[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 21 paź 2019, o 21:02

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: admin plq2
PostNapisane: 29 sty 2015, o 23:11 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
Moze ktos zrobic porzadek z adminami? podobno pare osob sie jebnelo na all, a przed chwila jakis player sie loguje na admina pio. wyjebac wszystkie wpizdu.

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 29 sty 2015, o 23:34 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
to fakt zostawić maksymalnie 2/3 i przekazać aktywnym graczom a wszystkie plq2 wyjebać

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 29 sty 2015, o 23:55 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 24 lut 2011, o 21:37
Posty: 257
Karma: -40
Proponuję ankietę na temat tego kto powinien mieć admina. Demokratycznie. Zgłaszam kandytaturę slonik


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 30 sty 2015, o 10:59 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
dobra, bo poszlo w eter. Ale kto jest odpowiedzialny? zrobilbym to sam, ale nie moge. Więc może Darus? Urbasek? kto moze miec jeszcze admina z wszystkimi uprawnieniami?

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 30 sty 2015, o 16:59 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2007, o 22:07
Posty: 1156
Lokalizacja: Pyrlandia
Karma: 101
Nie mam już admina na serwery.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 31 sty 2015, o 16:03 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
widać robi się z tego ziema niczyja. Darus, a jako byly admin możesz wskazać osoby, które takowe uprawnienia posiadaja? na prawde bedzie latwiej jak ktoś z kregu adminow sie tym zainteresuje ;-)

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 31 sty 2015, o 20:18 

Karma: 0
Ja mam admina, ale nie wiem jak cokolwiek zrobić, a zdaję sobie sprawę z tego, iż funkcje herszta Kubusia są fenomenalne!
slonik


Góra
   
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 31 sty 2015, o 21:03 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2007, o 22:07
Posty: 1156
Lokalizacja: Pyrlandia
Karma: 101
Znam tylko Head adminów Urbas, Yoss i danka. Zmienić admina plq2 może tylko Urbas.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 1 lut 2015, o 17:54 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
Urbas, zrob cos, taki the general biega z adminem po serverach. no zgroza normalnie...

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 1 lut 2015, o 18:42 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
$this->bbcode_second_pass_quote('Darus', 'Z')nam tylko Head adminów Urbas, Yoss i danka. Zmienić admina plq2 może tylko Urbas.


ee? chodzi o kubusia? nie pamietam juz nawet hasla... zreszta to nie moj serwer, do yossa musicie pisac

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 1 lut 2015, o 19:44 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
$this->bbcode_second_pass_quote('urbasek', '')$this->bbcode_second_pass_quote('Darus', 'Z')nam tylko Head adminów Urbas, Yoss i danka. Zmienić admina plq2 może tylko Urbas.


ee? chodzi o kubusia? nie pamietam juz nawet hasla... zreszta to nie moj serwer, do yossa musicie pisac

patrz, ale masz swoje serwery, na ktorych masz tez ustawione haslo, ktoro pewnie jest podobne do tego na kubusiu. Na swoich serverach mozesz podejrzec. Chociaz sprobuj? poza tym, jesli haslo na kubusiu plq2 zna kazdy poza mna (:d) to mozesz chociaz je wywalic z swoich serverow.
_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 1 lut 2015, o 20:24 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
usunalem tego admina plq2 z kubusia, na planetquake tez jest usuniety ten ligowy jakis co byl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 2 lut 2015, o 00:18 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
dzięki! nie ukrywam, że przydałby się admin na pewno, tylko ktoś kto nie rozda kolegom...

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 2 lut 2015, o 12:25 
Fajny

Dołączył(a): 9 kwi 2005, o 21:25
Posty: 878
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 33
Z tego co kojarze, to jest wasz wieczny problem;-)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 2 lut 2015, o 17:57 
Slaby koles

Dołączył(a): 26 sty 2015, o 01:17
Posty: 14
Karma: 0
myślę, że KKND umiał by kopnąć kogo trzeba za złe zachowanie, także proponuję KKND na admina, chyba sporo osób go kojarzy i nie robi syfu,
maq też lata non stop na serwach i wygląda na spoko kolesia :)
plus Adi?

3 adminy i dla mnie gitara na tyle osób co gra teraz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 2 lut 2015, o 18:27 
Cichociemny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 maja 2005, o 01:19
Posty: 119
Lokalizacja: Le
Karma: 3
ja jak zawszę chętny do tego.

_________________
q2 rules


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 3 lut 2015, o 03:18 
Przyczajony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lip 2010, o 01:46
Posty: 40
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 8
$this->bbcode_second_pass_quote('zyga', 'j')a jak zawszę chętny do tego.

Zachowaj tylko większą ostrożnośc jak wpisujesz komende na admina, podczas gdy na serwerze jest od ch*ja osób. A jak się pomylisz i 10 osób ma hasło do admina, to fajnie chociaż by było gdybyś poinformował o tym Urbaska czy kogokolwiek kto jest "wyżej". A nie, że wchodzę na serwer i 5 osób mi się chwali: PATRZ DAWID CO MAM! HAHA!
"Player has become an admin"
"The General has become an admin"
"a has become an admin"

Rynce opadajo...

Ale jestem za, ZYGA to w porządku człowiek. No offence bro :ok:
_________________
veni vidi vici


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 3 lut 2015, o 10:41 
Luzny kolezka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lis 2007, o 20:56
Posty: 383
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 40
Zyga też jestem za Tobą, ale w Twojej obecnej sytuacji uważam, że nie będziesz miał czasu na to aby się tym zajmować :ok:

Osobiście wole Davida, Roodiego, maq którzy siedzą po prostu na serwerach i zawsze szybko zareagują.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 3 lut 2015, o 13:37 
Cichociemny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 maja 2005, o 01:19
Posty: 119
Lokalizacja: Le
Karma: 3
Czas jak zawsze znajdzie, a co David pisał to był raz jak była wpadka, ale nie trwało to długo bo Urbasek od razu dostał wiadomość w tej sprawie. Odpowiedzialność przede wszystkim. ;) Jak uważacie.

_________________
q2 rules


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: admin plq2
PostNapisane: 3 lut 2015, o 14:54 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
moim zdaniem:
nie wiem kiedy wyslales wiadomosc do urbaska, ale jak pokazuje ten temat wyslanie wiadomosci do Urbasa nie zalatwilo sprawy :S

http://www.fajnyboard.planetquake.pl/viewtopic.php?p=258137#p258137
http://www.fajnyboard.planetquake.pl/viewtopic.php?p=258139#p258139

powtorze "moim zdaniem":

@zyga
No offence zyga ale z takim podejsciem to ja nie chce zebys mial admina.

Roodi tez sie nie nadaje.

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza