[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 14 gru 2019, o 06:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Pro Duel 2k11
PostNapisane: 1 mar 2011, o 17:08 
Glowny programista polskiej sceny q2
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 cze 2003, o 20:49
Posty: 501
Lokalizacja: Krak
Karma: 24
Najnowsza wersja tego moda do sciagniecia :!: :!: tutaj :!: :!:
plik gamex86.dll to wersja na windowsy
plik gamei386.so na linuksa
Poprzedni watek tutaj
W opisie wersji widnieje: "Pro-Duel Very Beta"
Jakby cos kiedys ruszylo to w tym linku co podalem beda sie pojawiac nowe wersje.


Ostatnio edytowano 3 mar 2011, o 15:09 przez Harven, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 2 mar 2011, o 17:48 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2006, o 15:22
Posty: 807
Lokalizacja: Dawna Stolica Polaków
Karma: 144
Ekstra sprawa. Miło byłoby poskakać na tym modzie online, dlatego zwracam się z prośbą do osób zarządzających serwerami q2, o wgranie ww. moda na jakiś serwerek. Podejrzewam, że wielu chętnych skusiłoby się na niejeden meczyk. Zachęcam do przemyślenia tego pomysłu ;]

_________________
[inc]sil: please...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 2 mar 2011, o 17:59 
Kozak

Dołączył(a): 29 sie 2003, o 15:48
Posty: 1428
Lokalizacja: de
Karma: 118
potwierdzam


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 2 mar 2011, o 23:43 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2007, o 22:07
Posty: 1156
Lokalizacja: Pyrlandia
Karma: 101
lepie zaipletowac w tdm i na vota zrobic:P jak unictf


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 00:12 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
no ja jebie harven, 7 rok na to czekam!

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 00:30 
Kozak

Dołączył(a): 29 sie 2003, o 15:48
Posty: 1428
Lokalizacja: de
Karma: 118
to sciagaj q2 i bierz starych kolegow :eggface:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 01:40 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2006, o 17:25
Posty: 2550
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 176
Jak to się odpala? :D

_________________
TLTF jest jak Media Markt - nie dla idiotów


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 09:21 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 1966
Lokalizacja: Grajewo
Karma: 30
jak kazdego moda
zrob sobie katalog pd, wgraj tam plik sciagniety
odpalasz q2 - game pd, map q2dm1 i dzida


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 09:47 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
noooo, a jest tam jakies menu? bo ja przez wpisanie join dolaczylem do gry

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 10:14 
Kozak

Dołączył(a): 29 sie 2003, o 15:48
Posty: 1428
Lokalizacja: de
Karma: 118
inven i masz menu dla dwoch graczy do wejscia do teamu =] nie wiem czy to duzo pracy dla harvena ale najlepsza opcja jest podpiecie pod tdm z mozliwoscia votowania tego moda.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 10:17 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2006, o 15:22
Posty: 807
Lokalizacja: Dawna Stolica Polaków
Karma: 144
W starym topicu Harven pisał, że połączenie Pro-Duela z TDM będzie wymagać dużego nakładu pracy.

_________________
[inc]sil: please...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 14:27 
Cichociemny

Dołączył(a): 19 kwi 2008, o 22:41
Posty: 110
Karma: 20
ja tam sie nei znam... wrzucielm dll'a do katalogu pd. potem katalog na ftp servera
po wpisaniu game pd i map q2dm1 wyskoczylo

game will be changed for next map.
==== ShutdownGame ====
------- Loading gamei386.so -------
dlopen(): /home/games/servers/s473/./pd/gamei386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Attempting to load with lazy symbols...dlopen(): /home/games/servers/s473/./pd/gamei386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
dlopen(): /home/games/servers/s473/./pd/gamei386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Attempting to load with lazy symbols...dlopen(): /home/games/servers/s473/./pd/gamei386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
dlopen(): /home/games/servers/s473/./baseq2/gamei386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Attempting to load with lazy symbols...dlopen(): /home/games/servers/s473/./baseq2/gamei386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
********************
ERROR: failed to load game DLL
********************

Jak ktos pomoze to dzis odpale ten mod na servie pifpafowym :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 14:30 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
lulzrul to jest *.dll, czyli biblioteka windowsowa. jezeli chcesz odaplic ten mod na linuxie, to musisz miec biblioteke unixowa (*.so). mozesz spytac harvena czy takowa kompilowal. jak nie, to albo sie usmiechniesz i zrobi to dla ciebie, a jak nie to jedynie windowsowy serwer pozostaje...

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 14:33 
Cichociemny

Dołączył(a): 19 kwi 2008, o 22:41
Posty: 110
Karma: 20
kumam. jak harven ma zrodla to jest mozliwosc skompilowania tego na so?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 15:07 
Glowny programista polskiej sceny q2
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 cze 2003, o 20:49
Posty: 501
Lokalizacja: Krak
Karma: 24
Skompilowalem wersje na linuksa.

anomal: mysmy tego chyba nie skonczyli, nie? bo juz nie wiem :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 15:33 
Cichociemny

Dołączył(a): 19 kwi 2008, o 22:41
Posty: 110
Karma: 20
Harven dostarczyl biblioteke .so i skonfigurowal server pifpafowy do testowania ProDuel (dzieki !:*)

193.42.218.23:27910 ProDuel Test Server @ PIFPAF.PL
Slotow 11. Jeszcze troche postoi.

Zapraszam do testowania moda. HF!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 20:34 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2007, o 22:07
Posty: 1156
Lokalizacja: Pyrlandia
Karma: 101
czym sie roznia mody tdm jak se zagram 1v1 z produel?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 20:40 
ZamaskoOwany

Dołączył(a): 3 kwi 2003, o 12:13
Posty: 5419
Lokalizacja: Krak
Karma: 224
w pro zmiana broni następuje niemal błyskawicznie :]
możesz odpalić rl, potem wystrzelić granat i pyknąć z raila a w tym czasie pocisk z rakiety będzie dopiero w połowie drogi :]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 21:19 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2007, o 22:07
Posty: 1156
Lokalizacja: Pyrlandia
Karma: 101
w tdm tez jest fastwpn


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Pro Duel
PostNapisane: 3 mar 2011, o 21:45 
ZamaskoOwany

Dołączył(a): 3 kwi 2003, o 12:13
Posty: 5419
Lokalizacja: Krak
Karma: 224
tak
i na fw "1" imo gra się najbardziej optymalnie, ale w produelu zmiana giwer i tak jest co najmniej dwa razy szybsza


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza