[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2019, o 05:29

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 434 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl
PostNapisane: 23 lip 2008, o 11:42 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
v00 to przez ta rozdzialke ktora stala przed rozciaganiem ;)

$this->bbcode_second_pass_quote('voojeq', '')$this->bbcode_second_pass_quote('LEFTY', 'u')ch, ok thx, poprobuje z ReForce. mowisz ze na tym grasz? jak jest z dzwiękami ? bo podczas ogladania demek jak ktos jest w railroomie na dm1 to dokladnie slychac co sie dzieje w innych czesciach mapy :D to troche pod czit podchodzi.



lefty to nie czity tylko na taka akcje sklada sie kilka czynnikow (samo to mialem i za kazdym razem bylo to przez cos innego) :

1) kabel od sluchawek/glosnikow nie jest wlozony prawidlowo tzn. jest troche wyciagniety i nie styka

2) sterowniki od karty muzycznej

3) zrestartuj dzwiek w q2

no jak! nie mow ze ty slyszysz wszystko! :/
_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 23 lip 2008, o 13:45 
Fajny

Dołączył(a): 9 kwi 2005, o 21:25
Posty: 878
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 33
Kiedy tak jest, to na dm1 z roomu możesz słyszeć co się dzieje nawet w dolnej rl, ale za to nie słyszysz co się koło Ciebie dzieje i kółko się zamyka;-p


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 23 lip 2008, o 13:51 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2006, o 17:25
Posty: 2550
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 176
Ja mam problem z aprq2. Nie dzialaja mi locsy, jak wpisze $$loc_here to wyskakuje "loc_here is $$loc_here", jak wpisze $$loc_here to wyskakuje to samo i jak wpisze $loc_here to tez to samo :/ Locsy mam w glownym folderze q2, baseq2 i we wszystkich pakach. W r1q2 dzialaja bezproblemowo. Drugi problem to textury. W r1q2 mam 32-bitowe w pak9 i normalnie dzialaja. W aprq2 mam we wszystkich pakach, w baseq2 i nie dzialaja, mam deafultowe :/ Wtf?

_________________
TLTF jest jak Media Markt - nie dla idiotów


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 23 lip 2008, o 13:57 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
$this->bbcode_second_pass_quote('Simson', '
')Drugi problem to textury. W r1q2 mam 32-bitowe w pak9 i normalnie dzialaja. W aprq2 mam we wszystkich pakach, w baseq2 i nie dzialaja, mam deafultowe :/ Wtf?


$this->bbcode_second_pass_code('', 'gl_replacepcx
gl_replacewal')

masz ustawione na 1?
_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 23 lip 2008, o 14:00 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2006, o 17:25
Posty: 2550
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 176
Dzieki dziala! :D I jeszcze 1. W r1q2 jest w opcjach "r1q2 options" i tam dwie pierwsze opcje sa do myszki i pierwsza z nich po zmianie powoduje ze jak rusza sie myszka to nie chodzi tak plynnie tylko tak jakby co raz szybciej. Jaka na to jest komenda do aprq2? I co z tymi locsami?

_________________
TLTF jest jak Media Markt - nie dla idiotów


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 23 lip 2008, o 15:16 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
m_xpfix
m_accel


locy w aprq2 $loc_here
sprawdz loc_dir i podaj lokalizacje ale standardowo powinny byc w baseq2/locs/q2dm1.loc


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 23 lip 2008, o 15:27 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2006, o 17:25
Posty: 2550
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 176
http://img93.imageshack.us/img93/9913/beztytuurl2.jpg :/

_________________
TLTF jest jak Media Markt - nie dla idiotów


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 23 lip 2008, o 15:33 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
wywal z cfg
set loc_here "$$loc_here"


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 23 lip 2008, o 18:03 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2006, o 17:25
Posty: 2550
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 176
Dzieki dziala

_________________
TLTF jest jak Media Markt - nie dla idiotów


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 10 sie 2008, o 12:40 
Luzny kolezka

Dołączył(a): 13 sie 2005, o 08:09
Posty: 429
Karma: 6
co to?

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 10 sie 2008, o 12:44 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
specjalista nie jestem, ale to chyba jakies ostrzezenie o wirusie

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 10 sie 2008, o 12:56 
Luzny kolezka

Dołączył(a): 13 sie 2005, o 08:09
Posty: 429
Karma: 6
aha


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 10 sie 2008, o 13:10 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2003, o 00:33
Posty: 1065
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 50
tagżetego


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 10 sie 2008, o 14:19 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
anticheat.dll laczy sie z glownym serwerem anticheata i w razie potrzeby sciaga aktualizacje dlatego pewnie przez niektore programy antiwirusowe rozpozawany jest jakos trojan


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 5 wrz 2008, o 22:13 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
nie moge sie polaczyc na server uzywajac q2pro WTF?!
Obrazek


zenonie ratuj!
:D
z gory dzieki :ok:

_________________
a, o co tobie bejbe chodzi w sumie? Ja nie wiem, Ty nie wiesz, wiec chuj wie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 5 wrz 2008, o 23:05 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
to chyba spowodowane jest tym ze protocol 35 ma inna wersje na serwerze a inna jest na q2pro (czytalem ze w nowej wersji q2pro ma to byc poprawione) na razie wymuszenie protokolu 34 przez set cl_protocol 34 lub set protocol 34 powinno pomoc


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 5 wrz 2008, o 23:14 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
dziala !
ale teraz jest 2 problem bo q2pro wiesi mi kompa na tych sterownikach Oo (to samo mam z ql wiec stad wiem ze to sterowniki... :E)

a na innych nawet w mario mam spadki fps ;D
co z tym fantem?

_________________
a, o co tobie bejbe chodzi w sumie? Ja nie wiem, Ty nie wiesz, wiec chuj wie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 5 wrz 2008, o 23:17 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
jaka graficzna i jakie sterowniki ?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 5 wrz 2008, o 23:22 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
radeon9550 , wersja sterownika 6.14.10.6430

_________________
a, o co tobie bejbe chodzi w sumie? Ja nie wiem, Ty nie wiesz, wiec chuj wie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: r1q2 aprq2 egl q2pro + anticheat
PostNapisane: 21 gru 2008, o 16:14 
Luzny kolezka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 sty 2007, o 11:07
Posty: 432
Lokalizacja: Stoczek/Lublin
Karma: 23
Jest zrobić xaniowego raila na aprq2 i czy w ogóle się da ?

_________________
wieje sandałem !!!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 434 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza