[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2019, o 05:24

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 475 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, o 15:43 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
czemu? moze bez mappacka to rzeczywiscie , ale jak by posciagal mappacki to na moim sprzecie ktory jest gorszy niz wyrzej wymieniony normalnie sie gra z mappackami

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, o 19:07 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:17
Posty: 740
Lokalizacja: Z 3miasta :S
Karma: -1
Hmm to zobaczymy :D dzisiaj zacznę ściągać :)!

EDIT: demo w standardowej rozdzielczości chodzi mi z 60 fpsami stałymi :o! Szok!

_________________
WYBORCO!
Kabaret w sejmie i rz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, o 23:50 
Cichociemny

Dołączył(a): 2 sie 2003, o 13:03
Posty: 114
Karma: 0
luq mam stale 63 fps z mappakami ofcors. przy ostrej siece(tp, kilku kolesi sie pizga naraz) nie spada raczej pozniej 45, w 1v1 stale 60 na sprzecie UWAGA :D

P IV 2.5 ghz(fsb800) , 256mb ram kingstona (ddr400) ,gf 4 PP pro /600-8x mx440 (jakos dziwnie wysoko taktowanyjak na gf4mx bo 405 ,280)

i luq nie sluchaj pierdolenia sterdy bzdur bo na luzie poklikasz na tym kompie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, o 01:00 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:17
Posty: 740
Lokalizacja: Z 3miasta :S
Karma: -1
:o n1!

EDIT:
Fakt na fps pakach :) chodzi jak złoto! Co do samej gry to całkiem przyjemna... :) Jedyne co irytuje bardzo mocno to brak doublejumpow (apropo konwersji edga - nigdzie indziej az tak to nie przeszkadza) co jest moim zdaniem maxymalnie hujowe.

Początki były hujowe najpierw Stasiek zbił mnie do 0 :] (cóż pierwsza gra nawet pobindowane miałem jakoś dziwnie :D że potem szukałem gdzie rl jest) potem kilka tp pograłem i coraz przyjemniej i przyjemniej się gra... co dziwne :)! Fajne bronie dobrane z 3 części (nailgun o podłoge też zadaje dmg! fajna sprawa)...

_________________
WYBORCO!
Kabaret w sejmie i rz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2005, o 04:55 
abstynent
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 paź 2002, o 08:14
Posty: 338
Lokalizacja: In
Karma: 1
Troszke mnie tutaj nie bylo, chcialem tylko zapytac bo ogolnie bardzo slabo w tej chwili w tym siedze.. :) Posiadam laptopa :

amd turion 1800 mhz 64 bit
1024 DDR
radeon x700 128mb ddr

q4 pojdzie bez problemu np na najwyzszych detalach, czy moga byc jakies problemy ?
thnx


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2005, o 11:10 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:17
Posty: 740
Lokalizacja: Z 3miasta :S
Karma: -1
Jak u mnie na sprzęcie o wiele gorszym idzie jak burza na fps pakach to u Ciebie powinien na średnich latać :) - nie wiem co to za procek dokładnie ale widzę że 64 bitowy więc nie powinno być problemów. Być może na najwyższych też będzie śmigał kup/ściągnij i przekonaj się. Btw. urbasek by Ci więcej chyba na ten temat powiedział.

_________________
WYBORCO!
Kabaret w sejmie i rz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2005, o 12:21 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
dostalem kiedys tam od kogos cfg niby ze fps zwieksza , mialem go do wczoraj.Wyjebalem te cfg i co mnie zdziwilo wiecej fps mam tzn wskaznik prawie nie drga spada max z 63 do 62 a tak to w najwiekszych siekach mam 40-55 fps , wiec luq jak masz jakies hujowe configi takie jak ktos ci wyslylal niby ze wiecej fps to wyrzuc. Przypominam ze mam sprzet :

Sempron 2,0 ghz , 512 DDR Kingstone , Radeon 9600 (128)

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2005, o 19:13 
Slaby koles
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2005, o 14:57
Posty: 15
Karma: 0
ja uzywam takiego cfg

http://www.mess.neostrada.pl/mess_q4.zip

dobrze widze ludzika, i to wystarczy :D
urbasek dzieki za ustawienia ;-)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2005, o 20:52 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:17
Posty: 740
Lokalizacja: Z 3miasta :S
Karma: -1
Nom juby ja mam tak samo :)! Ale chyba na święta sobie sprawie niespodziankę typu x800gt (~740zł)...

_________________
WYBORCO!
Kabaret w sejmie i rz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, o 20:02 
abstynent
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 paź 2002, o 08:14
Posty: 338
Lokalizacja: In
Karma: 1
Ma ktos moze q4 na ftp ? =]]]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, o 20:55 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2003, o 10:55
Posty: 1973
Lokalizacja: Krakow
Karma: 23
Ty zyjesz Bartek :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2005, o 21:11 
abstynent
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 paź 2002, o 08:14
Posty: 338
Lokalizacja: In
Karma: 1
Zyje zyje =] Wracam na 3 tygodnie, robimy impreze i bedzie GRUBO! =]
sorx za offtopic


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, o 19:22 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 mar 2003, o 20:11
Posty: 2549
Lokalizacja: Krynica/Krak
Karma: 45
JA I KRSS PRZEZUCAMY SIE NA Q4 I Z TEGO CO WIDAC, TA GRA MA ZAINTERESOWANIE WSROD STAREJ DOBREJ EKIPY Q2 :) SZUKAMY GRACZY DO KLANU (CHCEMY PRZENIESC FOV DO Q4)
KRSS ZALATWIA/ZALATWIL SPONSORA NA WWW I TS

CHETNI MSG ME : 1907356 (nie pisac glupie czesc itp tylko czesc i nick zebym sie nie glowil kto mi dupe zawraca :D)

_________________
:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, o 21:54 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
o to fajnie, ze osob z q2 na scenie przybywa :) Jak bedziecie mieli juz sklad, zgloscie sie to pogramy klanowki :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, o 22:22 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 mar 2003, o 20:11
Posty: 2549
Lokalizacja: Krynica/Krak
Karma: 45
nie no nie bedziemy przeciez na ak grac na dziendobry :D kazdy wie ze wygramy rownie gladko jak w plq2 :)

_________________
:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, o 13:06 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
czy q4 chodzi wam plynniej niz doom? :D bo jezeli nie to nawet sciagac nei zancze :)

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, o 14:09 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:17
Posty: 740
Lokalizacja: Z 3miasta :S
Karma: -1
Chodzi płynniej :)!

_________________
WYBORCO!
Kabaret w sejmie i rz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2005, o 10:34 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2002, o 18:43
Posty: 2441
Lokalizacja: Słupsk
Karma: 63
zainstalowalem q4 podczas odpalania wyskakuje mi taki blad

Plik QUAKE4.EXE jest
połaczony z brakującym eksportem KERNEL32.DLL:GlobalMemoryStatusEx.

WTF?

_________________
Killer aka houxay


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2005, o 15:28 
Slaby koles
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2005, o 14:57
Posty: 15
Karma: 0
zaczynaja sie nations cup w q4 (ndml?).

http://q3arena.gry.imro.pl/?id=1&akcja= ... ze&n=10030


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2005, o 16:14 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lut 2003, o 20:02
Posty: 1265
Lokalizacja: mieszkasz?
Karma: 61
Killer q4 odpalaj na windowsie xp nie na windowsie 98 :D:D

_________________
z rakietą Ci do twarzy


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 475 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza