[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 21 paź 2019, o 20:57

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem
PostNapisane: 14 lis 2014, o 15:02 
Slaby koles

Dołączył(a): 2 paź 2006, o 08:02
Posty: 9
Karma: 0
Probowalem juz wszystkiego, ustawiac zgodnosc itd. caly czas mi wyskakuje blad taki "enhanced quake II client/server" za 10 razem uda mi sie wejsc ale ogolnie nie rozumiem w czym problem, mam zajebistego kompa, win 8 . Caly czas jakis blad anticheata.. nigdy mi sie tak nie dzialo, sciagam jakies inne wersje q2 ale narazie marne skutki. Jak ktos wie jak moge temu zaradzic, bede wdzieczny za pomoc :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 14 lis 2014, o 15:12 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lut 2003, o 20:02
Posty: 1265
Lokalizacja: mieszkasz?
Karma: 61
wrzuć może jakiegoś skrina tego błędu

_________________
z rakietą Ci do twarzy


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 14 lis 2014, o 15:20 
Slaby koles

Dołączył(a): 2 paź 2006, o 08:02
Posty: 9
Karma: 0
http://zapodaj.net/ebae83b345af3.jpg.html


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 14 lis 2014, o 22:46 
Fajny

Dołączył(a): 9 kwi 2005, o 21:25
Posty: 878
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 33
ustawiales wyjatek w antywirze/firewallu?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 14 lis 2014, o 23:46 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 09:03
Posty: 1235
Karma: 9
moj znajomy na win8 gral na aprq2 bo mu r1q2 wywalalo, zainstaluj win7 i po problemie : )

_________________
pozdr Qiub


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 5 sty 2015, o 00:13 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
podbijam problem polega na wywalaniu błędu http://zapodaj.net/add188691fdc2.jpg.html co najlepsze mam wszystkie dll antycheat itp.
antywirus odinstalowany
zegarek systemowy ok

win7
co może być nie tak ?

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 5 sty 2015, o 01:20 

Karma: 0
Ja też tak często mam.
Za pierwszym razem jak mi to wyskoczyło to przeinstalowałem Kłejka, albo ściągnąłem nowego, nie wiem, to chyba bez różnicy, wgrałem wszystkie antyczity oczywiście i jak się okazało, że działa, to skopiowałem ten plik anticheat.dll na pendrive'a, i teraz za każdym razem jak mi to wyskakuje to podmieniam ten plik w folderze Kłejka tym plikiem co wrzuciłem go na pendrive'a wcześniej. Wtedy działa jak powinno. Do czasu, bo koło się zatacza, i po jakimś czasie znowu to muszę robić, ale to jest w sumie kwestia kilku sekund, więc nie jest źle.
slonik


Góra
   
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 5 sty 2015, o 01:36 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
Podeślij ten plik

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 5 sty 2015, o 01:51 

Karma: 0
Gdzie? Może na GG?


Góra
   
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 5 sty 2015, o 02:10 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
www.spedyshare.com

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 5 sty 2015, o 02:16 

Karma: 0
http://speedy.sh/vdshQ/anticheat.dll


Góra
   
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 5 sty 2015, o 02:41 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
wasze pliki nic nie dały twój i rula a problem pozostał

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 5 sty 2015, o 02:45 

Karma: 0
To dziwne, mi pomaga, a miałem ten sam problem. To może zreinstaluj i wtedy wklej ten plik, o ile będzie potrzebny.


Góra
   
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 5 sty 2015, o 11:40 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
ja tez mialem taki problem i z tego co pamietam to nie byl problem z samym plikiem anticheat tylko tak mi sie dzialo przez jakis program uruchomiony... pozabijaj troche procesów i programów ktore masz uruchomionych w windzie i zobacz czy tez bedzie sie tak dzialo


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 5 sty 2015, o 15:10 

Karma: 0
Może to jest znak, żebyś już nie grał :D


Góra
   
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 5 sty 2015, o 16:36 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
Dziwne bo na aprq2 wszystko śmiga tylko na r1q2 wywala error

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 5 sty 2015, o 17:51 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
hm a wez sprobuj odpalic na tym r1q1 na czystym configu i bez dodatkowych paków (orginalne paki) ?
bo jak dobrze pamietam tez mi r1q2 przez to wywalalo kiedys

jak odpali to tez bedziesz wiedzial gdzie szukac przyczyny


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem
PostNapisane: 6 sty 2015, o 22:16 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 7 paź 2003, o 17:30
Posty: 612
Karma: -41
Ja tak często mam :D Mi pomaga reset komputera

_________________
o kurwa ; o


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza