[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 17 cze 2019, o 17:58

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: q2pl.org
PostNapisane: 14 sie 2004, o 12:09 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
Prace nad q2pl.org dobiegaja pomalu ku koncowi, w sklad q2pl.org bedzie wchodzi strona glowna http://q2pl.org na niej beda sie pojawiac najnowsze wiesci z lig, shoucasta itd, pod domenke podpieta jest rowniez nowa stronka shoucasta http://q2pl.org/shoutcast/ nastepnie strony ligowe PLQ2 http://q2pl.org/plq2/ i PLD http://q2pl.org/pld/ (zajmiemy sie nia z clayem dopiero w wrzesniu), rowniez FB jest podpiete jak widac pod domene. Jak widac wszystko jest na moim hostingu za ktory zaplacilem ze swoich pieniedzy (nie wspomne o kosztach domeny i wydatkach przy tworzeniu www q2pl.org). Niedlugo liga ruszy, bylem zmuszony powiekszyc hosting, obecnie nie mam limitu ilosci kont mailowych i ftp.

I tutaj zaczyna sie wasza rola:) Fajnie by bylo jakbyscie wspomogli mnie finansowo, obecnie wylozylem ze swoich pieniedzy na to wszystko (za wyjatkiem hamstera ktory mnie wspomogl).
Podobnie jak przy hostingu q2tv moge w zamian zaoferowac wam konta mailowe w domenie q2pl.org czyli nick@q2pl.org lub jesli nie chcecie zmieniac swojego konta (czyli serwa na ktorym macie maila) to moge zrobic aliasa czyli jesli ktos wysle wam maila na alias z q2pl.org to bedzie on przekierowany na wasze prawdziwe konto.
Niestety z uwagi ze liga bedzie zzerac duzo miejsca na hostingu (demka, screeny itd.) nie bede mogl zakladac kont ftp.

Cz:E


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2004, o 12:35 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 sty 2003, o 13:22
Posty: 3311
Lokalizacja: rzeremje
Karma: 15
o ja wyjeb tego strzelajacego zolnierzyka ;o;o;o;o;o;o;o;o;o;o;ooooo
rotflol4. ten ziom jebie caly efekt : DDD

_________________
jad


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2004, o 12:38 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
wezx zrob albo po polsku albo po angielsku


awards, linki, itp

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2004, o 12:42 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2003, o 10:55
Posty: 1973
Lokalizacja: Krakow
Karma: 23
$this->bbcode_second_pass_quote('Ober', 'o') ja wyjeb tego strzelajacego zolnierzyka ;o;o;o;o;o;o;o;o;o;o;ooooo
rotflol4. ten ziom jebie caly efekt : DDD



mowilem mu o tym 3 tygodnie temu :D


Jak go wyjebiesz to zaplace :D

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2004, o 13:14 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
flasha robil koles ktory raczej nie mial pojecia o q2 wiec wiecie... jak jest ktos chetny kto chce sie pobawic edycja flasha to msg me :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2004, o 13:42 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2004, o 16:47
Posty: 2019
Lokalizacja: Cz
Karma: 2
W ogóle ten szbalon na q2pl.org jest wręcz identyczny jak jeden z http://www.templatemonster.com kupiłeś go ? : o


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2004, o 14:00 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
Haha nie. Szablon do flasha ? :D Jak moze byc szablon jak widzisz ze flash byl robiony pod q2. To na czym mialby polegac szablon? 4 ramki w html? :D

Podaj linka o ktory szablon Ci chodzi.

Poza tym pisalem ze nie ja robilem flasha....


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2004, o 14:10 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
to ze to jest z templatemonstera to zauwazylem dawno : )




http://www.templatemonster.com/website- ... /3341.html
http://q2pl.org



na tym polega ten szablon urbasku :D
ctrl c, ctrl v , z podmiana kilka grafik&textow w .fla

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2004, o 14:16 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
o lol rzeczywiscie, mi to w sumie rybka, robil to koles ktory ma swoja firme i zajmuje sie robieniem stron www i flashem, moze nawet to jego prace tam sa, ale faktem jest ze w tym momencie odjebal fuszerke i skorzystal z gotowe projektu... :/


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2004, o 14:19 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
To nie wiem, jak tam chcecie, mozna zrobic nowa stronke.... chcialem zeby byla we flashu a na flashu kompletnie sie nie znam wiec pozostawilem to komus innemu i teraz wyszlo jak wyszlo:/

Jest ktos chetny kto chcialby wykonac cos we flashu ?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2004, o 14:21 
Luzny kolezka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sty 2004, o 19:39
Posty: 384
Lokalizacja: Lezajsk CITY
Karma: 0
ja bym proponowal narazie zakonczyc wszystkie prace i testy nad plq2 a ta q2pl.org narazie zostawic mnie sie ona taka podoba :]

_________________
>> LoL <<
>> No More <<


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2004, o 14:34 
Fajny

Dołączył(a): 1 wrz 2003, o 15:33
Posty: 815
Lokalizacja: bydgoszcz
Karma: 31
Po co flash ?
Jak ktos umie zrobic strone statyczna tez bedzie zajebiscie (http://misz.com/design)...

_________________
Mow mi seb :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2004, o 14:41 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
bo chcielismy zeby stronka glowna to bylo cos innego i flash to byl dobry pomysl. Stronka ta wedlug zalozen miala sluzyc do celow informacyjnych, newsy pojawiajace sie na stronach ligowych za pomoca skryptu dodawane sa rowniez na q2pl.org i dzieki temu sa informacje ze wszystkich lig na jednej stronie, do tego dochodzi wydarzenia z q2shoucasta itd.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2004, o 17:28 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2004, o 16:47
Posty: 2019
Lokalizacja: Cz
Karma: 2
Gdyby nie we flashu to bym coś wykombinował, jak chcesz zobaczyc portfolio moje to wbijaj sie na gg czy tam cos.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2005, o 21:27 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 cze 2002, o 12:16
Posty: 2175
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 140
na mnie mozesz liczyc, poszlo wczora :o

_________________
Console: d2 Irc: alt+z lover


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2005, o 23:16 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
to jest juz stary topic z sierpnia :)

tutaj masz nowy, pisalem dzisiaj o pewnych zmianach, bo ty tez juz masz konto wiec poczytaj:

http://q2pl.org/fb/viewtopic.php?t=2030


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Pomysł ?
PostNapisane: 16 kwi 2005, o 21:53 
Slaby koles

Dołączył(a): 9 kwi 2005, o 14:28
Posty: 7
Lokalizacja: Bia
Karma: 0
Urbasek, tak jak romawialiśmy, moze faktycznie zamist q2pl.org/q2pl/ wstawic nowe q2tv. Również znalazlo by się tam wiele insteresującyh działów w tym - Klany TDM. To głownie od Ciebie zalezy urbas3k, a co reszta na to ?

a) Jestem za !
b) Nie, niech zostanie tak jak jest !

Yyy...Chyba niezły pomysł :lol:

_________________
Niewidomi Kielce :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2005, o 21:56 
Kozak

Dołączył(a): 23 sie 2003, o 23:56
Posty: 2361
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 3
ale komu to sie chce zmieniac?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2005, o 22:04 
Luzny kolezka

Dołączył(a): 8 sty 2005, o 12:43
Posty: 380
Lokalizacja: Gdynia
Karma: 10
logic dobrze pisze : )

_________________
Ziooomboooooj


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2005, o 23:37 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
imo dzisiaj juz to zrobilem nawet nie widzac waszych postow bo mialem to w planach tylko to nie jest moj portal wiec duzo zalezalo do anomala

Stronka juz dziala pod adresem http://q2pl.org

Wszystko dziala po staremu, ta sama baza userow, ci sami admini maja dostep panela.
Moze jeszcze pare rzeczy nie dzialac, te najwazniejsze zrobilem dzisiaj, jak cos to popoprawiam jak bede mial czas, dzisiaj juz mi sie nie chce.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza