Pozwolę sobie zacytować:
$this->bbcode_second_pass_quote('dem', '[')url=http://fajnyboard.planetquake.pl/viewtopic.php?p=232408#p232408]Tytuł: Film promujacy q2[/url]
$this->bbcode_second_pass_quote('neon', 'W')g mnie fajnie przedstawił to Kubi. Ja też postawiłbym na szybkość i długość filmu max 2-3min. Ta akcja którą dałeś dem spoko, ale dosyć długa. Ja skupiłbym się na dynamice. Dosłownie krótkie akcje czyli "wpieprzam się, robię swoje i następna klatka". Czyli takie odbijanie ra, nawet z quadem w wersji przyspieszonej. Ogólnie filmik w przyspieszonym czasie nagrany, dodałby mega dynamiki, dałoby radę zmieścić setki fajnych akcji i zrobić coś efektywnego. Musi być dużo gadżeciarskich efektów, świetna muzyka i mega dokładne wykonanie. Żeby nie zapomnieć o niczym. A fajne fragi nie będą fajne, jeśli film zrobiony zostanie na szybko i bez duszy.
irytujesz mnie. moze wiecej zaangazowania mniej gadania w kazdym temacie z osobna ?
Jeśli masz taki świetny pomysł dem i nie potrzeba Ci wskazówek innych, to zrób to sam. Widzę, że coś Ci się nie spodobało. Forum jest, żeby wyrażać luźne spostrzeżenia, a nie obozem pracy. Widzę, że pisać tu zatem nie ma po co.
Powodzenia, Cze
|