[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2019, o 18:40

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: R1Q2 Wielkość Menu
PostNapisane: 24 lis 2012, o 20:00 
Slaby koles
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 wrz 2009, o 10:45
Posty: 16
Karma: 9
Mam taki mały problemik. Kiedyś jakoś ustawiłem, że mimo wysokiej rozdzielczości przykładowo 1024x768, menu było na cały ekran tak jakbym grał na 320x240. Niestety nie posiadam tego configa i nie pamiętam co i jak było tam powpisywane.Czy ktoś kojarzy komendę, która to powiększy te pic'sy bym miał tak jak kiedyś??


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: R1Q2 Wielkość Menu
PostNapisane: 25 lis 2012, o 13:49 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
nie chodzi ci o menu a o huda.

gl_hudscale 1 - default, 2 - 2x wieksze, etc.

pozdrawiam stroga :ok:

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: R1Q2 Wielkość Menu
PostNapisane: 25 lis 2012, o 14:34 
Slaby koles
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 wrz 2009, o 10:45
Posty: 16
Karma: 9
Dzięki wielkie :) Teraz mogę rozkoszować się swoim nowym Strogg Menu :)
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza