[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2019, o 18:40

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: komunikacja glosowa
PostNapisane: 19 sie 2003, o 20:26 
Przyczajony

Dołączył(a): 11 cze 2003, o 01:18
Posty: 60
Lokalizacja: Krak
Karma: 0
uzywa ktos z was programow do komunikacji glosowej, np. roger wilco, q2voice albo teamspeak? jest wogole sens, nie zamula to lacza?

_________________
~14 flames~
we came to wreck everything and ruin your life. god sent us


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, o 20:45 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
w csie jest to rzecz tak normalna jak wlasny cfg, wiec zamulic nie zamuli

w q2 jakos sie nie przyjelo, nie wiadomo czemu

moze niektore klany maja, ale sie nei przyznaja zeby ktos nie powiedzial ze oszukuja (absurd)

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, o 21:30 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 paź 2002, o 19:25
Posty: 342
Karma: 0
ja uzywa?em w klanie ctf na kazdym meczu rw
na sdi ping troche skaka? ale ogolnie by?o spox
po takiej grze wogole sie nie uzywa bindow ani na nie nie patrzy ,ogolnie fajna sprawa i mozna odrazu kogos ochrzanic jak cos spiepszy;)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, o 21:36 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 cze 2002, o 14:56
Posty: 805
Lokalizacja: G-wo
Karma: 1
ja uzwam w cs'e
ale w q2 tez mozna ? powiedzcie jak :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, o 21:43 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
no tymi programami co podal deathcrush

ostatnio podczas gry na lanie w csa jeden koles trafil przez przypadek swojego tp i ten trafiony gonil go przez cala mape z nozem i nawijal w kolko ZAJEBIE CIE ZAJEBIE CIE
:D:D

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, o 21:46 
H4X0R

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 14:08
Posty: 2832
Karma: 36
Przyjechala policja? :D
Wogole to ciekawy pomysl jest zeby nagrywac demko razem z nagrywaniem glosowych komentarzy na zlocie. Pozniej przy odtwarzaniu mozna by bylo puscic wav, by sie milo ogladalo :)
Slyszalem kiedys jak jakis fido z q3 na meczu z jakims leszczem, przegrywajac wydzieral sie pelna gemba, walil w stol jak mu reda zabiera itp :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: dobre
PostNapisane: 19 sie 2003, o 21:54 
Przyczajony

Dołączył(a): 22 mar 2003, o 14:30
Posty: 32
Karma: 0
Spoko by takie co? by?o. Ale ?acina ?adna by lecia?a :D :D :D

_________________
Play For Honor


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: aikman
PostNapisane: 19 sie 2003, o 22:35 
Przyczajony

Dołączył(a): 22 mar 2003, o 14:30
Posty: 32
Karma: 0
ale jakie trzeba mie? ?acze ?eby to w miare dobrze dzia?a?o??? Zwyk?e sdi wystarczy? sfinka

_________________
Play For Honor


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, o 22:42 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
przeciez to nie byl nasz fido

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, o 22:47 
Stryjek
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2002, o 14:00
Posty: 2588
Lokalizacja: DuB
Karma: 122
no wlasnie
to nie byl ten fido co wyglada jak lothar :D

_________________
samochody, prostytutki, zapiekanki


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, o 23:32 
Przyczajony

Dołączył(a): 11 cze 2003, o 01:18
Posty: 60
Lokalizacja: Krak
Karma: 0
dobra dobra fajnie, uzywal ktos? ja probowalem TS i Q2V. niby wszystko cacy, odpalam jak w instrukcji, cuda niewidy ale nie bardzo chce dzialac. wiec chce sie zwrocic z konkretnym problemem do kogos kto cos o tym wie
ogolnie komunikacja glosowa rzadzi, bindy sie nie umywaja...

_________________
~14 flames~
we came to wreck everything and ruin your life. god sent us


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, o 00:09 
WONS

Dołączył(a): 12 lut 2003, o 23:46
Posty: 3234
Karma: 16
Za czasow kiedy bylem w MPS to uzywalismy Team Speaka z Guandim i Nocrim. Serwer byl niemiecki ( mojego kuzyna ). Na moim sdi zwalnialo do 3/4 sekund czyli szybkie korzystanie nie bylo mozliwe. Kiedy ja mowilem, zeby oslaniac winde przy ya to Maciek juz sie spawnowal przy wodzie :D Ale ogolnie zajebista sprawa.

Tak imo to q2 jest za szybkie na komunikacje glosowa, chyba ze w gre nie wchodza zadne lagi przy docieraniu wiadomosci. Jezeli lag oscyluje okolo 3 sekund, to podawanie na szybko szczegolow ( xxx ma respa przy cg albo w wodzie ) nie ma zadnego sensu. Za to przy np. pomocy przy xxx albo atak na xxx to juz nabiera jakiegos sensu.

Po meczu za to jest fazka, bo mozna na zywca i bez ceregieli opierdolic kolege/zanke, ze grali chujnie :D

Ogolnie mam dostep do jednego niemieckiego serwera, jak ktos chce sprobowac to zapraszam. Ztym, ze dopiero od 5 wrzesnia. Wtedy moj kuzyn wraca do domu i moze rzucic nowym haslem ( zmieniane co tydzien ) Sam serwer, z ktorego wtedy korzystalismy pierwotnie jest do cs'a wlasnie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, o 01:36 
Przyczajony

Dołączył(a): 11 cze 2003, o 01:18
Posty: 60
Lokalizacja: Krak
Karma: 0
jeszcze rozwin temat: SERWER, potrzeba jakiegos specjalnie silnego sprzeta czy nie wiadomo czego? czy moze taki zwykly lame jak ja moze to postawic powiedzmy na serwerze na ktorym stoi moja podsiec? bo druga opcja by mnie zajebiscie urzadzala

_________________
~14 flames~
we came to wreck everything and ruin your life. god sent us


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, o 01:38 
WONS

Dołączył(a): 12 lut 2003, o 23:46
Posty: 3234
Karma: 16
Na to pytanie kolego Ci nie odpowiem teraz. Jak wroci to az sie wypytam, bo sam jestem ciekawy. Poki co wiem tyle co Ty.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, o 02:19 
Kozak

Dołączył(a): 25 lut 2003, o 17:20
Posty: 2346
Lokalizacja: Centrum wszechswiata
Karma: 0
hmm dziwne niby w CS to normalka to co oni tam graja bez opoznien na jakie servery oni sie laduja ?? w polsce nie ma zadnego ??

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, o 03:04 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:55
Posty: 308
Lokalizacja: Wolsztyn
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('anomal', 'p')rzeciez to nie byl nasz fido

To ja mam jakiegos wlasciciela?? i to wielu...? :O

$this->bbcode_second_pass_quote('voojeq', 'n')o wlasnie
to nie byl ten fido co wyglada jak lothar
lol? :D

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, o 03:51 
H4X0R

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 14:08
Posty: 2832
Karma: 36
To nie byl "nasz" fido... Przecie? napisa?em ?e z q3. Jaka? marna podr?bka :D

A server TS2 pod winde w obsludze jest prostrzy niz sam TeamSpeak.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, o 09:39 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 lip 2002, o 13:09
Posty: 1571
Lokalizacja: z wlasnej woli
Karma: 14
testowalem swego czasu team speaka i zadnych lagow w q2 nie generowal.. bajki opowiadacie sevrer teamspeka phi masz kumpla na sdi on niegra wszyscy sie do niego lacza i jest git mozna sobie klikac... chyba na oczy tych programow nie widzieliscie... tylko ze do tego trudno strasznie sie przywyczaic zagralismy mecz z kumplem 2/2 z innym klanem to nam wjebali potem na bindach gralismy to nie wyszli z 10 ;d

_________________
-


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, o 09:42 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:37
Posty: 2962
Karma: 22
$this->bbcode_second_pass_quote('As_Best', 'T')o nie byl "nasz" fido... Przecie? napisa?em ?e z q3. Jaka? marna podr?bka :D


infinity (jakos tak)

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, o 11:02 
WONS

Dołączył(a): 12 lut 2003, o 23:46
Posty: 3234
Karma: 16
$this->bbcode_second_pass_quote('kaos', 't')estowalem swego czasu team speaka i zadnych lagow w q2 nie generowal.. bajki opowiadacie sevrer teamspeka phi masz kumpla na sdi on niegra wszyscy sie do niego lacza i jest git mozna sobie klikac... chyba na oczy tych programow nie widzieliscie... tylko ze do tego trudno strasznie sie przywyczaic zagralismy mecz z kumplem 2/2 z innym klanem to nam wjebali potem na bindach gralismy to nie wyszli z 10 ;d


Uzywalem i uzywam czesto Team Speaka i mowie po prostu jak jest u mnie. Skoro nie masz lagow, to tylko wypada pogratulowac.

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza