[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2019, o 05:28

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: muza sie wylacza
PostNapisane: 27 mar 2012, o 13:28 
Cichociemny

Dołączył(a): 22 lut 2010, o 23:41
Posty: 140
Lokalizacja: Gdańsk
Karma: 4
jak daje full screen w q2 to wylacza mi sie muza z youtube.
komenda s_primary nie pomaga
vid_flip_on_switch tez nie
ma ktos jakis pomysl?

_________________
q2 gicioruje


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: muza sie wylacza
PostNapisane: 27 mar 2012, o 14:15 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 mar 2003, o 11:34
Posty: 2090
Lokalizacja: Stalowka/Krakow
Karma: 53
Hmmm zacznij sluchac muzyki z wrzuta.pl slonik

_________________
pijemy za mamy bo jak mamy to pijemy:P


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: muza sie wylacza
PostNapisane: 27 mar 2012, o 15:23 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2006, o 15:22
Posty: 807
Lokalizacja: Dawna Stolica Polaków
Karma: 144
s_primary 0

_________________
[inc]sil: please...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: muza sie wylacza
PostNapisane: 28 mar 2012, o 23:29 
Cichociemny

Dołączył(a): 22 lut 2010, o 23:41
Posty: 140
Lokalizacja: Gdańsk
Karma: 4
sil, fail ;p

_________________
q2 gicioruje


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: muza sie wylacza
PostNapisane: 29 mar 2012, o 15:12 
Cukierkowy

Dołączył(a): 14 lip 2002, o 21:33
Posty: 181
Karma: 9
zmien z direct writing na normal writing w opcjach nie iwem jaka to jest komenda

_________________
jest tam pomidor?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza