[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2019, o 05:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Co z nofakiem?
PostNapisane: 13 mar 2010, o 13:21 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 28 gru 2002, o 20:40
Posty: 769
Lokalizacja: PODJUCHY-GORKI
Karma: 2
Jak wyglada sprawa z nofakiem?
Wiem ze jest server testowy ale co dalej?
Dopoki nie wprowadzimy nofake na serwy to nie ma szans zeby pozbyc sie cziterii, chamstwa i buractwa. WIEC CO DALEJ?
Czy "admini" typu zenon danka monitoruja sprawe?
Ekipo nofake - dajcie jakies info,szczegoly,cokolwiek.

_________________
dmC|Ble


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 13 mar 2010, o 13:57 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2009, o 13:47
Posty: 2925
Lokalizacja: 3m
Karma: 52
Jaki Ty niecierpliwy :)

_________________
-,-


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 13 mar 2010, o 15:21 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
Co dział pogawedki maja wspolnego z nofake... :/ Pomijam fakt ze jest juz topic dotyczacy tego.

System dalej jest testowany i pewne rzeczy sa aktualnie zmieniane, a kilka nowych funkcji wdrazanych. Jak bedzie wszystko gotowe to napewno damy znac.

W jaki sposob danka i zenon ma monitorowac sprawe?

EDIT:
przenosze temat tam gdzie jego miejsce


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 13 mar 2010, o 15:58 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lis 2007, o 14:07
Posty: 1040
Lokalizacja: Krynica
Karma: 66
Kolt brawo jestes zajebistym przykładem człowieka który chce zrobic z q2 gre dal vipów.Ta gra nie jest tylko dla ciebie i wybranych , nie po to id software udostępniło quake2 za darmo dla graczy żebyś teraz zabraniał w niego grac.Opcja nofake wejdzie na może kilka serwerów dla już obeznanych graczy i nigdy nie bedzie na wszystkich serwerach zrozum to w końcu :rozjebany:
EDIT:
Demek co bym nie robił to bardziej niż ty się nie pograże, takiego .... i ..... i ... i.... i..... ..... i ... i.... i..... ..... i ... i.... i..... itd to na ziemi nie znajdzie także nie pisz w moją strone mega gwiazdo :turn-l: :turn-l: (tam gdzie kropki sobie sam odpowiedz bo żal mi słów na ciebie) :turn-l:

_________________
/Q2/ za serce chwyta czas mija


Ostatnio edytowano 13 mar 2010, o 16:22 przez friq, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 13 mar 2010, o 16:03 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
friq pograzasz sie takimi komentarzami

:turn-l:

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 13 mar 2010, o 16:05 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 28 gru 2002, o 20:40
Posty: 769
Lokalizacja: PODJUCHY-GORKI
Karma: 2
$this->bbcode_second_pass_quote('fr!q', 'K')olt brawo jestes zajebistym przykładem człowieka który chce zrobic z q2 gre dal vipów.Ta gra nie jest tylko dla ciebie i wybranych , nie po to id software udostępniło quake2 za darmo dla graczy żebyś teraz zabraniał w niego grac.Opcja nofake wejdzie na może kilka serwerów dla już obeznanych graczy i nigdy nie bedzie na wszystkich serwerach zrozum to w końcu :rozjebany:


A ty jestes zajebistym przykladem czlowieka ktory nie czyta ze zrozumieniem. Ta gra nie jest tylko dla ciebie i wybranych, nie po to chlopaki z nofake software robia nf za darmo dla graczy, zebys teraz zabranial go wprowadzac.
Jak masz jakies osobiste wycieczki to pisz na pw.

urbasek: bo bez zenona i danki nie da sie wprowadzic nf na serwy nie?
_________________
dmC|Ble


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 13 mar 2010, o 16:07 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
tylko bez zenona sie nie obejdzie. danka jest posrednikiem do yossa jedynie i kazdy kto ma kontakt z yossem moze mu zasugerowac update tdm. A do tego tylko bedzie sie sprowadzac wprowadzenie nf.

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 13 mar 2010, o 16:19 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 mar 2003, o 11:34
Posty: 2090
Lokalizacja: Stalowka/Krakow
Karma: 53
A ja myslalem, ze juz jest na servach :) Tydzien temu doddy cos sugerowal podczas PP.

_________________
pijemy za mamy bo jak mamy to pijemy:P


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 13 mar 2010, o 16:21 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
wiekszosc serwerow stoi u yossa, wiec wystarczy sie z nim skontaktowac, ale oczywiscie ze nie bedzie nigdzie to wprowadzane bez wspolnego ustalenia gdzie ma byc wgrany nofake

nie ma co sie spieszyc... tak jak pisalem, nie jest jeszcze wszystko gotowe, poza tym nawet dobrze, bo ligi jeszcze trwaja a wiekszosc serwerow jest wykorzystywana do meczy ligowych wiec nie ma co wprowadzac chaosu teraz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 13 mar 2010, o 16:44 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
nigdzie nie napisalem ze nie wrzuce nf na serwery ktorymi sie opiekuje, po prostu czesc serwerow bedzie wolna


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 13 mar 2010, o 17:25 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2007, o 22:07
Posty: 1156
Lokalizacja: Pyrlandia
Karma: 101
kolt przeciez caly czas chlopaki z nf mowia ze to bedzie góra pare serwerów. NF mialbyc do walki z fejkami do tego zostal stworzony dlatego w takiej postaci jakiej jest nie moze byc na wszystkich serwerach. i po co ten kolejny topic.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 15 mar 2010, o 15:28 
Przyczajony

Dołączył(a): 19 lis 2009, o 16:12
Posty: 51
Karma: 3
nev, zarejestrowałeś nas?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 15 mar 2010, o 16:31 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
na razie jeszcze nie. ale nf jeszcze nie obowiazuje, wiec nienervovo

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 15 mar 2010, o 16:40 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2003, o 10:09
Posty: 282
Lokalizacja: Wroc
Karma: 23
Ja mam nadzieję, że będzie jak najszybciej na jak największej liczbie serwerów. Za jakiś czas zabawnie będzie zobaczyć serwery bez nf gdzie będą grały same fejki. No ale ktoś lubi grać z alfabetem to nie ma go co na siłę uszczęśliwiać. Za to można by na pozostałe serwery wprowadzić system "fake". Każdy po połączeniu się dostaje losowego nicka (literski, cyferki, reszta znaków) i nie może go zmienić :turn-l: Na pewno wiele osób stąd by było bardzo zadowolone, nie musieliby się sami silić na wymyślanie nicków.

_________________
http://platon.bikestats.pl/


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 16 mar 2010, o 10:29 
Przyczajony

Dołączył(a): 19 lis 2009, o 16:12
Posty: 51
Karma: 3
- powiedz, tak czy nie?!
- ale co?
- czy jebać ci się chce?!


a wracając do tematu to eeeee niep niep... yyyy co z tym nofake'iem? ja też chcę testować!

NF FTW!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 16 mar 2010, o 10:42 
Kozak

Dołączył(a): 29 sie 2003, o 15:48
Posty: 1428
Lokalizacja: de
Karma: 118
w sumie nie dziwie sie koltowi bo byla fala entuzjazmu, cos ruszylo, rejestrowanie sie itd a tu nagle ni widu ni slychu o naszym no fake'u. stoi jeden serwer testowy ale to chyba bardziej dla tworcow niz dla graczy, bo grac sie tam raczej nie da.

proponuje postawic na jakis 2 serwach, ktore nadaja sie do grania i wprowadzic nofake w faze betatestow przez graczy.
od razu zobaczymy jaka popularnoscia beda sie cieszyc i jak to bedzie wygladac w przypadku tylko 2ch serwerow nofake


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 16 mar 2010, o 16:05 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2008, o 13:07
Posty: 1308
Karma: 101
Popularnością cieszyć NA PEWNO się nie będą.

Wystarczy spojrzeć gdzie najwięcej ludzi teraz gra?
Spoiler:
Aster tdm2 odkąd ac tam nie działa.


Nic nie insynuuję, ale mając 2 równorzędne serwery jestem przekonany, że większy ruch będzie na tym bez NF. A szkoda!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 16 mar 2010, o 16:13 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
a ja bardzo chetnie pogram na nofake'u :) chetnie zobacze czy teraz ludzie tez beda dawac dissconecty od tak ;)

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 16 mar 2010, o 16:47 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
niektorzy z nich nawet na swoich nickach to robia. ale w ten sposob sami sobie szkodza. a bedac anonimowym to im to kolo dupy lata, bo zmieniaja nick i sa nowym gosciem.

co do nf, to sam nf jest juz gotowy i ja chcialem juz go wrzucic na serwery, ale harven woli dodac obsluge adminow i dopiero wtedy wydac dllke i nowy release tdm. co do adminow to pomysl jest taki, zeby admina dodawac w systemie i admin by obowiazywal na wszystkich serwerach z nofakiem. ulatwi to panowanie nad adminami.

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Co z nofakiem?
PostNapisane: 16 mar 2010, o 16:56 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
$this->bbcode_second_pass_quote('neveride', 'n')iektorzy z nich nawet na swoich nickach to robia. ale w ten sposob sami sobie szkodza. a bedac anonimowym to im to kolo dupy lata, bo zmieniaja nick i sa nowym gosciem.

co do nf, to sam nf jest juz gotowy i ja chcialem juz go wrzucic na serwery, ale harven woli dodac obsluge adminow i dopiero wtedy wydac dllke i nowy release tdm. co do adminow to pomysl jest taki, zeby admina dodawac w systemie i admin by obowiazywal na wszystkich serwerach z nofakiem. ulatwi to panowanie nad adminami.


pomysl z adminami ciekawy. Wreszcie zenon nie bedzie mowil kto moze miec a kto nie moze miec admina. dobry pomysl !

$this->bbcode_second_pass_quote('neveride', 'n')iektorzy z nich nawet na swoich nickach to robia. ale w ten sposob sami sobie szkodza. a bedac anonimowym to im to kolo dupy lata, bo zmieniaja nick i sa nowym gosciem.

mamy wlasnego Krzysztofa Kolumba. : DDDDD najs
_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza