[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2018, o 01:29

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 475 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2005, o 11:57 
romek
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 20:47
Posty: 2331
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 29
jak odpalac demka z cpl'a ?
mam q4max'a 0.5 afair no i niepaczowane q4


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2005, o 12:33 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:17
Posty: 740
Lokalizacja: Z 3miasta :S
Karma: -1
Musisz zassać i wgrać do katalogu q4max dwa pliki:
pak070w.pk4; pak070.pk4 ściągnąć je można ze strony http://www.q4max.com

_________________
WYBORCO!
Kabaret w sejmie i rz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2005, o 12:36 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 maja 2003, o 12:38
Posty: 1237
Lokalizacja: Poland/3miasto/gdA
Karma: 25
w temacie o sccobim ktoś już napisał jak to zrobić...

_________________
kilerj / [STA]KILER.J / Westbam! / PogromcaDziewic

god mode, give all i do piek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2005, o 12:54 
Slaby koles
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2005, o 14:57
Posty: 15
Karma: 0
hmm, zainteresowania zero pucharem narodow :(


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2005, o 17:06 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
Czemu w tej grze ani w 1 planszy nie ma wody, kwasu, lawy?? po chuju :d.

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2005, o 18:59 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
a na phrantic co jest jak nie lawa ? :) a woda jest po chuju, komu by sie chcialo plywac jak w q2 na edgu, tylko gra na dynamice by stracila


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2005, o 22:09 
Cichociemny

Dołączył(a): 14 lis 2002, o 18:54
Posty: 84
Karma: 0
pogram sobie w ta gre majac 2.8HT 5600geforca i 256RAMU


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2005, o 22:14 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
bez oczu prosze

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2005, o 23:23 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lut 2003, o 20:02
Posty: 1265
Lokalizacja: mieszkasz?
Karma: 61
mi na 384 ramu wyskakuje jak tylko klikne dwa razy i sie pokaze splash screen zebym zamknol jeden lub kilka programow bo brak pamiecie wiec raczej dokup ramu

_________________
z rakietą Ci do twarzy


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2005, o 23:54 
Cichociemny

Dołączył(a): 2 sie 2003, o 13:03
Posty: 114
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('GoD', 'p')ogram sobie w ta gre majac 2.8HT 5600geforca i 256RAMU


pograsz i to na luzie, mam podobny komp nawet gorsza grafe i na fps mappakach mam stale 63 fps :}

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2005, o 11:54 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2003, o 16:28
Posty: 260
Lokalizacja: zapi
Karma: 0
noc hyba ze ten ram to jest na karcie :d a na systemie ma wiecej :D

_________________
szef podw


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2005, o 16:33 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
btw. ktos ma ochote poklikac troche w te q4? tylko szukam przeciwnika ze slabym skillem :D dopiero sie wkrecam powoli w te klimaty q4 :D jak co to :

gg: 4212928

irc : #xDivision

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, o 20:29 
Cichociemny

Dołączył(a): 14 lis 2002, o 18:54
Posty: 84
Karma: 0
przeszedlem singla...

i jestem w niebowziety!
dobry klimacik fajna sieczka zero nudow
i jeszcze calkiem niezle mi smigalo tylko na poczatku lokacji musiala sie wgrac
tylko nie kumam ost sceny jak wszysycy ci gratuluja i dzwonia z GORY ze idziesz na nastepna akcje i ten smiech OCB?
i glowny szef moglby byc trudniejszy


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, o 23:01 
Mroczny

Dołączył(a): 9 paź 2003, o 01:33
Posty: 531
Lokalizacja: Che
Karma: 4
Premiera PL dopiero w lutym :/. I na 100% bedzie to wersja na DVD.

_________________
kjulik hasacz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, o 12:06 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
omg , jeszcze wyjdzie tak ze oryginal wyjdzie za pol roku :/ zanim PL wyjdzie to ENG wersja stanieje do 100 zl ;O

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 475 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza