[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 8 gru 2019, o 04:27

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 475 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 24  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Q4
PostNapisane: 21 lip 2003, o 11:00 

Karma: 0
Dla tych ktorzy jeszcze nie widzieli:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

MIAZGA ?


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 11:03 
Kozak

Dołączył(a): 17 cze 2002, o 21:37
Posty: 1629
Lokalizacja: Che
Karma: 2
no ladne, za pare lat moze bedzie wiecej :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 13:13 
Kozak

Dołączył(a): 25 lut 2003, o 17:20
Posty: 2346
Lokalizacja: Centrum wszechswiata
Karma: 0
no wadnie wadnie ciekawe jaki cza bedzie miec kombajn multimedialny aby te gre strawic

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 13:18 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lip 2002, o 00:25
Posty: 2477
Lokalizacja: Poznan
Karma: 8
moze pojdzie na moim pII 300 voodoo 2

_________________
http://www.wdrewnieiwmetalu.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 13:39 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
makron

http://lightseed.ath.cx/quake4/z12.jpeg

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 13:51 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lut 2003, o 14:10
Posty: 1647
Lokalizacja: Pabianice
Karma: 40
quake4 sie fajnie zapowiada ale pewnie na najlepszych maszynach na swiecie wyciagnie tyle co doom3 30 klatek LOL

_________________
Have no fear unknowntrack.com is here


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 14:16 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
doom mial wymagania magiczne, tak samo q1/q2/q3

z doomem 3 nie bedzie inaczej


juz teraz sa karty ktore wyciagaja po 100fpsow w d3

zreszta halflife i tak bedzie lepszy graficznie

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 14:32 
Kozak

Dołączył(a): 25 lut 2003, o 17:20
Posty: 2346
Lokalizacja: Centrum wszechswiata
Karma: 0
http://republika.pl/bvclan/1.avi

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 14:42 

Karma: 0
LOL !! wypas zajebiste .... :o hehe juz sie nie moge doczekac q4 tylko pewnie bedzie mega kolorowy :( moze nawet bardziej od q3 :? ale coz trzeba sie bedzie przyzwyczaic....


Góra
   
 
 Tytuł: d3
PostNapisane: 21 lip 2003, o 14:44 
Slaby koles

Dołączył(a): 21 maja 2003, o 22:39
Posty: 6
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 0
jesli chodzi o d3 to ostatnio na esports.pl pojawil sie news w ktorym min. czytamy: "...Zaś sam John Carmack twierdzi (czyli jest to info oficialne), że minimum to: Procesor taktowany zegarem 1GHz, 256MB pamięci, GeForce 1 lub Radeon 7xxx. Kwestią sporną jest jak będzie się grało na takim sprzęcie. Postanowili sie o tym przekonać ludzie z serwisu gamezoom.net. Przygotowali oni 7 zestawów, gdzie odpalali demo alpha Doom'a III. Oto jakie wyszły wyniki:

Zestaw 1: procesor 500 MHz, 128 MB RAMu i GF1 - nie da się grać.

Zestaw 2: procesor 700 MHz, 256 MB pamięci, GF2 - dalej za mało FPS (slideshow).

Zestaw 3: procesor 1,2 GHz, 256 MB pamięci GF3 Ti 500 - osiągnięto 12-15 FPS, jednak czas ładowania gry jest za długi.

Zestaw 4: procesor z zegarem 1,8 GHz, 512 MB pamięci GF4 Ti/RADEON 9700 - można już w miarę pograć w rozdzielczości 800 na 600.

Zestaw 5: procesor 2,2 GHz, 512 MB pamięci, RADEON 9700 PRO/GF FX 5800 - pierwszy komp co zaczął uzyskiwać (ledwo) 30 FPS.

Zestaw 6: procesor 2,8 GHz, 786 MB RAMu, karty graficzne jak wyżej - jest już komfort grania - do 50 FPS.

Zestaw 7: procesor 3 GHz, 1 GB pamięci, karty graficzne RADEON 9800 PRO/GF FX 5900 - pełen komfort. 70-80 FPS."

_________________
stevo (:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 14:46 

Karma: 0
to ja chyba podziekuje .... :)


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 14:49 
Kozak

Dołączył(a): 25 lut 2003, o 17:20
Posty: 2346
Lokalizacja: Centrum wszechswiata
Karma: 0
no to spoko poczekam az sprzet stanieje :D ( moze to troszke potrwac :S )

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 15:07 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 cze 2002, o 14:56
Posty: 805
Lokalizacja: G-wo
Karma: 1
$this->bbcode_second_pass_quote('0utrider', 'L')OL !! wypas zajebiste .... :o hehe juz sie nie moge doczekac q4 tylko pewnie bedzie mega kolorowy :( moze nawet bardziej od q3 :? ale coz trzeba sie bedzie przyzwyczaic....

a po co sa opcje by zmieniac grafike ?
--------------
moze przynajmniej w q4 nie bedzie czitow :\
ale i tak wiem ze beda ;[

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 15:19 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
$this->bbcode_second_pass_quote('HaMeR', 'h')ttp://republika.pl/bvclan/1.avi


nie ma jak link z republiki

Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu.
_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 15:30 
Cichociemny

Dołączył(a): 22 cze 2003, o 17:32
Posty: 82
Lokalizacja: Gda
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('riQard', 'm')oze przynajmniej w q4 nie bedzie czitow :\
ale i tak wiem ze beda ;[


Przynajmniej narazie nikt speed hacka nie bedzie uzywal, bo wtedy wogole nic nie zobaczy :D

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 16:12 
Kozak

Dołączył(a): 25 lut 2003, o 17:20
Posty: 2346
Lokalizacja: Centrum wszechswiata
Karma: 0
http://www.eclipseclan.it/article.php?sid=40 (filmiki)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 16:23 

Karma: 0
kozackie ty filmy 8O coraz bardziej mam chrapke .... tylko jest jeden dla mnie mankament z tym ze jakos dziwnie pływaja 8O

http://www.mindlessgrafx.com/files/Q4gl ... swim01.avi


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 16:24 
Slaby koles

Dołączył(a): 22 cze 2003, o 14:58
Posty: 9
Karma: 0
pod singla wierze q4 bedzie wielke, bo raczej pod to jest robione a multi napewno nie bedzie takie jak bylo u poprzednikow bo to raven software a nie ID :mad: przynajmniej ja tak mysle

_________________
: )


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 16:26 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 cze 2002, o 14:56
Posty: 805
Lokalizacja: G-wo
Karma: 1
fajnie plywa :S
ale to film tak nie bedzie w grze [;


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2003, o 19:06 
Cichociemny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 gru 2002, o 16:56
Posty: 105
Karma: 0
od http://lightseed.ath.cx/quake4/z1.jpeg
do http://lightseed.ath.cx/quake4/z16.jpeg

troche obrazkow ;]
jak narazie wypas - powrot do klimatow z q2. a co bedzie, t sie zobaczy ;]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 475 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 24  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza