[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 14 lis 2019, o 01:49

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 14 mar 2009, o 13:06 
Kozak

Dołączył(a): 29 sie 2003, o 15:48
Posty: 1428
Lokalizacja: de
Karma: 118
nie ma szans zeby odpalic timery w duelu?

mam armor zbindowany, ale dziala w tdmie. w duelu juz nie ;s


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 16 mar 2009, o 00:24 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 22:57
Posty: 344
Lokalizacja: B-stok
Karma: 7
przy okazji timerow :)
jakie parametry musi miec plik wav zeby mozna go bylo odpalic w ql?
wiem ze na pewno musi byc mono ale jaki rate itd.?
moze ktos chce sie podzielic dzialajacym wav'em :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 16 mar 2009, o 08:47 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2006, o 17:25
Posty: 2550
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 176
A timery w ogole legalne sa? Zeby pozniej nie bylo ze pol Polski na ql zbanuja :D :D

_________________
TLTF jest jak Media Markt - nie dla idiotów


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 17 mar 2009, o 15:50 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 kwi 2003, o 15:49
Posty: 1244
Lokalizacja: StarGard (czyt. od konca) DragRats
Karma: 75
jakies problemy z ql od 16 godzin:

The problems persist. So far we think there is a problem at the networking layer.
about 16 hours ago from web

_________________
Ja tu tylko sprzatam... "iskiero"


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 25 mar 2009, o 19:22 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 maja 2003, o 12:38
Posty: 1237
Lokalizacja: Poland/3miasto/gdA
Karma: 25
//problem rozwiazany ;)

_________________
kilerj / [STA]KILER.J / Westbam! / PogromcaDziewic

god mode, give all i do piek


Ostatnio edytowano 25 mar 2009, o 22:11 przez Kilerj, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 25 mar 2009, o 22:08 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 09:03
Posty: 1235
Karma: 9
joŁ jak w quakelive binduje sie na klawiature numeryczna?
W q2 jest np kp_1 , kp_enter itp (no cos kolo tego, nie pamietam, ale to szczegol), a jak w ql?
i jeszcze jedno , cz w qL da sie bindowac kilka broni pod jednym klawiszem jak w q2?
i np bierze te ktora w bindzie jest na koncu.
Ymm i jeszcze jak zrobic zeby nawet na FFA skiny enemy byly bright , albo red czy cos tam.

_________________
pozdr Qiub


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 25 mar 2009, o 22:09 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2006, o 17:25
Posty: 2550
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 176
cg_forceenemymodel np. tankjr/bright

_________________
TLTF jest jak Media Markt - nie dla idiotów


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 28 mar 2009, o 00:22 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 09:03
Posty: 1235
Karma: 9
$this->bbcode_second_pass_quote('Qiub', 'j')oŁ jak w quakelive binduje sie na klawiature numeryczna?
W q2 jest np kp_1 , kp_enter itp (no cos kolo tego, nie pamietam, ale to szczegol), a jak w ql?
i jeszcze jedno , cz w qL da sie bindowac kilka broni pod jednym klawiszem jak w q2?
i np bierze te ktora w bindzie jest na koncu.
Ymm i jeszcze jak zrobic zeby nawet na FFA skiny enemy byly bright , albo red czy cos tam.


he nikt nie wie?
_________________
pozdr Qiub


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 28 mar 2009, o 05:46 
Slaby koles

Dołączył(a): 18 sty 2008, o 15:31
Posty: 21
Lokalizacja: EUDEZET
Karma: 5
kp_end = 1
kp_downarrow = 2
kp_pgdn = 3
kp_leftarrow = 4
kp_5 = 5
kp_rightarrow = 6
kp_home = 7
kp_uparrow = 8
kp_pgup = 9
kp_ins = 0
kp_del = .
kp_enter = enter
kp_plus = +
kp_minus = -
* = *
kp_slash = /


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 29 mar 2009, o 14:50 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2003, o 10:55
Posty: 1973
Lokalizacja: Krakow
Karma: 23
Hej mam taki problem:

Jakiś czas temu robiłem format. Przed nim na confgu foxa po moich drobnych poprawkach mialem stale 125 FPS i grało się pozytywnie . Po formacie zainstalowalem miedzy innymi: ta sama wersje firefoxa, te same sterowniki do grafiki, wgralem ten sam config. I co? FPSy skacza mi radośnie od 20 do 125 i grać się za huja nie da. Czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje i jest w stanie zaproponować rozwiązanie?

Probowalem gre poscic tez pod IE - dzieje sie tak samo.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 29 mar 2009, o 16:19 
Kozak

Dołączył(a): 29 sie 2003, o 15:48
Posty: 1428
Lokalizacja: de
Karma: 118
a sprawdzales na innych grach?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 29 mar 2009, o 16:50 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2003, o 10:55
Posty: 1973
Lokalizacja: Krakow
Karma: 23
tak. I cs, i runes of magic chodzi mi normalnie xD


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 29 mar 2009, o 17:43 
Cukierkowy

Dołączył(a): 27 maja 2005, o 15:26
Posty: 182
Karma: 23
hm, poczytaj tutaj:

http://www.quakelive.com/forum/showthread.php?t=1564

i moze tu:

http://www.quakelive.com/forum/showthread.php?t=12990


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 31 mar 2009, o 21:13 
Mroczny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 wrz 2004, o 20:24
Posty: 574
Lokalizacja: Bia
Karma: 33
ktos ma moze pojecie czemu [ po niechcianej aktualizacji FF ] jak wchodze do gry to caly czas mam wtyke? moze jakis fix na to? :<

_________________
wsiounk


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 31 mar 2009, o 21:22 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2003, o 10:55
Posty: 1973
Lokalizacja: Krakow
Karma: 23
mam to samo dziś :D dodając to do mojego poprzedniego problemu, na prawdę gra mi się wybitnie :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 1 lut 2010, o 18:16 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 cze 2002, o 18:07
Posty: 1048
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 37
Gracie jeszcze w QL? Ja wlasnie z kumplem sobie duele gramy od wczoraj. Ogolnie mam neo 1mbit i w q2 ping 25, a w QL na warszawskich serwerach mam ping 90... raz mialem 25, a dzis znowu 90. Kiepsko. Poza tym co w ogole dodali do ql? Myslalem ze jakies nowe fajne mapy beda, ale chyba nie bardzo...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 2 lut 2010, o 14:51 
Kozak

Dołączył(a): 23 sie 2003, o 23:56
Posty: 2361
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 3
dobra dobra, na równych pingach też Cię jechałem, już nie płacz na fajnym o pingach sfinka tyko naucz się grać

Tylko ja to nie wiem czy to warszawskie serwery były, obok była flaga polski i napis "warsaw", więc tak mi się wydaje, ale ja nie ogarniam.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 2 lut 2010, o 17:42 
Cukierkowy

Dołączył(a): 11 sie 2006, o 15:02
Posty: 206
Karma: 15
duzo ludzi ma problemy z pingiem na PL #1, moze macie lepsze na PL #2 (warto sprawdzic), ale tych jest niestety mniej niz PL #1 ;]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 20 lut 2010, o 18:41 
Stryjek
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2002, o 14:00
Posty: 2588
Lokalizacja: DuB
Karma: 122
podobno polskie servery wcale nie sa w polsce

stad te pingi

_________________
samochody, prostytutki, zapiekanki


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 19 kwi 2010, o 14:57 
Cichociemny

Dołączył(a): 6 lis 2007, o 21:57
Posty: 96
Lokalizacja: far, far away
Karma: -3
Czemu gdy wchodze na obojetny server tj lokalizacja , tryb zawsze ale to zawsze przekierowuje mnie na server DM w USA ? ;/ kiedys bylo dobrze.

_________________
Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza