[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 21 paź 2019, o 20:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: problemy wszelkie
PostNapisane: 7 mar 2009, o 22:40 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
napewno sie przyda ;)

_________________
a, o co tobie bejbe chodzi w sumie? Ja nie wiem, Ty nie wiesz, wiec chuj wie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 8 mar 2009, o 12:38 
ZamaskoOwany

Dołączył(a): 3 kwi 2003, o 12:13
Posty: 5419
Lokalizacja: Krak
Karma: 224
jest opcja zainstalowania/dodania fullbrightow ?
choć to q3, z ciekawości odpaliłem ale bez lepiej widocznych skinów to granie u mnie i tak mija się z celem :]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 8 mar 2009, o 13:42 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 22:57
Posty: 344
Lokalizacja: B-stok
Karma: 7
http://www.quakelive.com/forum/showthread.php?t=11013

$this->bbcode_second_pass_code('', 'cg_forceEnemyModel - default "(null)"
Setting this cvar to a "<modelname>" or "<modelname>/<skinname>" such as "keel/sport" will force all enemies to appear to be using the keel/sport model and skin. This is most often used to enable "brightskins". Crash, Keel, TankJr and Visor all have skins called "bright" and "sport" which provide high contract green and green & white skin options.')

musisz stworzyc sobie cfg i ustawic forceEnemyModel np. keel/bright i masz zielonego enemy

cfg wrzucasz do

Windows XP:
C:\Documents and Settings\<YOURUSERNAME>\Application Data\id Software\quakelive\home\baseq3

Vista:
%userprofile%\AppData\LocalLow\id Software\quakelive\home\baseq3


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 8 mar 2009, o 16:30 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 kwi 2003, o 15:49
Posty: 1244
Lokalizacja: StarGard (czyt. od konca) DragRats
Karma: 75
STATYSTYKI

Jak narazie accuracy ma buga i zle podlicza staty ale tylko w acc.

dobry przyklad blanka

Lightning Gun--153% lol?

_________________
Ja tu tylko sprzatam... "iskiero"


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 8 mar 2009, o 17:16 
Cukierkowy

Dołączył(a): 27 wrz 2006, o 16:37
Posty: 151
Karma: 8
$this->bbcode_second_pass_quote('cour', 'S')TATYSTYKI

Jak narazie accuracy ma buga i zle podlicza staty ale tylko w acc.

dobry przyklad blanka

Lightning Gun--153% lol?


nie tylko sie okazuje

ja mam beta testowe konto od ponad pol roku, tam jak byla rejestracja to zresetowali wszystkie staty i teraz beka bo:
mam w profilu w sumie 23.6 minut gry
a napierdalam po 10 h tygodniowo ;p
w zwiazku z tym wszystkie awardy, accuracy zostaly dalej z tamtego dnia co gralem 5 meczy te 23.6 minut

moze tylko ja tam mam? czy ktos jeszcze kto uzywa beta-testowego loginu na otwartej rejestracji?

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 8 mar 2009, o 20:01 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
u mnie dobrze liczy
Time Played: 4.0 hours
Last Played: 3 hours ago
Accuracy (Hits / Shots): 106% (22,638 / 21,424)
tylko te acc ;p
ripper ale uwzglednij ze statsy dopiero liczy normalnie od 3 dni :)

_________________
a, o co tobie bejbe chodzi w sumie? Ja nie wiem, Ty nie wiesz, wiec chuj wie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 9 mar 2009, o 02:13 
Cukierkowy

Dołączył(a): 27 wrz 2006, o 16:37
Posty: 151
Karma: 8
$this->bbcode_second_pass_quote('fest1val', 'u') mnie dobrze liczy
Time Played: 4.0 hours
Last Played: 3 hours ago
Accuracy (Hits / Shots): 106% (22,638 / 21,424)
tylko te acc ;p
ripper ale uwzglednij ze statsy dopiero liczy normalnie od 3 dni :)


fest gram codziennie/co 2 dni od otwarcia rejestracji. ale wciaz na tym samym, beta-testowym koncie.

nie udalo mi sie wyrobic czasu gry powyzej 23.6 minuty.

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 9 mar 2009, o 10:34 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
ripper ale wez pod uwage ze na poczatku statsy byly wylaczone, zeby zmniejszyc liczbe oczekujacych (te jebniete kolejki) dopiero niedawno to wlaczyli
i tez id cos o tym wspominalo - niektore statsy beda widoczne dopiero po jakims czasie
bo np. gdy grasz wtedy kiedy jest bardzo duzo osob moze "lagowac baze" i nie naliczac odrazu ;)

_________________
a, o co tobie bejbe chodzi w sumie? Ja nie wiem, Ty nie wiesz, wiec chuj wie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 10 mar 2009, o 18:28 
Kozak

Dołączył(a): 29 sie 2003, o 15:48
Posty: 1428
Lokalizacja: de
Karma: 118
napisze, a co. moze ktos bedzie wiedzial.

otoz, odpalajac qla ( niezaleznie jaka gre, czy bot czy normalna ) wiesza mi sie firefox. nastepuje to jak laduje gre i widac szary ekran tylko. Przeczyscilem ff Ccleeanerem ( ktos na ircu mi polecil ) ale nic to nie dalo. na forum qla tez pelno topicow z podobnym problemem ale zero odp. macie jakis pomysl?

dodam ze ql chodzi na IE normalnie. ale wkurza mnie ze musze przelaczac przegladarki tylko aby zagrac w qla.

cheers


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 10 mar 2009, o 18:31 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
a masz najnowszego firefoxa?
bo takie i inne jaja i berety dzieja sie wlasnie na najnowszym ff
ja np. zawsze musze wpisywac in_restart bo mi mysz w grze nie dziala :p

_________________
a, o co tobie bejbe chodzi w sumie? Ja nie wiem, Ty nie wiesz, wiec chuj wie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 10 mar 2009, o 22:50 
Kozak

Dołączył(a): 29 sie 2003, o 15:48
Posty: 1428
Lokalizacja: de
Karma: 118
pewnie mam bo sam sie chuj aktualizuje, jak bede mial czas i checi to przeinstaluje na starego


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 12 mar 2009, o 18:45 
Fajny

Dołączył(a): 6 paź 2003, o 08:48
Posty: 984
Lokalizacja: Gi
Karma: 37
Obrazek


pojawia mi sie taki gowno, kiedy instaluje ten pluing do przegladarki na samym poczatku, po zalozeniu konta. kiedys mialem juz zanistalowanego ql ale cos tam nie bardzo dziala to wyjebalem wszystko i teraz zalozylem nowe konto no i cos takiego sie pojawia. instalowalem ten pluing do IE i mozilli i jest to samo.

i druga sprawa: jak pamietam poprzednim razem kiedy probowalem zainstalowac ql bylo wszystko ok, tylko ze jak chcialem odpalic gre, to robil sie szary ekran i padala przeglaraka. i IE I mozilla. wtf?

mam laptopa; 1gb ramu, 256mb ramu na gf, viste


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 12 mar 2009, o 21:36 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
sprawdz uprawnienia plikow, sprawdz tez czy zaden firewall/antywirus nie czepia sie bo cos lub ktos ogranicza dostep do plikow ql ;)

_________________
a, o co tobie bejbe chodzi w sumie? Ja nie wiem, Ty nie wiesz, wiec chuj wie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 12 mar 2009, o 22:46 
Kozak

Dołączył(a): 29 sie 2003, o 15:48
Posty: 1428
Lokalizacja: de
Karma: 118
$this->bbcode_second_pass_quote('zemo', '
')
i druga sprawa: jak pamietam poprzednim razem kiedy probowalem zainstalowac ql bylo wszystko ok, tylko ze jak chcialem odpalic gre, to robil sie szary ekran i padala przeglaraka. i IE I mozilla. wtf?




mam to samo jesli chodzi o wywalanie przegladarki. z tym ze u mnie na szczescie dziala ie 7 , ie 8 juz wywalalo. ff tez probowalem wersje 3.0 i najnowsza 3.0.7 i klapa.

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 12 mar 2009, o 23:06 
Fajny

Dołączył(a): 6 paź 2003, o 08:48
Posty: 984
Lokalizacja: Gi
Karma: 37
jezli chodzi o uprwanienia do plikow to teoretycznie powinno tam nic byc,bo wywalilem katalog ql z ProgramData. jezeli natomiast chodzi o antiwirusa, to tez nic nie blokuje. mam noda32 i wszystkie glupoty powylaczane. nikt tez nic nie blokuje :)

norman: normalnie uzywam najnowszego FF, ale czytajac ze sa jakies problemy, mam tez IE 7. no tyle ze wlasnie nie moge zainstalowac ql zeby sprawdzic czy dziala :)

wyszukuje tego pliku o kotrym mowa w komunikacie i nic nie znajduje, wiec nie wiem wtf...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 13 mar 2009, o 15:36 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lip 2004, o 20:45
Posty: 789
Lokalizacja: ha_mster
Karma: 33
da sie czitowac?

_________________
o <- pch


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 13 mar 2009, o 18:17 
Luzny kolezka

Dołączył(a): 8 sty 2005, o 12:43
Posty: 380
Lokalizacja: Gdynia
Karma: 10
A ja mam pytanie z innej beczki, co ile wszystko sie respownuje? wiem ze quad co 2 minuty, armor co 25 a reszta? :D np megas bron shardy etc

_________________
Ziooomboooooj


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 13 mar 2009, o 20:06 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
dza, zalezy od modu i mapy ;)

_________________
a, o co tobie bejbe chodzi w sumie? Ja nie wiem, Ty nie wiesz, wiec chuj wie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 14 mar 2009, o 03:25 
Luzny kolezka

Dołączył(a): 8 sty 2005, o 12:43
Posty: 380
Lokalizacja: Gdynia
Karma: 10
no nie gadaj, to mogłbyś mi zrobić ogolna rozpiske synu piekny? :D

_________________
Ziooomboooooj


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: problemy wszelkie
PostNapisane: 14 mar 2009, o 12:29 
Cukierkowy

Dołączył(a): 27 maja 2005, o 15:26
Posty: 182
Karma: 23
ok mam problem - nie slysze kiedy kogos trafie z raila:) jedynym sposobem na to bym dowiedzial sie ze kogos trafilem jest koles ktory wrzeszczy "tu hits, impresiw!" co zrobilem zle? (odpowiedz w stylu: nie slyszysz ze kogos trafiasz z raila pewnie dlatego ze go nie trafiasz - wcale nie bedzie zabawna :P)

edit:

moze to ma cos z tym wspolnego?

http://darksouls.one.pl/lefty/shot0003.jpg


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza