestracją na tym forum, postanowiłem spytać was starych wyjadaczy:

1. czy da sie tak jak w warsow definiować jak wyglądać ma hud?
2. pod jakim adresem znajde download plikow q2?
3. czy w q2 gra sie CA ?
4. dlaczego tak malo ludzi idluje irc? scena jest tak mala?
5. dlaczego nie moge wejsc na niektore serwery?
6. na serverze DM widzialem jak ludzie wskakuja na duze skrzynie, ale mi to sie nie udaje, dlaczego?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: konfiguracja q2
PostNapisane: 14 lip 2010, o 11:16 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
elo

1. nie
2. q2full.glt.pl quake2.com.pl
3. nie, tylko tdm, dm i unictf(unictf.planetquake.pl)
4. bo ludzie pracuja
5. patrz dzial NF. musisz miec konto zeby grac, ale na twoim miejscu nie liczylbym na nie w przeciagu najblizszych 2 tygodni ;]
6. wstaw do cfg cl_maxfps 120

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: konfiguracja q2
PostNapisane: 14 lip 2010, o 11:23 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5729
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
$this->bbcode_second_pass_quote('shinji', 'W')itam wszystkich.
Postanowiłem pograć w q2 (gram w warsow) i trafiłem na stronę quake2.info ale niestety nie znalazłem tam interesujących mnie odpowiedzi. Dlatego po wielu trudach z rejestracją na tym forum, postanowiłem spytać was starych wyjadaczy:
....


$this->bbcode_second_pass_quote('dem', 'e')lo

1. nie
2. q2full.glt.pl quake2.com.pl
3. nie, tylko tdm, dm i unictf(unictf.planetquake.pl)
4. bo ludzie pracuja
5. patrz dzial NF. musisz miec konto zeby grac, ale na twoim miejscu nie liczylbym na nie w przeciagu najblizszych 2 tygodni ;]
6. wstaw do cfg cl_maxfps 120
dem pojebalo cie juz doszczetnie? odezwalem sie na ircu do shinji, bo akurat siedzial:
$this->bbcode_second_pass_quote('', '
')[11:19] <neveride> czesc
[11:19] <neveride> widzialem twoj post na fb
[11:19] <neveride> teraz sa wakacje a ludzie pracuja
[11:19] <neveride> ogolnie to polska scena jest bardzo duza
[11:19] <neveride> w porownaniu do zagranicznych scen q2
[11:20] <neveride> jak posciagasz q2 i bedziessz ustawial cfg to pisz do mnie
[11:20] <neveride> pomoge

i w tym momencie zobaczylem na pasku do kogo pisze.
/whois shinji
$this->bbcode_second_pass_quote('', '
')shinji is ~dem@212-76-59-96.home.aster.pl * dem
shinji on #warsow #plq2
shinji using *.quakenet.org QuakeNet IRC Server
shinji End of /WHOIS list.
idz sie leczyc
_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Ostatnio edytowano 14 lip 2010, o 11:25 przez neveride, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: konfiguracja q2
PostNapisane: 14 lip 2010, o 11:25 
Mroczny

Dołączył(a): 20 mar 2005, o 19:17
Posty: 530
Lokalizacja: Białystok
Karma: 18
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

_________________
te tam nie pierdol :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: konfiguracja q2
PostNapisane: 14 lip 2010, o 11:25 
Slaby koles

Dołączył(a): 14 lip 2010, o 10:53
Posty: 4
Karma: 3
dzieki za odpowiedz

1. :(
2. niestety strona q2full.glt.pl nie dziala, a na drugiej zaraz poszperam
5. ???
6. dziala

do zobaczenia na serwerach


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza