[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 14 gru 2019, o 04:05

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, o 15:34 
Przyczajony

Dołączył(a): 11 cze 2003, o 01:18
Posty: 60
Lokalizacja: Krak
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('kaos', 't')ylko ze do tego trudno strasznie sie przywyczaic zagralismy mecz z kumplem 2/2 z innym klanem to nam wjebali potem na bindach gralismy to nie wyszli z 10 ;d


to zalezy, ja bardzo duzo grywalem w cafejach, teraz z kumplem z jednego pokoju wiec gadke mamy opanowana i bindy sie nie umywaja, kwestia przyzwyczajenia i gadania do siebie caly czas

$this->bbcode_second_pass_quote('mkuh', 'i')nfinity (jakos tak)
infinite, mp3'ki z jego darciem zrobily kiedys furore na necie
_________________
~14 flames~
we came to wreck everything and ruin your life. god sent us


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, o 16:36 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 cze 2002, o 14:56
Posty: 805
Lokalizacja: G-wo
Karma: 1
$this->bbcode_second_pass_quote('mkuh', '')$this->bbcode_second_pass_quote('As_Best', 'T')o nie byl "nasz" fido... Przecie? napisa?em ?e z q3. Jaka? marna podr?bka :D


infinity (jakos tak)
fajnie :D jest taki koles infinity w cs'a zajebiscie miota na najwiekszych turniejach na swiecie, dziwne ze w Polsce zawsze trafi sie jakis xero :D

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2003, o 01:08 
Fajny

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 20:59
Posty: 987
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 1
ogolnie teamspeak jest zajebisty... ale...
trzeba postawic server na niezlym laczu- kiedys postawilem server TS'a u siebie na kompie... kiedy podlaczala sie jedna osoba nie bylo najmniejszych problemow (lacze dzialalo bez zarzutu)... jednak gdy liczba ludzi podlaczonych przekraczala 1 ;) to w momencie gdy ktos zaczynal cos mowic u mnie netgraph razem z pingiem zaczynaly wariowac...

nie mam pojecia jak to jest z opoznieniami... nie interesowalem sie tym

btw roger wilco to niezle gowno w porownaniu do teamspeaka... (chodzi o jakosc dzwieku jaka mozna uzyskac w jednym i w drugim)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2003, o 10:44 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
w tlenie jest bardzo dobra jakosc i mozna jeszcze ustawic predkosc z jaka ma przesylac dzwiek. Jeszcze jest taki program jak game voice dla mnie leszpy od team speaka chytry


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2003, o 10:58 
Luzny kolezka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:01
Posty: 380
Lokalizacja: Lodz
Karma: 0
Roger Wilco luzno dziala i jest prosty w obsludze(dla leniwych inaczej mowiac) :o

_________________
Nie wierz w cuda, polegaj na nich :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2003, o 03:06 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 18 maja 2003, o 16:08
Posty: 269
Lokalizacja: Manchester
Karma: 0
najlepszy jest 1 teamspeak 1.5
kolejne wersje to juz lipa. zrywa polaczenia i takie tam.
oglolnie szkoda ze nie mozna postawic serwera i ludzie by sobie normalnie zakladali kanaly na haslo i mogliby tam sobie gadac.

_________________
never trust a woman...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2003, o 12:51 
Przyczajony

Dołączył(a): 11 cze 2003, o 01:18
Posty: 60
Lokalizacja: Krak
Karma: 0
czemu sie nie da?

_________________
~14 flames~
we came to wreck everything and ruin your life. god sent us


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2003, o 15:59 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lut 2003, o 16:06
Posty: 4736
Lokalizacja: Wrocław / Gliwice
Karma: 67
:-) no teamspeak r0x :D w cs troszke gralem ostatnio i robi sie zajebisty klimacik :D w q2 sie nie bawilem jeszcze... :D

_________________
you got to keep your head up !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2003, o 01:42 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
wlasnie czemu sie nie da?

w icpnecie jest taki i stoi permanentnie


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2003, o 21:11 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 18 maja 2003, o 16:08
Posty: 269
Lokalizacja: Manchester
Karma: 0
ale nie da sie czegos takiego jak kana-ly na haslo. np ka-nal cf na haslo, ka-nal di na haslo i takie tam.
wtedy to robi mozliwosc wlasnie postawienia permanenta tak ze zawsze mozna byloby sie polaczyc i zawsze powiedzmy 3 albo 4 osoby mogly by ze soba grac rasowego teamplaya.
no oczywisice zrobilo by sie ka-nal bez hasla taki, na ktorym mogly by grac osoby niezrzeszone.
ts ma to do siebie dobre ze zawsze mozesz wlaczac i wylaczac osoby polaczone do servera.
jezeli jest mozliwosc postawienia czegos takiego to ja o tym nie wiem.
dla mnie to zaden problem postawic cos takiego na tej 100megowce. jest troche jebania sie z konfigami... jezeli jest juz ktos taki sprytny i to zrobil to moze mi wyslac.
ale i tak nie wiem dalej czy mozna cos takiego zrobic jak napisalem wyzej.

_________________
never trust a woman...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2003, o 22:25 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
jak klan chce grac na hasle, to zaklada channel z passem i podaje go swoim kolegom.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2003, o 18:56 
Cichociemny

Dołączył(a): 19 wrz 2002, o 10:49
Posty: 95
Lokalizacja: Bia
Karma: 0
Kto wie jak obsluzyc tego q2vocia bo mi nic nie wychodzi O_o ?:D

_________________
^__^


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2003, o 01:59 
Przyczajony

Dołączył(a): 11 cze 2003, o 01:18
Posty: 60
Lokalizacja: Krak
Karma: 0
bawilem sie tym troche, lacze sie z nim, binduje +speak (czy jakos tak) pod klawiszem, wciskam (echo now speaking) i... dupa :o wszystko wydaje sie byc ok ale nie slychac mnie na drugim kompie z q2voice :(

_________________
~14 flames~
we came to wreck everything and ruin your life. god sent us


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2003, o 08:06 
Cichociemny

Dołączył(a): 19 wrz 2002, o 10:49
Posty: 95
Lokalizacja: Bia
Karma: 0
U mnie wyskuje jakies echoo i floduje na maxa nic więcej :|

_________________
^__^


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2003, o 15:18 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 09:03
Posty: 1235
Karma: 9
jol, sciagnalem se klawego teamspeeka, ktos kt tego uzywal (uzywa) moze powiedziec cos? n jaki serv dobry , i jak tego uzywac, czy jak chce se z tego pokozystac , to np ktos kto tez uzywa musi byc na tym samym servie co ja?

jak tego z q2 uzywac? :]

_________________
pozdr Qiub


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: komunikacja glosowa
PostNapisane: 27 lis 2012, o 17:29 
Mroczny

Dołączył(a): 16 kwi 2010, o 09:18
Posty: 452
Karma: 20
Podzieli się ktoś serwerem/pokojem/pasami/etc do ts3 lub mumble ?? korzystamy z ts2, ale troche lipa jest...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: komunikacja glosowa
PostNapisane: 27 lis 2012, o 21:17 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2009, o 13:47
Posty: 2926
Lokalizacja: 3m
Karma: 52
82.143.161.39 lapaj serwer ts z forum d2trade.pl , darmowe i jak chcesz pokoj swoj to napisz tam do sicza sizzla

_________________
-,-


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: komunikacja glosowa
PostNapisane: 27 lis 2012, o 22:24 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
do ts3 przeciez caly czas stoi na atmanie ten co postawilem i wiekszosc od nas tam siedzi:)

host: s2.planetquake.pl

mozna zakladac samemu kanalu ale po wyjsciu znikaja, jak ktos chce jakis na stale to trzeba mi dac znac


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza