[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 21 paź 2019, o 20:56

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2096 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 18 mar 2015, o 18:19 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 24 lut 2011, o 21:37
Posty: 257
Karma: -40
no właśnie tej ciszy się spodziewałem :multi:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 18 mar 2015, o 18:39 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 7 paź 2003, o 17:30
Posty: 612
Karma: -41
$this->bbcode_second_pass_quote('pOOssy', 'P')o co wysyłasz jakieś topici, za które de facto dostawałem bany. Banujesz mnie od dwóch dni to mniej więcej jesteś w stanie określić w jakim momencie coś zrobiłem.. pokaż demko lub condumpa.

Pogrubie ci. Może w końcu domyślisz. :d
_________________
o kurwa ; o


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 18 mar 2015, o 19:02 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 24 lut 2011, o 21:37
Posty: 257
Karma: -40
Nie mów (pisz) tyle bo ci się zęby spocą algida


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 19 mar 2015, o 13:15 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
picza, trolowaliscie z bendżaminem aż nadto. luczek ma w glowie trzy po trzy, ale dobrze, że cie banuje. Smieszy mnie tylko, ze placzesz jak dziecko i probujesz z siebie robic ofiare :-)

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 19 mar 2015, o 16:50 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 7 paź 2003, o 17:30
Posty: 612
Karma: -41
Już nie banuje. Pio zabrał admina :D Brawo picza, twój płacz na fb wygrał :D

_________________
o kurwa ; o


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 19 mar 2015, o 23:47 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 kwi 2005, o 15:27
Posty: 1551
Lokalizacja: Grajewo
Karma: -69
wedlug condumpa ktory wkleil picza, luczek rzeczywiscie spelnil swoje marzenie, mogl przez chwile poczuc wladze na serverze w internecie ehehehehhehe, poniosly go emocje i zapodal mu banana, aczkolwiek obiektywnie spogladajac na wymiane zdan nie bylo zadnej podstawy by kogos banowac, a nawet kikac. nie bronie piczy bo rozumiem wasz lament co do jego i benjamina trolingu, ale wiekszosc z was jest sobie sama winna, jest taka opcja jak ignore i problem znika. chca pisac, niech pisza sami do siebie, jest jeszcze druga opcja, pierdolcie tego kubusia w chuj i idzcie na nofake.

btw. ten wasz caly placz i wylewanie zali, miodzio sie czyta :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 20 mar 2015, o 09:06 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 24 lut 2011, o 21:37
Posty: 257
Karma: -40
Czy naprawdę nie zauważyliście, że się zmieniłem ? Uważam, że dorosłem dzięki czemu nabyłem wielu przyjaciół. Dla Was warto żyć. Dziękuję wszystkim, którzy łączyli się ze mną w bólu i pomogli wygrać z luczkiem.

Ps.
Wkleić condumpa jak luczek żebrał o admina ze łzami w oczach, że P!o usunął konto ?
slonik


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 20 mar 2015, o 10:21 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
z ignore jest ten problem, ze jak ostatnio wszyscy zablokowali picze, to zaczal zmieniac nicki. ale i tak na dluzsza mete ignore wygrywa, bo jak nikt nie bedzie reagowal na jego czat to sie biedak zapadnie sam w sobie.

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 20 mar 2015, o 19:25 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 24 lut 2011, o 21:37
Posty: 257
Karma: -40
Dokładnie... sami widzice, że każdy kij ma dwa końce slonik


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 21 mar 2015, o 13:29 
Mroczny

Dołączył(a): 9 paź 2003, o 01:33
Posty: 531
Lokalizacja: Che
Karma: 4
picza dobrze wiesz, ze "troche" ci sie nalezalo, moze wkleisz condumpa np z tekstem o aborcji? :)

_________________
kjulik hasacz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 21 mar 2015, o 20:48 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 24 lut 2011, o 21:37
Posty: 257
Karma: -40
Po huj drążysz dalej ten temat jak już ogarnięty ? szukasz sensacji ?

Ps.
Skoro ci zależy to proszę bardzo: czy to prawda, że przeżyłeś 4 aborcje ?

slonik


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 21 mar 2015, o 23:37 
Mroczny

Dołączył(a): 9 paź 2003, o 01:33
Posty: 531
Lokalizacja: Che
Karma: 4
Nie drążę, tylko stwierdzam na podstawie tego co widziałem. I nie sadze, żeby ten temat był zamknięty, bo ty tak uważasz. Robisz wiochę, to przyjmij trochę tego na klatę zamiast udawać biedne niewiniątko pokrzywdzone przez luczka. Czasami jest śmiesznie jak jesteście we dwóch na serwerze ale po czasie to już męczy.

_________________
kjulik hasacz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 22 mar 2015, o 06:44 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 24 lut 2011, o 21:37
Posty: 257
Karma: -40
dobra wedle twoich zachcianek macie 24 godziny żeby mi nawciskać, a ja wobec nikogo nie wyciągnę konsekwencji. czas start slonik


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 23 mar 2015, o 01:34 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 24 lut 2011, o 21:37
Posty: 257
Karma: -40
DYŃ DYŃ DYŃ czas mija nieubłagalanie. Śpieszcie się
slonik


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 24 sie 2015, o 22:56 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 kwi 2005, o 15:27
Posty: 1551
Lokalizacja: Grajewo
Karma: -69
jak odpalic q2 w 1080p? :D fullscreen nie trybi na 1920/1080


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 26 sie 2015, o 14:39 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
moze monitor/karta nie trybia? wymuszasz jakies odswiezanie?
wymus 1920 i 1080, natomiast nie wymuszaj odswiezania i powinno byc ok jezeli twoja karta i monitor to uciagaja

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 26 sie 2015, o 19:01 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 kwi 2005, o 15:27
Posty: 1551
Lokalizacja: Grajewo
Karma: -69
mam gtx 770, a za monitor smart tv samsung 40', w opcjach q2 najwieksza mozliwa rozdzielczosc ktora dziala w trybie fullscreen to ta 1680x1050, ale sterujac myszka wpadam w poslizg, brak plynnosci, kleje sie

znalazlem cos
set vid_forcewidth "1920"
set vid_forceheight "1080"

ale dziwnie strasznie sie tekstury zlewaja, oczy bola raptem po 30 sekundach


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 27 sie 2015, o 20:23 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
uzywasz r1q2?

ale zeby te vid_forcewidth itd zadzialaly musisz chyba miec gl_mode -1 ustawione, z tym ze na r1q2 cos z tym byl problem, probowales przelaczyc na "default opengl" zamiast tego r1gl ? na default chyba wybor jest nawet rozdzialki 2560x1920

na aprq2 dziala bez problemu i mozesz sobie ustawic rozdzialke jaka chcesz

ale tak czy tak grac na tv to porazka, nie wiem jaki dokladnie masz model, ale na ogol wiekszosc ma na dzien dobry taki input lag ze proba grania w fps typu quake mija sie z celem


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 28 sie 2015, o 11:16 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
Ja mam ustawione tak:
Obrazek
i hula. Musisz zmienic forcedrefresh na 0. Jak widzisz gl_mode nie musi byc -1, bo ta opcja po prostu nie jest brana pod uwage przy forcewidth i forceheight.

Podpisuje sie 100% pod urbaskiem. Nie ma sensu probowac na TV, gdyz znakomita wiekszosc nie nadaje sie do gry nawet w game mode (gdzie wiekszosc obrobki obrazu jest wylaczona).

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Q2 Problemy wszelakie .....
PostNapisane: 12 kwi 2016, o 10:36 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 cze 2002, o 12:16
Posty: 2175
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 140
$this->bbcode_second_pass_quote('urbasek', 'u')zywasz r1q2?

ale zeby te vid_forcewidth itd zadzialaly musisz chyba miec gl_mode -1 ustawione, z tym ze na r1q2 cos z tym byl problem, probowales przelaczyc na "default opengl" zamiast tego r1gl ? na default chyba wybor jest nawet rozdzialki 2560x1920

na aprq2 dziala bez problemu i mozesz sobie ustawic rozdzialke jaka chcesz

ale tak czy tak grac na tv to porazka, nie wiem jaki dokladnie masz model, ale na ogol wiekszosc ma na dzien dobry taki input lag ze proba grania w fps typu quake mija sie z celem


-1 to chyba przy q2pro sie ustawiało...
_________________
Console: d2 Irc: alt+z lover


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2096 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza