[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2019, o 18:39

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 434 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 22 gru 2008, o 16:32 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
nadal sie nie da na ubuntu klikac w q2 z ac ?

_________________
a, o co tobie bejbe chodzi w sumie? Ja nie wiem, Ty nie wiesz, wiec chuj wie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 22 gru 2008, o 16:58 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
nie i raczej nie liczylbym na to

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 23 gru 2008, o 10:50 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 cze 2002, o 12:16
Posty: 2175
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 140
$this->bbcode_second_pass_quote('fest1val', 'n')adal sie nie da na ubuntu klikac w q2 z ac ?

Rich dał mi prosto do zrozumienia, że anticheat nie będzie supportowany na systemy linuksowe. Problem polegał na tym, że anticheat chwytał takie zasoby, do których standardowo zwykły użytkownik nie ma dostępu a niektóre częściowo wykluczone były z kernela. Zawsze możesz się łudzić, że nowsza wersja Wine może odpalić ac (rok temu udało mi się odpalić) jednak po kolejnym update już nie (Gentoo 2008.0).
_________________
Console: d2 Irc: alt+z lover


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 30 lip 2009, o 11:03 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
TDM @ Throne.pl 195.85.230.130:27910
sprawdzcie na tym serwerze czy wywala was za jakis bledny model, jak tak to napiszcie dokladnie za jaki


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 30 lip 2009, o 12:18 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 29 wrz 2008, o 14:46
Posty: 328
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 16
ja poskakalem 10min po tym serwie i mnie nie kiknelo :]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 30 lip 2009, o 12:54 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
same here... gj

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 30 lip 2009, o 16:48 
Slaby koles
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 lip 2009, o 16:42
Posty: 15
Lokalizacja: Bia
Karma: 0
Może ktoś mi odpowie co mam zrobić, bo zaraz się wkur.. z deka.
Odpalam r1q2, dalej cfg i wchodzę na serwer. W tym momencie odpala się anticheat, ładuje się mapa na serwerze, wchodzę na serwa i mam kursor myszki przed oczami. Klawa działa, natomiast ni chu chu mycha, tak jakbym w windzie siedział w połowie. Ktoś może ma rozwiązanie?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 30 lip 2009, o 16:49 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
set in_mouse "1"


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 30 lip 2009, o 17:35 
Slaby koles
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 lip 2009, o 16:42
Posty: 15
Lokalizacja: Bia
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('v3non', 's')et in_mouse "1"

v3nom!! znów mogę lamić po 8 latach !! :D

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 30 lip 2009, o 18:47 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
v3non nie v3noM


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 31 lip 2009, o 11:17 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
:DD ja jak mam kursor myszki i nie moge grac to klikam alt+tab i juz moge :)

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 28 kwi 2011, o 20:02 
ZamaskoOwany

Dołączył(a): 3 kwi 2003, o 12:13
Posty: 5419
Lokalizacja: Krak
Karma: 224
usunie ktoś trojana z http://q2full.glt.pl/ ? D:
chciałem pobrać aprq2 z 32-bit texturami i eset sie pluje


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 28 kwi 2011, o 23:29 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2007, o 22:07
Posty: 1156
Lokalizacja: Pyrlandia
Karma: 101
to nie trojan to biblioteka antycheta sciagaj nic ci nie zrobi:P


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 23 paź 2014, o 16:30 
Mroczny

Dołączył(a): 16 kwi 2010, o 09:18
Posty: 452
Karma: 20
Jak by ktoś potrzebował r1q2, to skleiłem coś całkiem fajnego wg mnie : )
Przy zmianie mapy, trzeba nacisnąć F7 i F8 aby ustawić odpowiednie gl_modulate, a F9 ustawiamy czarne niebo na mapach innych niż dm1-dm8(bo na tych jest ustawione na stałe).

Korzystałem z paków: dem'a i paru innych ludzi, niektóre elementy sam posklejałem, zapraszam do zapoznania się.

Jak by ktoś mógł zuploadować te pliki na jakieś inne serwery, to byłoby miło.

PS: tekstury, dzwieki etc jak komus nie pobiera z baseq2, to może sobie skopiować do

poszczególnych katalogów: tdm, opentdm..

peace, t0mmy

screeny
https://www.sendspace.com/file/v307hu

q2
https://www.sendspace.com/file/qmbc1i


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 434 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza