[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 26 cze 2019, o 21:17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: CZYTAC LAMY !!!
PostNapisane: 5 lis 2009, o 13:15 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
ja uzywam silverlight. jak na jednym kompie wejde do tematu i wszystko przeczytam, to jak pozniej odpalam kompa w domu to mam nieprzeczytane (nawet jesli, tak jak napisal hanan, ja jestem osoba ktora napisala ostatniego posta w danym topiĆku). kiedys tak nie bylo, ale ogolnie to mi to wisi, pisze tylko gwoli wyjasnienia..

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: CZYTAC LAMY !!!
PostNapisane: 5 lis 2009, o 13:28 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
tylko to akurat kazdy tak ma pewnie, tak jak juz pisalem wczesniej w starym phpbb pewnie bylo to inaczej rozwiazane, moze w bazie zapisywalo jakie tematy dany uzytkownik juz przeczytal itd. dzieki temu na kazdym kompie jak sie otwieralo fb byl stan aktualny, a w nowym pewnie zeby ograniczyc liczbe zapytań wrzucili to do cookies i przez to wiadomo jest jak jest (takie sa moje domysly)

w ogole w starym z tego co pamietam, jak sie wchodzilo na fb i nawet jak sie nie przeczytalo wszystkich tematow, to przy nastepnej wizycie pokazywalo nieprzeczytane tylko te ktore zostaly dodane od naszej ostatniej wizyty a nie wszystkie ktore w rzeczywistosci nie przeczytalismy, teraz nieprzeczytane beda tak dlugo az je w koncu przeczytamy albo jak damy oznacz jako przeczytane


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: CZYTAC LAMY !!!
PostNapisane: 5 lis 2009, o 18:30 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 24 lis 2007, o 20:56
Posty: 342
Karma: 65
skoro juz zaczeliscie wylewac zale zwiazane z FB to ja też się przyłącze :D
czemu nie mam zadnego skina na FB ? nie mam pojecia jak go przywrócic... za to jak nie jestem zalogowany to skin jest...
o tak wyglada to u mnie http://img294.imageshack.us/img294/5764/clip1.jpg
ma ktos jakieś rady?:P


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: CZYTAC LAMY !!!
PostNapisane: 5 lis 2009, o 18:33 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
tez tak mialem na firefoxie w pracy. w ie bylo ok. a teraz juz jest ok na obu (chyba pomoglo wyczyszczenie cacheu przegladarki i ciastek, ale glowy uciac nie dam

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: CZYTAC LAMY !!!
PostNapisane: 5 lis 2009, o 18:57 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
$this->bbcode_second_pass_quote('paputek', '
')czemu nie mam zadnego skina na FB ?


masz darkblue bo to widac po buttonach

masz wylaczonego cssa, ustaw 'widok -> styl strony -> styl podstawowy'
_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: CZYTAC LAMY !!!
PostNapisane: 6 lis 2009, o 00:41 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 24 lis 2007, o 20:56
Posty: 342
Karma: 65
mam tak ustawione od zawsze..


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza