[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 17 lis 2018, o 11:47

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 636 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Lista serwerow
PostNapisane: 7 sie 2006, o 21:01 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
Jak wszyscy chyba zauwazyliscie The all seeing eye ostatnio nie wykrywa wszytskich serwerow a spowodowane jest to tym ze nowy wlasciciel Yahoo nie aktualizuje oczka przez co to wszyscy sie dzieje i z tego co czytalem nie zamierza nic robic w tym kierunku czyli z wyszukiwaniem serwerow moze byc jeszcze gorzej
Z racji tego znalazlem na necie fajny skrypt ktory pokazuje aktualnie dodane serwery i ich status (sloty kto gra itp) mozna takze po kliknieciu w adres IP dodac serwer do oczka
Tymczasowy adres skryptu

http://kubus.rulez.pl/~v3non/lgsl/

Tymczasowy dlatego ze czekam na wsze opinie czy jest potrzebne cos takiego
Gdyby ktos znal jeszcze jakis serwer ktorego nie dodalem to niech napisze


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2006, o 22:34 
Luzny kolezka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 paź 2004, o 11:17
Posty: 391
Lokalizacja: New Port, Oregon
Karma: 38
Domyślnie traci trochę filmu ale gdy dodać mu parę adresów IP z listą serwerów jest OK.

_________________
Twój komentarz oczekuje na moderację.

halopinopopo - FAIL


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2006, o 23:12 
Cukierkowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lis 2005, o 18:24
Posty: 150
Lokalizacja: Axis mundi
Karma: 2
Sa wszytkie serwery, z ta roznica ze nie wykrywa pochodzenia (kraju z ktorego jest serwer) wiec trzeba olac filtry i leciec po pingach (przynajmniej tak to dziala u mnie).


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, o 09:13 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
$this->bbcode_second_pass_quote('Lith', 'S')a wszytkie serwery, z ta roznica ze nie wykrywa pochodzenia (kraju z ktorego jest serwer) wiec trzeba olac filtry i leciec po pingach (przynajmniej tak to dziala u mnie).


przezuc swoja lista, ktora wykryl Ci eye do ulubionych, i do nich dorzucaj reszte, ktorej nie widzi... nie bedziesz mial zajebanej listy, i nie bedziesz musial szukac po pingach :}
_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, o 12:09 
Cukierkowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lis 2005, o 18:24
Posty: 150
Lokalizacja: Axis mundi
Karma: 2
detal ;}


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, o 12:38 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
http://serwery.planetquake.pl/
nowy adres listy serwerow dzieki urbaskowi :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, o 12:52 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:37
Posty: 2962
Karma: 22
Dobre v3non


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, o 18:50 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 paź 2003, o 20:51
Posty: 1172
Lokalizacja: Rzeszow
Karma: 47
dobra sprawa z ta lista, +

_________________
pfff ;]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Lista serwerow
PostNapisane: 8 sie 2006, o 18:55 
Fajny

Dołączył(a): 1 wrz 2003, o 15:33
Posty: 815
Lokalizacja: bydgoszcz
Karma: 31
$this->bbcode_second_pass_quote('v3non', 'h')ttp://kubus.rulez.pl/~v3non/lgsl/
Jest tam teraz przekierowanie (znaczy link do nowego adresu), ale jest blad 'http://http//serwery.planetquake.pl/'

i brakuje chyba
sQ's: nB Clan Server | 150.254.175.30:27911
sQ's: TDM | 150.254.175.30:27910
TELBANK: Insta-Gib Teamplay (Railgun Only) | 195.136.250.220:27911
TELBANK: Teamplay DM | 195.136.250.220:27910
_________________
Mow mi seb :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, o 20:33 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
dodalem juz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2006, o 15:10 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
hmmm nie wiem jak to zrobic ? albo mi nie dziala ?

_________________
a, o co tobie bejbe chodzi w sumie? Ja nie wiem, Ty nie wiesz, wiec chuj wie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2006, o 17:28 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
ale co ci nie dziala? przeciez klikasz tylko w link http://serwery.planetquake.pl/ i masz tam liste serwerow

Jak klikniesz na nazwe serwera to ci sie wyswietla szczegolowy opis, na slotach to liste graczy ktorzy sa na serwie a jak chcesz wejsc na jakis serwer to klikasz w IP danego serwera, musisz miec ale zainstalowanego i skonfigurowanego eye


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2006, o 16:45 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
wlasnie chyba nie mam skonfigurowanego eya ale dodalem all serwerow ktorych nie wykrywa oko do favorites i jest dobrze wyswietla kto gra itd

_________________
a, o co tobie bejbe chodzi w sumie? Ja nie wiem, Ty nie wiesz, wiec chuj wie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2006, o 11:14 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
http://serwery.planetquake.pl/

zmiany:
* inna kolorystyka
* aktualizacja serwerow


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2006, o 12:23 

Karma: 0
dobra robota


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2006, o 12:45 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2003, o 09:22
Posty: 4052
Lokalizacja: bstok
Karma: 216
w firefoxie to chujowo wyglada :E


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2006, o 14:27 
Kozak

Dołączył(a): 22 sty 2006, o 15:22
Posty: 1331
Karma: 36
pasuje kolorystycznie do strony plq2 makeq ;f i wyglada tak samo w ff jak pod ie ;w


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2006, o 14:47 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
feeble w IE wyglada inaczej?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2006, o 16:55 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2003, o 09:22
Posty: 4052
Lokalizacja: bstok
Karma: 216
no , inaczej :

FF

IE

;)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2006, o 17:03 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
:o

powinno tak wygladac jak pod IE
usun tymczasowe pliki internetowe


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 636 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza