[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2019, o 05:22

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 21 sie 2010, o 17:59 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 28 gru 2002, o 20:40
Posty: 769
Lokalizacja: PODJUCHY-GORKI
Karma: 2
Czemu nf nie jest wlaczony na serwach?

_________________
dmC|Ble


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 21 sie 2010, o 18:34 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
bo dem ma bana tylko na NF :)

a tak normalnie rozumujac. pewnie dlatego ze sa jakies bledy w NF i lepiej zeby go nie bylo, niz pracowal zle.

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 28 sie 2010, o 17:46 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
nie działa wszędzie bo na jednym z serwerów występują błędu podczas odpalania NF


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 29 sie 2010, o 11:08 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 09:03
Posty: 1235
Karma: 9
to narazie nie mozna wylaczyc (nie uruchamiac/instalowac) nofake na tym jednym serwie, a na reszcie ktora miala go oblugiwac - wlaczyc?

_________________
pozdr Qiub


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 30 wrz 2010, o 10:48 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
nofake obecnie działa na serwerach
aster #2, aster plq2, neostrada, throne, pifpaf

niedługo dojdzie pewnie esports

nie wiem jak na serwerach yossariana


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 30 wrz 2010, o 12:37 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
dzialal na 2 coolnetach jeszcze kilka dni temu, teraz znow jest wylaczony nie wiem czemu


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 30 wrz 2010, o 13:42 
Mroczny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 mar 2008, o 21:15
Posty: 464
Lokalizacja: Pruszcz Gd (PRG)
Karma: 27
$this->bbcode_second_pass_quote('v3non', 'n')ofake obecnie działa na serwerach
aster #2, aster plq2, neostrada, throne, pifpaf

niedługo dojdzie pewnie esports

nie wiem jak na serwerach yossariana


Z tego co widze to tylko neo i tok Clan Server :(

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 30 wrz 2010, o 14:16 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
astery i throne tez tylko ze serverinfo tam źle pokazuje, jest disable mimo że działa


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 30 wrz 2010, o 15:50 
Mroczny

Dołączył(a): 16 kwi 2010, o 09:18
Posty: 452
Karma: 20
Wczoraj sprawdzałem...

Serwery z włączonym NF (mają mieć i mają):

ASTER TDM #2
ASTER TDM PLQ2
tOk Clan Server @ PIFPAF.pl
PLANETQUAKE DUEL NOFAKE
PLANETQUAKE TDM NOFAKE


Co mają mieć, a nie mją NF:

ASTER TDM #1
KUBUS: TDM (anticheat)
TDM @ Throne.pl
BELAR TDM
COOLNET TDM (nofake)
COOLNET TDM 3 (nofake)
COOLNET TDM 4 (nofake)
eSports.pl DUEL @ Shooters.pl
eSports.pl TDM #2 @ Shooters.pl

Nie mają mieć i nie mają NF:

TELBANK TDM (anticheat)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 30 wrz 2010, o 16:08 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2005, o 13:53
Posty: 3550
Karma: 140
lol tylko jeden serwer bez nf bedzie? oO

_________________
#czesc


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 30 wrz 2010, o 16:42 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
$this->bbcode_second_pass_quote('majcin', 'l')ol tylko jeden serwer bez nf bedzie? oO

no nie wiedziales? od samego poczatku przeciez mial obowiazywac uczciwy podzial... wazne servery z nf, te mniej bez... a ze tylko tb nie jest wazny...

smiech sfinka
_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 30 wrz 2010, o 17:03 
Mroczny

Dołączył(a): 20 mar 2005, o 19:17
Posty: 530
Lokalizacja: Białystok
Karma: 18
zenon chcial aster 1 zostawic bez nf

_________________
te tam nie pierdol :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 17 paź 2010, o 20:50 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2005, o 13:53
Posty: 3550
Karma: 140
Dlaczego nie ma kurna chata GTV ?

_________________
#czesc


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 17 paź 2010, o 22:07 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
bo po prowadzeniu nf sa problemy z gtv


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 17 paź 2010, o 22:13 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2005, o 13:53
Posty: 3550
Karma: 140
zachcialo sie lansu z nf na wszystkich serwach to teraz nawet nie mozna sobie gtv poogladac. I na ch.. to bylo?
ktos cos robi w przypadku gtv czy niezbyt? bo z tego co wiem to sytuacja z gtv znana jest od dawna..

_________________
#czesc


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 18 paź 2010, o 00:40 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2007, o 22:07
Posty: 1156
Lokalizacja: Pyrlandia
Karma: 101
wole nf zeby dzialalo niz gtv


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 4 lut 2011, o 23:32 
Przyczajony

Dołączył(a): 3 cze 2005, o 13:35
Posty: 54
Lokalizacja: Radom
Karma: 6
Ktos wie czemu nie dziala nf na asterach ?

_________________
Byrwi


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 24 mar 2011, o 21:15 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2003, o 09:22
Posty: 4052
Lokalizacja: bstok
Karma: 216
podbijam pytanko, co sie dzieje?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 3 kwi 2011, o 22:46 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
ze względu na to ze na asterze rozjechał się czas (nf wymaga zsynchronizowanego czasu pomiędzy serwerem nf i serwerem q2 chyba co do dwóch minut), osoba opiekująca się sprzętem nie ma roota i nie może tego poprawić, na razie nie da się tego obejść


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Dlaczego nf jest wylaczony na servach?
PostNapisane: 12 kwi 2011, o 19:09 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 1966
Lokalizacja: Grajewo
Karma: 30
ogarnij to zenek, niech chlopaki ustawia na asterach wpis ntp jakiegos task.gda czy innego i tyle.. bo duzo buractwa na asterach teraz..


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza