[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 gru 2018, o 12:48

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z grą na na Polskich innych i nie tylko
PostNapisane: 19 wrz 2018, o 13:03 
Slaby koles

Dołączył(a): 19 wrz 2018, o 12:52
Posty: 4
Karma: 0
Witam was po 10 latach jak nie więcej :)
Mam problem sciagnelem gotowego quaka ze strony, marki David:)
Nie mogę grać na polskich serwerach, nie mam kicka ale wywala mi ze nie mam modułuw antycheat itd itp a teoretycznie wszystko jest zainstalowane
Na serwery ruskie mnie wpuszcza.
Pomóże ktoś?

Ciagle czepia sie modulu , nie rozumiem
tutaj bezposrednik link do quake ktorego mam make_clickable_callback(MAGIC_URL_FULL, '
', 'https://drive.google.com/open?id=15rA-FO-PVV5gqNcDz9OLh3Ic-z1aT9Fr', '', ' class="postlink"')


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z grą na na Polskich innych i nie tylko
PostNapisane: 21 wrz 2018, o 10:01 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
Uruchom i spróbuj wejść na serwer przez r1q2 a nie q2pro bo tutaj jest raczej problem. Niby w 2016 q2pro zostało dodane do listy klientów akceptowanych przez anticheat, ale nie wiem dokładnie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z grą na na Polskich innych i nie tylko
PostNapisane: 29 paź 2018, o 16:20 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 09:03
Posty: 1234
Karma: 9
ja pykam na q2pro i jest ok

_________________
pozdr Qiub


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza