[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2019, o 05:19

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: problem z r1q2
PostNapisane: 19 wrz 2011, o 18:36 
Luzny kolezka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 sty 2007, o 11:07
Posty: 432
Lokalizacja: Stoczek/Lublin
Karma: 23
po zrobieniu uptade riq2 pojawiło sie coś takiego ocb ??

http://imageshack.us/photo/my-images/225/quake001.png/

po za tym nawet na server nie można wejść , kłejk się zawiesza i tylko alt ctr i del pomaga

_________________
wieje sandałem !!!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problem z r1q2
PostNapisane: 19 wrz 2011, o 22:33 
Cukierkowy

Dołączył(a): 11 sie 2006, o 15:02
Posty: 206
Karma: 15
moze sprobuj zmienic ewentualnie wywalic jakies paki, wyglada jakby tekstura literek byla bialym kwadratem


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problem z r1q2
PostNapisane: 19 wrz 2011, o 22:56 
Luzny kolezka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 sty 2007, o 11:07
Posty: 432
Lokalizacja: Stoczek/Lublin
Karma: 23
ok temat do zamknięcia , chodziło o jedna wartość w cfg związaną z odświeżaniem monitora

_________________
wieje sandałem !!!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problem z r1q2
PostNapisane: 20 wrz 2011, o 09:02 
Mroczny

Dołączył(a): 12 wrz 2007, o 10:08
Posty: 524
Lokalizacja: Poznań
Karma: 21
jaka?

_________________
facebook.com/groups/quake2players/


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problem z r1q2
PostNapisane: 20 wrz 2011, o 15:03 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2006, o 15:22
Posty: 807
Lokalizacja: Dawna Stolica Polaków
Karma: 144
Stawiam na vid_forcedrefresh ;)

_________________
[inc]sil: please...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problem z r1q2
PostNapisane: 21 wrz 2011, o 19:30 
Luzny kolezka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 sty 2007, o 11:07
Posty: 432
Lokalizacja: Stoczek/Lublin
Karma: 23
$this->bbcode_second_pass_quote('sil', 'S')tawiam na vid_forcedrefresh ;)


racja, sil zgarnia całą kwotą :)
_________________
wieje sandałem !!!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza