[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 14 lis 2019, o 01:47

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z klientem r1q2
PostNapisane: 3 lut 2015, o 02:01 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
Witam od pewnego czasu mam problem z klientem r1q2 objawia się on w sposób zawieszenia gry i po chwili wyjścia do windowsa z błędem

Spoiler:
Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH
Nazwa aplikacji: r1q2.exe
Wersja aplikacji: 8.0.1.2
Sygnatura czasowa aplikacji: 4e6eda0c
Nazwa modułu z błędem: ~de4692.tmp_unloaded
Wersja modułu z błędem: 0.0.0.0
Sygnatura czasowa modułu z błędem: 45d5ca66
Kod wyjątku: c0000005
Przesunięcie wyjątku: 66b4ee4a
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje 1: f3f6
Dodatkowe informacje 2: f3f6a1403802118ada460cd45530935b
Dodatkowe informacje 3: 2308
Dodatkowe informacje 4: 23085e78752711a2a054d210ba9e79db

Przeczytaj w trybie online nasze zasady zachowania poufności informacji:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0415

Jeśli zasady zachowania poufności informacji w trybie online nie są dostępne, przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji w trybie offline:
C:\Windows\system32\pl-PL\erofflps.txt


System win7 może ktoś wie w czym tkwi problem i jak go szybko naprawić

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z klientem r1q2
PostNapisane: 22 sie 2015, o 17:34 
Cichociemny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 maja 2005, o 01:19
Posty: 119
Lokalizacja: Le
Karma: 3
Witam,
Adi rozwiązałeś ten problem?
ja mam win 8.1 i takie coś mi teraz wyskakuje.
Obrazek
Dodam, że mogę wejść na coolnet dm bez problemów. Wyskakuje to przy wejsciu na kubusia i planetquake'a.

może ma ktoś pomysł co z tym zrobić? Może aktualizacja do win 10 pomoże?
pozdro.

_________________
q2 rules


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z klientem r1q2
PostNapisane: 10 paź 2015, o 09:54 
Mroczny

Dołączył(a): 12 wrz 2007, o 10:08
Posty: 524
Lokalizacja: Poznań
Karma: 21
http://q2scene.net/edl/index.php?op=com&id=2928

_________________
facebook.com/groups/quake2players/


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza