Daruś, na coolnetach i kubusiu też?

Wszedłem przypadkiem na irca koło 21 bodajże, a tu spamik na #plq2 czy jest gtv. Patrzę na www plq2 a tu zapowiadany hit tok vs 3c. Wchodzę na serwer spytać się czy gtv ktoś ogarnął, bo ludzie na ircu atakują - brak. Padło pytanie, czy nie można zagrać na asterze plq2, gdzie było gtv. 3c bardzo chętnie, ale zanim Cleaner napisał, że na aster plq2 nie bardzo, danka wtrąciła: "...(o tym dalej)". Feeble zgodził się grać na atmanach (na nich jest gtv) na chujowych warunkach tylko dlatego, żeby ludzie mogli obejrzeć meczyk. Po 1szej mapie chyba zwątpił co do warunków i dokończyli na innym serwerze bez gtv.
Z tej sytuacji pamiętam tylko jedną sytuację, jak podczas mojego pytania w kierunku danki, czy można zagrać hit kolejki wyjątkowo na asterze padła od niej odpowiedź: "neon grasz?".
Dałem disca, bo nic więcej w temacie dodać nie można było. Ważne, że ona mogła obejrzeć hicik

. Czy tak właśnie postępuje organizator w stosunku do reszty sceny chcącej obejrzeć mecz? Mi ten meczyk zwisał, ale pisałem w imieniu całej reszty chcącej go obejrzeć, których było tego dnia naprawdę dużo. Można było zwyczajnie na odczepnego napisać, że regulamin tego nie przewiduje.
Tak właśnie gtv działało podczas HITU KOLEJKI (chyba jedyny, zapowiadany newsem na www plq2, chociaż mogę się mylić

)