[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 21 paź 2019, o 21:00

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: q2pickup
PostNapisane: 4 sie 2011, o 05:04 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 1966
Lokalizacja: Grajewo
Karma: 30
echbot nie udalo mi sie jednak ustawic, ale do zycia powrocil stary eggdrop z odpowiednia tcl'ka, mozna potestowac
do czasu az doddy napisze, bo mowil ze sie tego podejmie odpowiedniego bota ;)
//nie wiem jeszcze jak losowanie map dziala bo jest 5.00 a nie chce mi sie juz testowac.. ale losowanie cpt powinno dzialac


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: q2pickup
PostNapisane: 4 sie 2011, o 22:43 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 1966
Lokalizacja: Grajewo
Karma: 30
wszystko w sumie dziala
dodalem tez losowanie mapy z dm1-dm8 i next1
a wlasciwie dwoch map, team ktory pozniej wybieral sklad powinien wybrac mape z tych dwoch wylosowanych.. mysle ze bedzie bardziej randomowo niz grac ciagle dm1, dm2 czy dm3..
takze #q2pickup i !add


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza