ja nie wiem co ty tam masz w tym r1q2ded.cfg... wiec ciezko powiedziec
bo generalnie jesli odpalasz na modzie opentdm to glowny cfg serwera masz przykladowy wlasnie w tym katalogu (opentdm), zazwyczaj nazwa to port na ktorym stoi czyli np. 27910.cfg (po sciagnieciu moda chyba tam jest taki wlasnie przykladowy plik konfiguracyjny 27910.cfg), jesli stawiasz na modzie tdm to przykladowe configi tez tam masz (rozne configi do roznych trybow)
ale to w zasadzie wszystko wedlug uznania osoby ktora sobie stawia serwer, mozna zrobic sobie jeden glowny config w ktorym beda ladowane podstawowe rzeczy niezaleznie od moda jak nazwa serwera, ilosc slotow itd itd, a na koncu ladowanie cfg z moda, mozna sobie zrobic jeden cfg do konkretnego serwera itd.
nie bede komplikowal wiec moze podam na przykladzie jak ja odpalam serwa (podaje tylko polecenie, bo w rzeczywistosci mam na cronie zrobione uruchamianie)
./q2proded +set dedicated 1 +set net_port 27910 +set net_ip 213.189.52.22 +set port 27910 +set ip 213.189.52.22 +addgtvhost 78.46.41.13 +exec anticheat_q2pro.cfg +set mvd_enable 2 +set game tdm +exec tdm27910.cfg
i teraz tak, wiekszosc rzeczy jest niepotrzebna tobie bo czesc rzeczy jest niezbedna zeby nofake zadzialal (ktorego u ciebie nie bedzie), a czesc dotyczy polaczenia z serwerem gtv, ja tak czy tak pozostawiam np. adresy ip i portow, bo jak odpalam kilka serwerow na roznych portach to jest to potrzebne do anticheata, a zawsze zapominam jak sie definiuje port/ip na anticheat a jak na nofake

ale chyba ip/port na anticheat a net_ip/net_port jest niezbedny do nofake, mam obie deklaracje i problem z glowy:E
sa 2 rodzaje cfg z anticheatem anticheat_q2pro.cfg i anticheat_r1q2.cfg , odpalasz dany cfg w zaleznosci od tego na czym odpalasz serwa i tyle (oczywiscie dotyczy jesli w ogole zamierzasz odpalac anticheata), jesli bez anticheata i nofake to tak jak piszesz wystarczy
./q2proded +set game tdm +exec r1q2ded.cfg +map q2dm1
pozostaje tylko kwestia konfigu, ale to tak jak pisalem na poczatku, przykladowe konfigi masz w katalogach poszczegolnych modów
ja sobie robie osobne configi na kazdy serwer i w nazwie daje numer portu na ktorym stoi (zeby miec porzadek), dla wygody mozna sobie zrobic jeden config z ustawieniami wspolnymi dla wszystkich serwerow oraz zaladowac drugi w ktorym beda tylko sprecyzowane dla konkretnego serwa jak nazwa serwera, port itd.
czyli np. ./q2proded +set game tdm +exec tdm27910.cfg
wyglad tego configa (standardowy tdm):
$this->bbcode_second_pass_code('', '
set hostname "PLANETQUAKE ATMAN #1 TDM" // wiadomo, nazwa serwera
set maxclients "13" // wiadomo, ilosc slotow
set ctf "0" // opcja do wlaczenia naszego unictf
set sv_downloadserver "http://download.planetquake.pl/" // mozesz pozostawic, to jest moj http download, dzieki temu jesli ktos nie ma jakiegos pliku sciaga z pelna predkoscia z serwera download.planetquake.pl, zamiast sciagac pliku z serwera na ktorym stoi serwer q2 - wtedy strasznie wolno sie pliki sciagaja (bez wlaczonego http download)
set allow_download "1"
set allow_download_players "0"
set allow_download_models "1"
set allow_download_sounds "1"
set allow_download_maps "1"
set sv_configs "tdm27910.cfg unictf27910.cfg insta27910.cfg" // ustawiasz jakie maja byc dostepne konfigi jesli ma byc tylko jeden to pozostaw puste
set sv_spawnrandom "0"
set sv_spawnrandom_numtries "0"
set allow_vote_dmf "0"
set allow_vote_hud "1"
set allow_vote_maps "1"
set allow_vote_tl "1"
set allow_vote_kick "1"
set allow_vote_config "0"
set allow_vote_bfg "1"
set allow_vote_powerups "1"
set allow_vote_fastweapons "1"
set stinkyboy "300"
set cheats "0"
set allow_gibs "1"
set allow_hud "1"
set allow_bfg "1"
set flood_msgs "0"
set allow_powerups "1"
set instagib "0"
set dmflags "1072"
set allow_bfg "1"
set fastweapons "0"
set allow_powerups "1"
set rcon_password "" // ustawiasz haslo rcon
set public "1"
set timelimit "20"
set sv_spawnrandom "0"
set sv_maplist "maps.lst" // w pliku o tej nazwie ustawiasz sobie liste map dostepna na serwerze
set sv_mvd_allow_stufftext "1" // niepotrzebne, gdy sie nie uzywa gtv
set unique_id "" // niepotrzebne, gdy sie nie uzywa nofake+gtv
map q2dm1
')
i tyle, przy wazniejszych dodalem komentarz, reszte wlasciwie pozostawiasz bez zmian, serwer bedzie dzialal, na opentdm bedzie troche inaczej cfg wygladal, przykladowy konfig bedziesz mial w katalogu opentdm, wiec sobie tylko pare rzeczy pozmieniasz i bedzie smigac
jesli bedziesz chcial zeby mozna bylo wejsc z mojego gtv na twoj serwer (a pewnie ludzie beda chcieli podgladac mecze jesli serwer sie sprawdzi to pozostaw w poleceniu +addgtvhost 78.46.41.13 oraz set sv_mvd_allow_stufftext "1" w konfigu) i daj mi znac, to na gtv dodam twoj serwer
btw. rozumiem ze na tym moim tdm i r1q2ded / q2proded juz ci sie nie wysypuje serwer przy uruchamianiu?