[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 13 gru 2019, o 12:15

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Co tu sie dzieje??? r1q2
PostNapisane: 4 paź 2006, o 07:58 
Cukierkowy

Dołączył(a): 21 mar 2005, o 16:11
Posty: 151
Karma: 0
Juz mowie o co chodzi! do cholery nie mam juz sily, gram w te gre od kilku ladnych lat wszystko jest ok, mamy fajnego klienta i gra sie swietnie, ale nie ktos musi wymyslec nowego <r1q2..etc> nawet w polowie nie bedacego tak sprawnym jak nocheat. i wprowadzac go w zycie... no do cholery polowie ludzi tnie kompa ja mam lagi co kilka sekund no hardcorowe wciecia!! nie da sie grac a kompa nie mam slabego. P4 2.5 1GB ram ATI 9550. daje sobie rade z q2 bez problemu. pytam ludzi co sie dzieje z tym r1q2 mowia ze kazdemu a przynajmniej wiekszosci wcina, ludzie.... na tym sie nie da grac!!!!!!!!!!!! bedzie zajebiscie jak q2 umrze wlasnie przez takie bzdury jak r1q2 bo sami do tego doprowadzimy a ja na tym scierwie grac na pewno nie bede grajac juz 6 lat w sumie nie potrafie sie przestawic na takie wcinanie tak jak inni pisza ze musze przyzwyczaic oko:P lol <pozdro sls>:) a to ze obsluguje anticheata... i co z tego jak ciagle robia te r1q2 a na finalna wersje juz jest wh!!! :) zawsze beda cheaty i nic z tym nie zrobicie chodzbyscie nie wiem jak sie starali.... po co zmieniac cos co jest dobre!! moze lepiej ulepszyc starego nocheata.... a nie zmieniac klienta na innego a i tak na zadnym z nich nie da sie grac!!!! paranoja.... mam nadzieje ze liga nie bedzie wymagala r1q2!! jesli tak to ja dziekuje zaczne grac w simsy!!! :P prosze o przemyslenie tej sugesti!!!!:) Ps. 3 serwery juz zjebaliscie!!!! oby tak dalej GL


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2006, o 08:15 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 maja 2004, o 12:29
Posty: 2676
Lokalizacja: Bia
Karma: 24
Jak taki sprytny jestes to wez i sam ulepsz nocheata. Zreszta kto ci kaze grac w q2? Nie pasuje - nie graj. Jedna osoba mniej.

_________________
Aby by


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2006, o 08:40 
Cukierkowy

Dołączył(a): 21 mar 2005, o 16:11
Posty: 151
Karma: 0
no to inteligentnie bardzo!:D teraz przeczytaj jeszcze raz i pomysl :) zanim napiszesz. :P chodzi mi o to ze te r1q2 jest do bani i cos trzeba z tym zrobic. a jak sie nie da to zostac przy starym bo jesli chodzi o cheaty to i tak beda zawsze co by sie nie robilo!!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2006, o 09:10 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 1966
Lokalizacja: Grajewo
Karma: 30
mozesz grac na aprq2, nikt ci nie kaze na r1q2, jak nie masz 5min na ustawienie sobie q2 i przeczytanie jak to zrobic, to w to nie graj.
tu do r1q2
http://fb.planetquake.pl/viewtopic.php?p=136903#136903
a aprq2 czy inne
http://antiche.at/


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2006, o 09:11 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 maja 2004, o 12:29
Posty: 2676
Lokalizacja: Bia
Karma: 24
Sam sie wykazales inteligencja zakladajac juz drugi temat o r1q2..

_________________
Aby by


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2006, o 15:26 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
Ja praktycznie nie gram juz w q2, ale jakis czas temu sciagnalem sobie z ciekawosci aprq2, anticheat.dll itd. zeby zobaczyc jak to wyglada teraz. Wrzucilem, odpalilem, wpisalem kilka komend ktore sa dokladnie opisane w readme, wszedlem na jakis coolnet z wlaczonym anticheatem i wszystko dzialalo ok, skacze sie tak samo jak na nc, jedynie musialem zmienic cl_maxfps bo bylo troche inaczej niz w nc przez co sie kleilem, w nc przy 120 bylo 111 a w aprq2 bodajze 130 czy jakos tak, nie pamietam, w kazdym razie ustawilem sobie tak zeby tez bylo 111 i wszystko ok. Nie kumam co wy macie za problemy skoro w 2 min ogarnalem nowego klienta a wy sie meczycie z tym tyle czasu? Moze jestescie na tyle leniwi ze nie czytacie readme albo postow ktore byly pisane na fb o tym co trzeba zrobic zeby dzialalo ok... a moze zapomnieliscie z katalogu q2 usunac wh, jakies frkq2 czy bog wie co tam jeszcze macie?:S Zenada. Kiedys tez sie zmienialo klienty z xanii na q2ace, z q2ace na nc, co chwile nowe wersje tych klientow i nigdy nikt nie mial zadnych problemow. Po tylu latach przerwy pierwszy raz trzeba zmienic klienta a wy sie zachowujecie jakbyscie musieli poskladac kompa na nowo, robic formata, instalowac windowsa, wszystkie programy i specjalne oprogramowanie do nowego klienta q2 :O

Jak nie potraficie sciagnac, rozpakowac, zrobic cfg (wpisac kilka komend po przeczytaniu najpierw pliku readme.txt) to po prostu sobie odpuscie gre w q2 i skonczcie marudzic. Macie racje cheaterzy i tak beda, tylko lepiej jest jak gra kilka debili na wspomogaczach niz jak 90% 12-latkow biega z tym po serwerach.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2006, o 17:44 
Cukierkowy

Dołączył(a): 21 mar 2005, o 16:11
Posty: 151
Karma: 0
ehhh sprubuje jeszcze raz ale juz mam powoli dosc!!! a sami co polecacie r1q2 czy aprq2??? na obu mam to samo po zrobieniu komend i cfg wcina mi co kilka sekund nie zaleznie od klatek i fps caly czas sa bez zmian


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2006, o 18:09 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
aprq2, ma chyba wiecej opcji i jest latwiejszy do skonfigurowania (mowie chyba bo nie instalowalem r1q2 nawet, aprq2 polecil mi v3non)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2006, o 18:21 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 maja 2004, o 12:29
Posty: 2676
Lokalizacja: Bia
Karma: 24
No aprq2 jest calkiem spoko, przezucilem sie na to z r1q2 bo mialem na poczatku gdy wejde na serwer laga.. na aprq2 tego nie ma i po za tym ma pare fajnych opcji, jak np winamp czy zmiana wielkosci i rodzaju crosshair, w konsoli pare fajnych rzeczy, ogolnie spoko jest : )

_________________
Aby by


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2006, o 19:35 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 kwi 2005, o 15:27
Posty: 1551
Lokalizacja: Grajewo
Karma: -69
tak to jest jak sie nie ma mozgu , wyjebcie w pizdu stad ten topik bo robi jako smietnik ;3


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co tu sie dzieje??? r1q2
PostNapisane: 4 paź 2006, o 23:47 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
$this->bbcode_second_pass_quote('MatrokS', 'J')uz mowie o co chodzi! do cholery nie mam juz sily, gram w te gre od kilku ladnych lat wszystko jest ok, mamy fajnego klienta i gra sie swietnie, ale nie ktos musi wymyslec nowego <r1q2..etc> nawet w polowie nie bedacego tak sprawnym jak nocheat. i wprowadzac go w zycie... no do cholery polowie ludzi tnie kompa ja mam lagi co kilka sekund no hardcorowe wciecia!! nie da sie grac a kompa nie mam slabego. P4 2.5 1GB ram ATI 9550. daje sobie rade z q2 bez problemu. pytam ludzi co sie dzieje z tym r1q2 mowia ze kazdemu a przynajmniej wiekszosci wcina, ludzie.... na tym sie nie da grac!!!!!!!!!!!! bedzie zajebiscie jak q2 umrze wlasnie przez takie bzdury jak r1q2 bo sami do tego doprowadzimy a ja na tym scierwie grac na pewno nie bede grajac juz 6 lat w sumie nie potrafie sie przestawic na takie wcinanie tak jak inni pisza ze musze przyzwyczaic oko:P lol <pozdro sls>:) a to ze obsluguje anticheata... i co z tego jak ciagle robia te r1q2 a na finalna wersje juz jest wh!!! :) zawsze beda cheaty i nic z tym nie zrobicie chodzbyscie nie wiem jak sie starali.... po co zmieniac cos co jest dobre!! moze lepiej ulepszyc starego nocheata.... a nie zmieniac klienta na innego a i tak na zadnym z nich nie da sie grac!!!! paranoja.... mam nadzieje ze liga nie bedzie wymagala r1q2!! jesli tak to ja dziekuje zaczne grac w simsy!!! :P prosze o przemyslenie tej sugesti!!!!:) Ps. 3 serwery juz zjebaliscie!!!! oby tak dalej GL


nie rozumiesz dzialania anticheata to nie pisz
r1q2 nie jest wymagany na serwerach i to nie jest zaden anticheat. anticheatem jest plik anticheat.dll ktory moze dzialac na klientach r1q2, aprq2, egl
a to ze na r1q2 jest wh to nie ma zadnego znaczenia bo i tak anticheat nie wpusci cie z tym wh na serwer


zreszta gdyby nic nie bylo robione w zwiazku z anticheatami bawila by cie gra z kolesiami ktorzy dowartosciowuja sie przez uzywanie wh czy innych tam cheatow ? dzisiaj r1ch pisal mi ze jest zaskoczony tak duza iloscia wh i innych cheatow na polskich serwerach (wszytskie serwery lacza sie do glownego gdzie przekazywane sa informacje i dostep do nich ma tylko r1ch). Oczywiscie sa to tylko proby wejscia na serwer bo anticheat odpowiednio reaguje :)

jezeli nie odpowiada ci r1q2 sprawdz aprq2 lub EGL, nie wiem dlaczego wszyscy zaczynaja od r1q2 myslac ze on jest wymagany na serwerach a na http://antiche.at jest wszytsko napisane

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza