[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 7 mar 2021, o 14:05

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: FB - autologowanie !
PostNapisane: 24 lis 2003, o 18:14 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
od dzis autologowanie dziala TYLKO na adresie http://q2tv.org/fb

:!:

na innych moga byc problemy (czyli fb.rulez.pl, kubus.rulez.pl/~anomal/fb, fajnyboard.prv.pl itp)

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2003, o 18:57 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
za 1 razem bedziecie musieli wklepac login/haslo ale potem juz jest ok

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2003, o 23:00 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lip 2002, o 00:25
Posty: 2478
Lokalizacja: Poznan
Karma: 8
mi dziala na kubus.rulez.pl/~anomal/fb

_________________
http://www.wdrewnieiwmetalu.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2003, o 23:33 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
mozliwe bo to jest jakby "zrodlowy link"

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2003, o 23:38 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lip 2002, o 00:25
Posty: 2478
Lokalizacja: Poznan
Karma: 8
ale nie dziala mi podswietlenie postow nie wiem czemu
w mainie jest wszystko ok
ale klikne w pogawedki i wszystko biale :E

_________________
http://www.wdrewnieiwmetalu.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, o 00:22 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:02
Posty: 2851
Lokalizacja: Gdansk
Karma: 7
mi tez bones ale jak zrobilem tak jak anml mowil czyli wlaze przez http://q2tv.org/fb i jest all ok

_________________
"ja chodze do Leszka Czajki tego co czesal do Idola"


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, o 00:32 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lip 2002, o 00:25
Posty: 2478
Lokalizacja: Poznan
Karma: 8
ok to zmieniam

_________________
http://www.wdrewnieiwmetalu.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, o 01:18 
Kozak

Dołączył(a): 17 cze 2002, o 21:37
Posty: 1629
Lokalizacja: Che
Karma: 2
czity jakies ?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, o 01:33 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lut 2003, o 16:06
Posty: 4736
Lokalizacja: Wrocław / Gliwice
Karma: 67
all work :D

_________________
you got to keep your head up !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, o 01:39 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 cze 2002, o 19:00
Posty: 1192
Lokalizacja: BDG/WWA
Karma: 59
:D ql

_________________
Poznasz Rookiego po Skill-u jego:)!
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, o 14:38 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lut 2003, o 14:10
Posty: 1647
Lokalizacja: Pabianice
Karma: 40
Ale zajebisty patent jest przez kubus.rulez.pl/~anomal/fb mam np nowe wiadomosci bo widze po zmianie ikony na zielona wchodze do pogawedki a tam wszystkie ikony swieca sie na szaro tak jak bym przeczytal juz wszystkie posty LOL!!

_________________
Have no fear unknowntrack.com is here


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, o 14:41 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lip 2002, o 00:25
Posty: 2478
Lokalizacja: Poznan
Karma: 8
$this->bbcode_second_pass_quote('NrG', 'm')i tez bones ale jak zrobilem tak jak anml mowil czyli wlaze przez http://q2tv.org/fb i jest all ok

nic dodac nic ujac:>
od czasu jak zmienilem, wszystko jest ok
_________________
http://www.wdrewnieiwmetalu.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, o 16:51 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
$this->bbcode_second_pass_quote('[DJ]Ly5y', 'A')le zajebisty patent jest przez kubus.rulez.pl/~anomal/fb mam np nowe wiadomosci bo widze po zmianie ikony na zielona wchodze do pogawedki a tam wszystkie ikony swieca sie na szaro tak jak bym przeczytal juz wszystkie posty LOL!!



ROTFL ?

przeciez tak od zawsze bylo : )
_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, o 17:14 

Karma: 0
nie bylo ! Kiedys sie swiecily przed przeczytaniem, a teraz sie nie swieca


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, o 19:39 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lut 2003, o 14:10
Posty: 1647
Lokalizacja: Pabianice
Karma: 40
no wlasnie teraz jak sie wchodzi nie swieca sie :-/


OK juz jest ok polaczylem sie przez http://q2tv.org/fb zalogowalem i wyglada na to ze jest git !



Anomal mam takie 1 pytanie powiedz mi ile twoja baza danych zajmuje :D

W panelu administracji masz :D

_________________
Have no fear unknowntrack.com is here


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, o 21:42 
ZamaskoOwany

Dołączył(a): 3 kwi 2003, o 12:13
Posty: 5419
Lokalizacja: Krak
Karma: 224
a ja jak wchodzę i daję 'pokaż posty od ostatniej wizyty' to 'nie znajduje kryteriów pasujących do mojego wyboru..
a jak wchodze np do 'Quake2" to choć temat się świcił, żaden topic nie jest aktywny - jak by nie było nowych postów :?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, o 21:56 
Kozak

Dołączył(a): 23 sie 2003, o 23:56
Posty: 2361
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 3
ja tam miałem jak sie logowałem przez fb.rulez.pl ... ale teraz miodzio


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2003, o 23:00 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
$this->bbcode_second_pass_quote('anomal', 'z')a 1 razem bedziecie musieli wklepac login/haslo ale potem juz jest ok

i zaznaczyc:
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:
:D

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2003, o 09:29 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
no to chyba logiczne ?


lysy - 36 mb

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2003, o 15:32 
Mroczny

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:59
Posty: 475
Lokalizacja: Nowy S
Karma: 0
Działa i jest git :D

_________________
Uwa


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza