[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2019, o 05:26

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 20 sie 2011, o 21:52 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 1966
Lokalizacja: Grajewo
Karma: 30
po 1 grales na czitach - czitowales
po 2 proba OSZUSTWA poprzez akcje z 2 kontem w NF - shinji - czit
takze tak, miales bana i nadal masz za czitowanie, pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 20 sie 2011, o 21:57 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
coz za uogolnienia i mylne uzywanie slow... nie wstyd ci pisac takie rzeczy publicznie?

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 20 sie 2011, o 21:58 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
Miałeś bana podczas trwania 13 edycji plq2 wiec nie mogłeś brać w niej udziału nie pamiętam ktoś mi napisał że osoby mające bany za cheat'owanie i inne występki ( napomknę nie było tu jakiejkolwiek namiastki myśli o tobie czy nacisku na nick dem było to skierowane do ogółu ludzi posiadających bany) że nie biorą one udziału w plq2_13 napisałem OK bo było to dla mnie logiczne. I napiszę jeszcze raz nie było takiej akcji by danka dawała mi jakiekolwiek ultimatum dotyczące twojej osoby.

PS
tematy dotyczące przyszłego organizatora plq2 jak i innych rzeczy związanych z tym PRZENIEŚCIE DO DZIAŁU PLQ2 #14

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Ostatnio edytowano 20 sie 2011, o 22:14 przez aDi^^, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 20 sie 2011, o 22:01 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
drobna poprawka adi, bo widze ze sam sie juz gubisz. podczas trwania ligi mialem bana na NF, nie za jakies czitowanie i to ban na NF jak mniemam wprowadzal zamet w twojej glowie.

no nic, nie ma sensu tego ciagnac publicznie, bo najpierw by trzeba Ci wyjasnic to i owo.

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 20 sie 2011, o 22:08 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 1966
Lokalizacja: Grajewo
Karma: 30
dem jak zwykle zaatakowal na pw ale wybacz dem nie odpowiem ci tam, wole publicznie
jestem obiektywny i pogrubie ci specjalnie to czego nie rozumiesz cheat = oszustwo, oszukiwales miales bana za czity
jedyny mankament to taki ze zenek, danka, darus czy ktokolwiek inny majacy admina nie dal ci bana na ip na asterach i innych bo niestety sa strasznie leniwy [ bez urazy, ale ile razy o to mozna bylo prosic to n/c ] a ty maly czlowieczku ubzdurales sobie ze jak nie masz bana na ip tylko na nf to masz bana tylko na nf za darmo, bo w sumie nic nie zrobiles
ps frajera to znajdz sobie w rodzinie, podpowiem ci zeby bylo szybciej zapewne mowisz do niego tato


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 20 sie 2011, o 22:08 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 7 paź 2003, o 17:30
Posty: 612
Karma: -41
A w plq2 sie nie grało tylko na nf ?

_________________
o kurwa ; o


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 20 sie 2011, o 22:10 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
$this->bbcode_second_pass_quote('eX3', '
')ps frajera to znajdz sobie w rodzinie, podpowiem ci zeby bylo szybciej zapewne mowisz do niego tato

to juz jest ponizej krytki... ja nazywam frajerem ciebie nie twojego starego wiec sie zachowuj buraku.

ps.
szkoda ze jak rozumiesz angielski to stosujesz je do wybranych slow. bo wiesz slowo fake, od ktorgo jest nasz scenowy odpowiednik fejk ma inne znaczenie niz aktualnie wykorzystywany przez tkaich bucow jak ty.

i kazdy doskonale wie (albo juz i nie, dzieki takim frajerom jak ty) ze slowo czit odnosi sie do wspomagaczy ale ty naciagasz, bo brak ci jakichkolwiek argumentow. wiec probujesz nadrabiac tym co ci pozostalo... a jak widac w zalaczonym cytatcie nie wiele ci pozostalo do zaprezentowania.

a poziom jaki reprezentujesz dyskwalifikuje cie do zabierania glosu na forum jako np. admin NF.
_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 20 sie 2011, o 22:19 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
wasza rozmowa zmierza donikąd zaniechajcie ją bo to nie ma sensu. Zajmijcie się czymś dotyczącym plq2 14 bądź projektem dema będzie to bardziej korzystne dla sceny niż wyciąganie niepotrzebnych brudów eot.

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 20 sie 2011, o 22:29 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2008, o 13:07
Posty: 1308
Karma: 101
Weź ktoś usuń te posty.

Dem, myślałem, że zajmiesz się swoją robotą i czegoś się nauczyłeś.

Oskarżyłeś Dankę, że niby:

$this->bbcode_second_pass_quote('dem', '
')ja dodam ze pierwszy post danki byl w miare ok, ale z nie wtracaniem sie do logi adiego to troche danka przegiela... z tego co pamietam co mi ludzie pisali to adi mial postawione ultimatum zeby nie dopuszczac mnie do ligi... hmmm


Adi sprostował, wyjaśnił, a Ty wskakujesz z tekstem, że musisz to sprawdzić.
Kto jak kto, ale jeśli twierdzisz, że Adi celowo kłamie, to zwyczajnie robisz sobie jaja ze wszystkich. Daj tych informatorów co Ci podrzucili ten temat.

Ogólnie nie ma co tu dyskutować:
Grałeś na czitach? Grałeś. Testowałeś tylko? Testowałeś.
Jeśli ja włączę sobie czity na lanie, to jestem cziterem na lanie. I nie ważne tu jest, że testuję je sobie z botami, niech będzie eraserami.

Nie łap za słówka bo to bez sensu. Większy błąd zrobiłeś próbując wyłudzić konto nofake.

Jeszcze raz wnioskuję do adminów o przeczyszczenie tematu, żeby niektórzy budząc się rano nie ciągnęli tego dalej. Trochę nie na temat i głupie naskakiwanie na starą gwardię przez jedną osobę.

edit://
Dem, nie ucz co poniektórych, bo Ty mi życzyłeś śmierci na tym forum, więc nie jesteś chyba kompetentną osobą do umoralniania ...

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 20 sie 2011, o 22:37 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
$this->bbcode_second_pass_quote('neon', '
')Adi sprostował, wyjaśnił, a Ty wskakujesz z tekstem, że musisz to sprawdzić.
Kto jak kto, ale jeśli twierdzisz, że Adi celowo kłamie, to zwyczajnie robisz sobie jaja ze wszystkich. Daj tych informatorów co Ci podrzucili ten temat.

przeczytaj najpierw to co pochylone, a potem to co wyboldowalem. wnioski wyciagnij sobie sam jesli potrafisz. no i ciekawe, ze nigdzie nie napisalem ze adi celowo klamie... gratzy

$this->bbcode_second_pass_quote('neon', '
')Dem, nie ucz co poniektórych, bo Ty mi życzyłeś śmierci na tym forum, więc nie jesteś chyba kompetentną osobą do umoralniania ...
$this->bbcode_second_pass_quote('dem decrased neons karma', '
')ja pierdole. umrzyj, albo przestan pisac takie bzdury

niestety post do ktorego to sie odnosi nie istnieje. Co wiecej slowa ktore ty interpretujesz jako zyczenie smierci byly kierowane do ciebie, a nie jakis pojazd po twojej rodzinie, wiec neon daruj sobie czy moge umoralniac kogos czy nie.

a exe pozdrawiam serdecznie. calkiem w moim stylu specjalnie dla tego oszolomoa http://scenaq2.pl/jaki-poziom-reprezentuje-admin-nf
_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 21 sie 2011, o 00:03 
Cichociemny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 maja 2005, o 01:19
Posty: 119
Lokalizacja: Le
Karma: 3
Powiem, tyle, bierzmy się do roboty!!! po tej wymianie słownej jednak wróciłbym do tego co się teraz liczy, po prostu trzeba okazać się mądrzejszym i odpuścić. :piwo: Nie ma co zwlekać, postawmy temat plq2 14 i pora zacząć działać. Może jakiś news w końcu na www ligi?

_________________
q2 rules


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 21 sie 2011, o 00:07 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
wydaje mi sie zyga glownym problemem jest to ze KAZDY tak jak ty czeka az KTOS
  • zalozy temat na fb o plq2 14,
  • napisze newsa ze plq2 sie odbedzie

to juz ktorys Twoj post z kolei zeby zaczac rozmawiac nt PLQ2. Za kazdym razem powtarzasz by zaczac cos robic ale sam z siebie nie robisz NIC w tym kierunku.

+ dla Ciebie bo widac ze Ci zalezy, no ale moze wykazesz nieco wiecej inicjatywy i sam z siebie sporbujesz pociagnac temat?

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 21 sie 2011, o 00:12 
Cichociemny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 maja 2005, o 01:19
Posty: 119
Lokalizacja: Le
Karma: 3
Zależy mi na tej plq2 jak na żadnej innej, nie podejmuje się organizacji, bo wiem, że są ludzie co mają dużo więcej czasu i znają się na tej robocie to chyba jest zrozumiałe.

_________________
q2 rules


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 21 sie 2011, o 00:27 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
$this->bbcode_second_pass_quote('zyga', 'Z')ależy mi na tej plq2 jak na żadnej innej, nie podejmuje się organizacji, bo wiem, że są ludzie co mają dużo więcej czasu i znają się na tej robocie to chyba jest zrozumiałe.

wiem i rozumiem. problemem jest to ze chyba cala scena mysli dokladnie jak ty :)
_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 21 sie 2011, o 00:30 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
Pozwoliłem sobie założyć topic dotyczący PLQ2 #14
http://www.fajnyboard.planetquake.pl/viewtopic.php?f=2&t=3493&p=232571#p232571
Wszystkie sprawy dotyczące kandydatur jak i problemów z tą edycja możecie wylewać w tym dziale by nie robić tu offtop'a!

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: polska scena quake2
PostNapisane: 21 sie 2011, o 17:07 
Luzny kolezka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 sty 2007, o 11:07
Posty: 432
Lokalizacja: Stoczek/Lublin
Karma: 23
"ps frajera to znajdz sobie w rodzinie, podpowiem ci zeby bylo szybciej zapewne mowisz do niego tato"

i niby Ty startowałeś w wyborach do samorządu ...

ojajebie :E i pozniej się dziwią ze w Polsce zle sie dzieje :bij: :bij:

_________________
wieje sandałem !!!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: PLQ2 #13 POSZUKIWANIA NOWEGO ORGANIZATORA!
PostNapisane: 25 sie 2011, o 12:19 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
$this->bbcode_second_pass_quote('danonek', '
')apropo tylko jeden admin był za zdjęciem bana demowi (sil), a więc ban zostaje i dema w plq2 nie będzie (przynajmniej na serwerach)

z tego co pamietam co napisalas w temacie mojego bana, to nie wazne ilu aktualnych adminow by nie bylo za zdjeciem bana. Napisalas, ze tylko ty, pio i darek mozecie zdjac mi bana. Wiec po co wprowadzasz ludzi nie wprost w blad, ze tylko sil byl za zdjeciem bana ( i nie wazne kto by byl jeszcze za tym), skoro to i tak to nie ma znaczenia? ciekawe...

tak humorystycznie napisze, ze na niezdjeciu mi bana traci PLQ2, co za tym idzie cala scena... kazdy przeciez wie, ze skladam/prowadze ekipy na lige, ktore sie trzymaja do konca i do tego jeszcze podnosza poziom rozgrywek... D: a nie oszukujmy sie, bo przeciez 1 klan więcej, robi wielka roznice... ha!

co do typowania mnie na organizatora plq2. Tak nie bede mial na to czasu, z racji tego, ze sam mam zamiar wprowadzic nowa jakosc rozgrywek na scene. tak wiec nie podejme sie organizacji. dodatkowo nawet jesli bym sie podjal to bylby wielki placz z strony danki, bo musialaby mi zdjac bana na NF... wroc, danka i Pio nie ma admina NF. Czyli darus musialby sie mnie posluchac jako organizatora i zdjac mi bana czego danka z pio by nie zdzierzyli... :D
_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: PLQ2 #13 POSZUKIWANIA NOWEGO ORGANIZATORA!
PostNapisane: 25 sie 2011, o 12:41 
Cichociemny

Dołączył(a): 19 kwi 2004, o 15:20
Posty: 133
Karma: 8
już raz o tym pisałam napisze jeszcze raz: ADMINAMI NF SĄ SIL I EXE i to jest koniec. Dodi mi tłumaczył, że dra, Dar to są osoby wspomagające ludzi, którzy chcą konta.
Exe, jako admin NF, ostatnio mi napisał, że sędziowie admini nie mają jaj, że dalej masz wolne ip, bo jego zdaniem powinieneś mieć bana na ip też.
A co do chęci zbanowania Cie na serwerach NF, nie martw sie o mnie:) bo troche zle to rozumiesz:D nvm.
a i masz rację, tylko wspomnialam o silu z tego względu, że jakbyś chciał ugrać coś na adminach NF to i tak, jeden jest za Tobą ale drugi.. najchętniej zbanowałby Cię wszędzie jak leci:D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: PLQ2 #13 POSZUKIWANIA NOWEGO ORGANIZATORA!
PostNapisane: 25 sie 2011, o 12:51 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
$this->bbcode_second_pass_quote('danonek', 'j')uż raz o tym pisałam napisze jeszcze raz: ADMINAMI NF SĄ SIL I EXE i to jest koniec. Dodi mi tłumaczył, że dra, Dar to są osoby wspomagające ludzi, którzy chcą konta.
Exe, jako admin NF, ostatnio mi napisał, że sędziowie admini nie mają jaj, że dalej masz wolne ip, bo jego zdaniem powinieneś mieć bana na ip też.
A co do chęci zbanowania Cie na serwerach NF, nie martw sie o mnie:) bo troche zle to rozumiesz:D nvm.
a i masz rację, tylko wspomnialam o silu z tego względu, że jakbyś chciał ugrać coś na adminach NF to i tak, jeden jest za Tobą ale drugi.. najchętniej zbanowałby Cię wszędzie jak leci:D


http://scenaq2.pl/jaki-poziom-reprezentuje-admin-nf/comment-page-1#comment-2465

no nie dziwne, jak exe szybciej sie gotuje i napina niz nie jeden nastolatek. Pojazdy po rodzinie to jedyne co moze zrobic przez internet, gdy nie ma admina na serwery. gratuluje doboru "wspolpracownikow"
_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: PLQ2 #13 POSZUKIWANIA NOWEGO ORGANIZATORA!
PostNapisane: 25 sie 2011, o 13:01 
Kozak

Dołączył(a): 29 sie 2003, o 15:48
Posty: 1428
Lokalizacja: de
Karma: 118
nie wiem czy dobrze zrozumialem

jest 2 adminow nf sil i exe - oni decyduja o banie, w tym temacie dema.

jeden admin jest za, drugi przeciw, ale to glos jednego przewaza? chyba ze darek i dra jako pomocnicy adminow glosuja dodatkowo?

ps: wywalcie to dod jakiegos innego topicu niech tu tylko zostanie miejsce na ewentualnego chetnego do poprowadzenia plq2


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza