[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2018, o 01:29

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z odpaleniem Quake2 na Windowsie 7.
PostNapisane: 17 gru 2012, o 18:25 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 cze 2010, o 17:32
Posty: 278
Lokalizacja: Tarnów/Kraków
Karma: 7
Ludzie ratujcie, bo szlag mnie trafi.

Przed formatem wszystko było dobrze. Zrobiłem formata i wywala mi to:

Spoiler:
Obrazek


Reinstalowałem stery, ale pula moich pomysłów się po tym manewrze skończyła.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem Quake2 na Windowsie 7.
PostNapisane: 17 gru 2012, o 19:33 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
laptop / pc ?

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem Quake2 na Windowsie 7.
PostNapisane: 17 gru 2012, o 20:04 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 cze 2010, o 17:32
Posty: 278
Lokalizacja: Tarnów/Kraków
Karma: 7
laptop :D

Wersja Q2 to Quake II z R1Q2 i oryginalnymi teksturami Rozmiar:60 MB


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem Quake2 na Windowsie 7.
PostNapisane: 17 gru 2012, o 21:11 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2005, o 13:53
Posty: 3550
Karma: 140
stery do karty graficznej przeinstaluj

_________________
#czesc


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem Quake2 na Windowsie 7.
PostNapisane: 17 gru 2012, o 21:25 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 cze 2010, o 17:32
Posty: 278
Lokalizacja: Tarnów/Kraków
Karma: 7
majcin przeczytaj, dokładnie mój pierwszy post!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem Quake2 na Windowsie 7.
PostNapisane: 17 gru 2012, o 21:27 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2005, o 13:53
Posty: 3550
Karma: 140
a na innych (nowsze/starsze) probowales? jesli tak to nie mam pomyslu heh

_________________
#czesc


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem Quake2 na Windowsie 7.
PostNapisane: 17 gru 2012, o 21:33 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2006, o 15:22
Posty: 807
Lokalizacja: Dawna Stolica Polaków
Karma: 144
Problemem jest to, że w sterownik, który instalujesz nie wspiera OpenGL'a. Poszukaj w necie odpowiedniego. Miałem ten sam problem swego czasu.

_________________
[inc]sil: please...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem Quake2 na Windowsie 7.
PostNapisane: 17 gru 2012, o 21:36 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
jaka grafa ? pomogę dobrać odpowiednie detonatory

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem Quake2 na Windowsie 7.
PostNapisane: 17 gru 2012, o 21:38 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 8 kwi 2010, o 08:19
Posty: 750
Lokalizacja: acapulco
Karma: 89
jaka karta
/ok uprzedzono mnie ;]

_________________
Я Ξ √ Ω L U T ↑ ☼ N


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem Quake2 na Windowsie 7.
PostNapisane: 17 gru 2012, o 21:40 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
http://www.omegadrivers.net/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=53

nie ma za co:P

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem Quake2 na Windowsie 7.
PostNapisane: 17 gru 2012, o 22:02 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
jesli masz dedykowana grafe to sprawdz czy q2 sie odpala na zintegrowanej czy dedykowana. prawym na pliku a potem ... u mnie na win 7 64 bit: x64 > uruchom z procesorem graficznym > wybierz ten drugi niezaznaczony :D

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem Quake2 na Windowsie 7.
PostNapisane: 17 gru 2012, o 22:50 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 cze 2010, o 17:32
Posty: 278
Lokalizacja: Tarnów/Kraków
Karma: 7
Grafikę to mam kombajn, uwaga:

Rodzina mikroukładów Mobile Intel(R) 45 Express Chipset Family (Microsoft Corporation — WDDM 1.1)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem Quake2 na Windowsie 7.
PostNapisane: 18 gru 2012, o 11:24 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5727
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
Zakladam, ze system 64-bitowy

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=22166&lang=eng&OSVersion=Windows%207%20%2864-bit%29*&DownloadType=

ps. jak nie dzialaja, to napisz jaki model laptopa (firma + model + p/n najlepiej)

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem Quake2 na Windowsie 7.
PostNapisane: 18 gru 2012, o 23:43 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 cze 2010, o 17:32
Posty: 278
Lokalizacja: Tarnów/Kraków
Karma: 7
Dzięki wszystkim za rady, neveride rozwiązał problem. :) :multi:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza