[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 14 paź 2019, o 19:04

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z Dźwiękami
PostNapisane: 14 sty 2012, o 14:39 
Cichociemny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 maja 2005, o 01:19
Posty: 119
Lokalizacja: Le
Karma: 3
Witam,

Problem pojawił się od jakiegoś czasu. Gdy wchodzę do q2 automatycznie wszystkie inne programy odtwarzające dźwięk wyciszają się. Problemu by nie było bo nie gram w q2 słuchając winampa, ale z ts'em jest problem. Nie słyszę nikogo od razu po włączeniu q2. Możecie pomóc? może jakaś opcja w cfg to obsługuje? mam riq2.

pozdrawiam

ZYGA

_________________
q2 rules


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z Dźwiękami
PostNapisane: 14 sty 2012, o 14:44 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
esc -> options -> sound compatibility: normal writing. komendy nie pamietam ale pewnie jest opisana na quake2.info (personalizacja q2)

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z Dźwiękami
PostNapisane: 14 sty 2012, o 15:25 
Cichociemny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 maja 2005, o 01:19
Posty: 119
Lokalizacja: Le
Karma: 3
Chyba chodziło Ci o opcje s_primary "0", fakt, mialem na 1, ale zmienilem na 0 aw fobarze dalej bląd wyskakuje.


Okej dzięki Dem. Naprowadziłeś mnie:) s_primary "0" faktycznie robi robote, ale po wejsciu do q2 ciagle mialem 1 ale było to związane z tym ze w autoexec nie przestawilem sobie na aktualny cfg;)

_________________
q2 rules


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Problem z Dźwiękami
PostNapisane: 14 sty 2012, o 15:30 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
a snd_restart dorzuciles do cfg? wpisanie komendy i eneter przypisuje zmiennej tylko wartosc. trzeba zresetowac dzwiek zeby byl efekt.

edit: no i git :)

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza