za duzo troli na scenie by cos takiego przeszlo...
juz nie mowie o sytuacji gdy oba klany sobie ufaja... co z ludzmi ktorzy maja budyn w glowie zaczna wchodzic na sv i przeszkadzac w roznoraki sposob bedziecie dawac co 10s vote kick na goscia/gosci?
timy?
ip?
czyszczenie sv?
jedyna opcja jaka ja widze jest to iz w zaleznosci jak sie klany umowia z sedziami tyle meczy zostanie rozegranych konkretnego dnia! wiadomo nd jest najfajniejszym terminem jak jakis sedzia bedzie chcial poswiecic wiecej czasu na sedziowanie to why not? zakladam ze w wiekszosci klanow znajdzie sie chociaz jedna osoba ktora potrafi logicznie myslec i ustalila by tak godziny meczu ze selekcja serverow nie kolidowala by z pozostalymi meczami plq2... (2mecze max w odstepie 1h15min?)
@neon
z poczatku napisalem cos obrazliwego w twoim kierunku ale sie powstrzymalem... musisz mi wybaczyc przyzwyczailem sie do ludzi ktorzy potrafia logicznie myslec, rozpatrywac rozne mozliwosci zaistnialych sytuacji, kontrolowac swoje idiotyczne potrzeby np proby uderzenia w cudze czule punkty dla wlasnej satysfakcji itp. itd. niestety czasem zapominam ze naturalna selekcja to proces powolny zatem przeslanka bedzie taka sama wiec:
jesli nie masz zielonego pojecia o czyms a wypowiadasz sie w temacie to lepiej zamilcz zastanow sie nad soba raz dwa nawet trzy razy jesli dalej bedziesz twierdzil tak samo wybierz sie do specjalisty on ci postara sie wytlumaczyc to czego duzy procent progresywnych spoleczenstw uczy sie na wlasna reke majac ~14-20lat...
niestaraj sie nawet odpisac... przez prawie 2lata mialem nieprzyjemnosc przypadkowego jak i nieprzypadkowego czytania twoich wypocin w komentarzach ircu chacie q2 na moja opinie o kims trzeba dlugo pracowac i pokazac sie z wielu stron... jak bys nieodwrocil moich slow jak bys sie staral madrze napisac nic nie zmieni faktu jaka osoba jestes...
wiem ze cie nie uraze tym co napisalem (nie mialem takiego zamiaru tak dla jasnosci) co najwyzej rozbawie zreszta to nie moj problem
jestem o niebo lepiej przygotowany niz dem na szczeniackie ataki wiec daruj sobie...
sry za offtop zdrov