[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 21 paź 2019, o 20:58

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: colonet dm
PostNapisane: 10 paź 2012, o 19:51 
Cukierkowy

Dołączył(a): 7 mar 2009, o 14:14
Posty: 191
Lokalizacja: Gdańsk
Karma: 6
Chcialem poraz kolejny poruszyc temat coloneta dm!
Sprawa jest olewana a coraz wiecej ludzi se tam czituje!
Ostatnio widzialem jak "nik" sie bawi botem,ale chyba to byl fejk bo odezwal sie do mnie na mircu i wyslal mi cos takiego"[15:55] Identyfikator: NIK` (webchat@abmx113.neoplus.adsl.tpnet.pl)
[15:55] <NIK`> cze
[15:55] <NIK`> ty chciales tego czita nie?
[16:00] <NIK`> http://www.mpcdownloads.com/_mpc_d0wn_h4x_/Quake%201%202%203/quake2crk.zip
[16:00] <NIK`> to masz jak cos"

niewiem co jest w tym linku bo niesprawdzalem moze jakis wirus?

A dzisiaj patrze biega se jakis the general i wali na bocie!

Co rozumiem olewaka!
Czy wkoncu sie ktos wezmie za to!Albo oddajcie w chuj te wasze adminy bo i tak nigdy nikogo nie ma i nikt z tym nic nie robi!

pozdro!

_________________
Kto się pizdą urodził kanarkiem nie umrze!!!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 10 paź 2012, o 19:58 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
:ok:

ps.
mogles linka "zepsuc" :) chociaz wujek google zawsze znajdzie to co trzeba wiec w sumie whateve'a

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 10 paź 2012, o 20:02 
Cukierkowy

Dołączył(a): 7 mar 2009, o 14:14
Posty: 191
Lokalizacja: Gdańsk
Karma: 6
a co za roznica czy on bedzie tu czy jak gosciu bedzie go dawal caly czas na colonocie dm!Biega se po serwie i daje linka do scigniecia bota!Niby to nic takiego ,ale nie ktorych kusi i se sprawdza jak to jest grac na bocie! i tak powstaje wielki burdel na scenie czy jak to zwal!

_________________
Kto się pizdą urodził kanarkiem nie umrze!!!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 10 paź 2012, o 20:15 
Cukierkowy

Dołączył(a): 7 mar 2009, o 14:14
Posty: 191
Lokalizacja: Gdańsk
Karma: 6
i dalej w temacie odezwal sie do mnie teraz drugi pajac!chyba mnie lubia! anal

Początek sesji: Wed Oct 10 20:11:49 2012
Identyfikator: TheGeneral
[20:11] Identyfikator: TheGeneral (webchat@TheGeneral.users.quakenet.org)
[20:11] <TheGeneral> siema
[20:11] <TheGeneral> zawsze milo poczytac o sobie na plq2
[20:12] <TheGeneral> ! :)
[20:12] <TheGeneral> dobrze ze dales zly link
[20:12] <TheGeneral> zeby nie mogli zablokowac
[20:12] <TheGeneral> masz glowe na karku
[20:12] <ZeT> jak to mowia spierdalaj smieciu
Sesja zamknięta: Wed Oct 10 20:13:42 2012

_________________
Kto się pizdą urodził kanarkiem nie umrze!!!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 10 paź 2012, o 20:40 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
ale on fajnie to argumentuje :D

sciagnalem czita bo inni czituja! czyli co, wchodzi do sklepu i kradnie bo inni kradna? n1

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 10 paź 2012, o 21:12 
Mroczny

Dołączył(a): 16 kwi 2010, o 09:18
Posty: 452
Karma: 20
Sugerujecie, ze ktos inny wbil na irca tez?


Ostatnio edytowano 10 paź 2012, o 22:54 przez t0mmy, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 10 paź 2012, o 21:20 
Przyczajony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lip 2010, o 01:46
Posty: 40
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 8
nie kto pierwszy ten lepszy, tylko najpierw to ogarnijcie na coolnecie dm. Generał do mnie wczoraj pisze, czy mogę coś zrobić bo jakaś ciota czituje na dedmeczu, bezczelnie podszywając się pod jego nick. nie tylko jego ksywka była wykorzystywana przez owego czitera. także zapoznaj się najpierw dobrze z tematem t0mmy, zamiast pochopnie banować gościa który jest totalnie w to wplątany. jeszcze poszalejesz na swoim adminie, nie śpiesz się ;)

_________________
veni vidi vici


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 11 paź 2012, o 07:27 
Cukierkowy

Dołączył(a): 7 mar 2009, o 14:14
Posty: 191
Lokalizacja: Gdańsk
Karma: 6
Czy to jest on czy nie on, nie mnie to oceniac!Ale mam nadzieje ,ze szanowne jury adminowskie zacznie robic cos z tym fantem!Do roboty bo sie playerom grac odechciewa jak tam taki gosci naparza na bocie!

_________________
Kto się pizdą urodził kanarkiem nie umrze!!!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 11 paź 2012, o 07:59 
Mroczny

Dołączył(a): 16 kwi 2010, o 09:18
Posty: 452
Karma: 20
Zet milo, ze nas informujesz o tym. Z tego co wiem, w kwestii adminow na coolnet'ach/kubusiach nic sie nie zmienilo od ankiety dem'a. Wciaz prawa maja te same osoby, ktore na q2 nie maja czasu/checi. Tymbardziej, jezeli ta osoba kimkolwiek jest, a rozumiem, ze sie podszywa za roznych ludzi, jak ma zmienne ipe to juz wogole k.o. Powstal nowy serwer atman dm, mam tam admina, ale ludzie wola grac z czitami na coolnecie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 11 paź 2012, o 09:29 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2005, o 13:53
Posty: 3550
Karma: 140
$this->bbcode_second_pass_quote('ZeT', 'C')zy to jest on czy nie on, nie mnie to oceniac!Ale mam nadzieje ,ze szanowne jury adminowskie zacznie robic cos z tym fantem!Do roboty bo sie playerom grac odechciewa jak tam taki gosci naparza na bocie!


Szanowne jury adminowskie nic z tym nie zrobi (byla o tym mowa wielokrotnie). Mieliscie ankiete gdzie mogliscie zmienic (albo chociaz sprobowac) adminow to mieliscie wyjebane, to teraz nie dziwcie sie, ze admini maja wyjebane na Was.
_________________
#czesc


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 11 paź 2012, o 09:55 
Cukierkowy

Dołączył(a): 7 mar 2009, o 14:14
Posty: 191
Lokalizacja: Gdańsk
Karma: 6
$this->bbcode_second_pass_quote('majcin', '')$this->bbcode_second_pass_quote('ZeT', 'C')zy to jest on czy nie on, nie mnie to oceniac!Ale mam nadzieje ,ze szanowne jury adminowskie zacznie robic cos z tym fantem!Do roboty bo sie playerom grac odechciewa jak tam taki gosci naparza na bocie!


Szanowne jury adminowskie nic z tym nie zrobi (byla o tym mowa wielokrotnie). Mieliscie ankiete gdzie mogliscie zmienic (albo chociaz sprobowac) adminow to mieliscie wyjebane, to teraz nie dziwcie sie, ze admini maja wyjebane na Was.

hmm jak maja admina to nie moga miec wyjebane! i nie pidol tu takich glupot!jak nic nie beda robic to na huj im te adminy!Przez takie wlasnie podejscie jakie masz ty dzieja sie wlasnie takie rzeczy! :bij:
_________________
Kto się pizdą urodził kanarkiem nie umrze!!!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 11 paź 2012, o 10:19 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2005, o 13:53
Posty: 3550
Karma: 140
$this->bbcode_second_pass_quote('ZeT', '
')hmm jak maja admina to nie moga miec wyjebane! i nie pidol tu takich glupot!jak nic nie beda robic to na huj im te adminy!

hehehehehe .. gosciu na jakim Ty swiecie zyjesz i gdzie byles przez ostatnie lata?
Dzisiaj jestem mily wiec wytlumacze Ci. Sytuacja obecnie wyglada tak - pare osob ma admina i ma wyjebane. Na chuj im w takim razie adminy? na to by je mieli (podejrzewam, ze to jest glowny ich powod), by czuli sie dowartosciowani majac wladze z ktorej skorzystac nie maja i tak zamiaru. Tak to mniej wiecej wyglada

$this->bbcode_second_pass_quote('ZeT', 'P')rzez takie wlasnie podejscie jakie masz ty dzieja sie wlasnie takie rzeczy! :bij:
ze co? jak to ja bylem jednym z najglosniejszych by zmienili adminy z ludzi nieaktywnych na aktywnych. Nie masz pojecia w temacie a wydajesz osady, rotfl
_________________
#czesc


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 11 paź 2012, o 10:22 
Cukierkowy

Dołączył(a): 7 mar 2009, o 14:14
Posty: 191
Lokalizacja: Gdańsk
Karma: 6
$this->bbcode_second_pass_quote('majcin', '')$this->bbcode_second_pass_quote('ZeT', '
')hmm jak maja admina to nie moga miec wyjebane! i nie pidol tu takich glupot!jak nic nie beda robic to na huj im te adminy!

hehehehehe .. gosciu na jakim Ty swiecie zyjesz i gdzie byles przez ostatnie lata?
Dzisiaj jestem mily wiec wytlumacze Ci. Sytuacja obecnie wyglada tak - pare osob ma admina i ma wyjebane. Na chuj im w takim razie adminy? na to by je mieli (podejrzewam, ze to jest glowny ich powod), by czuli sie dowartosciowani majac wladze z ktorej skorzystac nie maja i tak zamiaru. Tak to mniej wiecej wyglada

$this->bbcode_second_pass_quote('ZeT', 'P')rzez takie wlasnie podejscie jakie masz ty dzieja sie wlasnie takie rzeczy! :bij:
ze co? jak to ja bylem jednym z najglosniejszych by zmienili adminy z ludzi nieaktywnych na aktywnych. Nie masz pojecia w temacie a wydajesz osady, rotfl

Majcin wnioskuje to tylko po twoim poscie w temacie!A jak wtedy sie nic nie zdzialalo to moze teraz sie cos uda!albo zmienmy nazwe serwa na colonet use cheat dm!
_________________
Kto się pizdą urodził kanarkiem nie umrze!!!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 11 paź 2012, o 11:05 
Mroczny

Dołączył(a): 16 kwi 2010, o 09:18
Posty: 452
Karma: 20
chytry


Ostatnio edytowano 11 paź 2012, o 16:55 przez t0mmy, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 11 paź 2012, o 12:36 
Cichociemny

Dołączył(a): 19 kwi 2004, o 15:20
Posty: 133
Karma: 8
Zet nie czytaj pierdół.
Admina na coolnecie (z tego co mi wiadomo) nie ma w obecnej chwili nikt, ponieważ coś się sknociło z ustawieniami.
Nowy był założony wraz z założeniem serwera DM na nowej maszynie we wrześniu, jak dostałam hasło to przekazałam je osobie często tam grającej i dalej nie było sensu nikomu dawać, gdyż po wpisaniu hasła wyskakiwał komunikat, że z admina korzystać na serwerze nie można.
Sprawa została zgłoszona do yossa, czekam na odpowiedź.
Tommy słaby ten Twój pomysł, wątpię, żeby yoss kupował specjalnie nową maszynę do postawienia serwera (notabene jedynego, na którym mu zależy), żeby robić z niego przekierowanie, jak on tylko tam głównie sprawdza ruch:D

EDIT:
działa już all, kto często gra na DM?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 11 paź 2012, o 12:44 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 7 paź 2003, o 17:30
Posty: 612
Karma: -41
blanka/1o1/dem/xavik

_________________
o kurwa ; o


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 11 paź 2012, o 12:45 
Mroczny

Dołączył(a): 12 wrz 2007, o 10:08
Posty: 524
Lokalizacja: Poznań
Karma: 21
Jak działają adminy na OSP Tourney DM? Chyba nie są imienne?

_________________
facebook.com/groups/quake2players/


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 11 paź 2012, o 12:58 
Cichociemny

Dołączył(a): 19 kwi 2004, o 15:20
Posty: 133
Karma: 8
nie są, to jest jedno hasło dla wszystkich


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 11 paź 2012, o 13:06 
Mroczny

Dołączył(a): 12 wrz 2007, o 10:08
Posty: 524
Lokalizacja: Poznań
Karma: 21
Dlaczego nie wyjdziesz do ludzi z propozycją i nie rozdasz? Czy uważasz, że ktoś teraz będzie wyciągał ręke? Mi by na Twoim miejscu zależało na tym, żeby tam był porządek i sam bym się do ludzi zgłaszał, czy nie chcieliby admina - do każdego osobno. Wręcz prosiłbym ludzi, czy nie zechcieliby tam utrzymywać porządek.

_________________
facebook.com/groups/quake2players/


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: colonet dm
PostNapisane: 11 paź 2012, o 13:52 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 kwi 2005, o 15:27
Posty: 1551
Lokalizacja: Grajewo
Karma: -69
$this->bbcode_second_pass_quote('danonek', 'Z')et nie czytaj pierdół.
Admina na coolnecie (z tego co mi wiadomo) nie ma w obecnej chwili nikt, ponieważ coś się sknociło z ustawieniami.
Nowy był założony wraz z założeniem serwera DM na nowej maszynie we wrześniu, jak dostałam hasło to przekazałam je osobie często tam grającej i dalej nie było sensu nikomu dawać, gdyż po wpisaniu hasła wyskakiwał komunikat, że z admina korzystać na serwerze nie można.
Sprawa została zgłoszona do yossa, czekam na odpowiedź.
Tommy słaby ten Twój pomysł, wątpię, żeby yoss kupował specjalnie nową maszynę do postawienia serwera (notabene jedynego, na którym mu zależy), żeby robić z niego przekierowanie, jak on tylko tam głównie sprawdza ruch:D

EDIT:
działa już all, kto często gra na DM?


ja gram i czesto trafiam na rajlisa, nie trzeba dodawac jaka jest reakcja graczy ktorzy cierpia od jego rg x]], agent gra, ivers, pio czasem widac, NIK'a + masa roznych nickow ktorych na tdmie nie widac.

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza