[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 14 gru 2019, o 04:05

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: q4 nie zyje ?
PostNapisane: 8 lis 2006, o 23:40 

Karma: 0
Ta gra umarla czy o co chodzi ? Na serverach pustki ? Zadnego serwisu, zadnej ligi. O co chodzi ?


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, o 00:09 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
no bo nie zyje.... w polsce zostalo chyba z 16 niedobitkow co graja duele, bo trenuja niby jeszcze do jakis turnieji gdzie jeszcze jest q4 (ale i tak juz zanika z turnieji), wszyscy co grali przerzucili sie na inne gry, ludzie z q3 powrocili do q3 (na CPL bedzie q3, a nie q4:P) a wlasnie najwiecej ludzi z q3 gralo, czesc klika w warsow lub powrocila do swoich pierwotnych gierek

btw. serwisow q4 akurat jest pod dostatkiem, ale 90% newsow dotyczy jakis z dupy wywiadow z ludzmi zza granicy lub kolejne odejscia graczy w sina dal


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, o 00:28 
cz:EE
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2002, o 10:49
Posty: 1839
Lokalizacja: Bruksela
Karma: 50
to kiedy organizujemy porzadne PLQ2 :D :D :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, o 00:32 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
plq2?:-P po co

poza tym przeciez masz plq2 dalej :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, o 00:35 

Karma: 0
to sobie gre kupilem :D
LOL C:


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, o 00:36 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 24 cze 2002, o 11:13
Posty: 710
Lokalizacja: Siedlce
Karma: 39
singla masz jeszcze.

_________________
pif paf bingo bang


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, o 00:42 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
mi sie nawet singla nie chcialo grac mimo ze tez kupilem orginal, gralem moze w singla 5 min i wylaczylem : DD


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, o 00:58 
ZamaskoOwany

Dołączył(a): 3 kwi 2003, o 12:13
Posty: 5419
Lokalizacja: Krak
Karma: 224
$this->bbcode_second_pass_quote('urbasek', 'w') polsce zostalo chyba z 16 niedobitkow co graja duele


to sie chyba skusze
poklikam troche i bede w pierwszej dziesiątce najlepszych w polsce :]

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: q4 nie zyje ?
PostNapisane: 9 lis 2006, o 01:46 
Kozak

Dołączył(a): 22 sty 2006, o 15:22
Posty: 1331
Karma: 36
$this->bbcode_second_pass_quote('r@fee', 'T')a gra umarla czy o co chodzi ? Na serverach pustki ? Zadnego serwisu, zadnej ligi. O co chodzi ?


Scena Q4 w Polsce ogranicza się już właściwie tylko to towarzystwa wzajemnej adoracji, czyli Fx, FF i PGS. :)

$this->bbcode_second_pass_quote('urbasek', 'w') polsce zostalo chyba z 16 niedobitkow co graja duele, bo trenuja niby jeszcze do jakis turnieji gdzie jeszcze jest q4 (ale i tak juz zanika z turnieji)

Już chyba nawet mniej :D jest 8 osób typu matr0x, Cs3, rutt, deral, a reszta typu piwoszek sobie od czasu do czasu gra (a i tak z tego 16 nie wyjdzie :D). Do elimek PGA, gdzie do wygrania naprawdę jest spora (jak na polskie realia) kasa, zapisało się 14 (!) osób... Turnieje dla 'pro' raczej będą, bo za Q4 nadal stoi ogromna kasa i sponsorzy... (cóż, taka jest niestety prawda... w tym tkwi cała popularność Q4) CPL to akurat musiał się chwytać brzytwy, bo już było z nimi krucho ;D Oprócz CSa, który i tak wiadomo, że zawsze będzie równie popularny, nie ma właściwie gry, która by mogła wyprzeć Q4 ;x (wątpię, że będą wracać masowo do starych tytułów, albo inwestować w darmowe gry, jak wSw) będzie co prawda UT2007 i ET:QW, ale wątpię... Cóż, niektórzy (lecho, z którym się często kłócę na eSp) dalej zachwalają Q4 :D

$this->bbcode_second_pass_quote('ven', 't')o sie chyba skusze
poklikam troche i bede w pierwszej dziesiątce najlepszych w polsce :]

Już lepiej się skuś na F.E.A.R. albo WarSow :>

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, o 03:45 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
fear !

$this->bbcode_second_pass_quote('V!ct!M', 'C')óż, niektórzy (lecho, z którym się często kłócę na eSp) dalej zachwalają Q4 :D


no czytalem jakis news ostatnio na esp o urodzinach q4 to sie zastanawialem czy autor tego textu byl najebany, czy jest slepy czy po prostu ktos mu zaplacil za to ze to napisal

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, o 15:31 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1514
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
kupilem q4 , bo myslalem ze tdm'a sobei pogram ale sie mylilem i teraz pudelko z plytka sie kurzy na polce :/

nie bylo takiego komfortu jak w q2 ze patrzysz all seeing eye wchodzisz sobei na serva czekasz np. z 2 min do konca meczu , pikaja cie i grasz.

w q4 zeby zagrac 4v4 to musialem czekac z 30 min az na jakims kanale ludzie sie zorganizuja. ogolnie to bylo 1v1 za ktorym nie przepadam

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, o 16:33 

Karma: 0
W singla sobie pogralem troche, ale chcialem cos pomordowac na zywo. Na liscie wmultiplayerze wyskakuje kilkanascie serverow z pingiem od 100 do 600. Myslalem ze jakiegos patcha nie mam, ale chyba zadnego nie bylo ?
Ta gra jest naprawde tak kiepska


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, o 17:27 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 maja 2004, o 12:29
Posty: 2676
Lokalizacja: Bia
Karma: 24
q4 to gowno, dlatego nikt w to nie gra. A sporo osob stracilo kase na kupienie oryginala, nie wspominajac juz o dostoswaniu sprzetu do wymagan tej gry..

_________________
Aby by


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, o 17:36 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1514
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
na poczatku jak wyszla gra , po nowym roku nawet duzo ludzi gralo chcialem kupic procka nowego zebym mogl grac 4v4 bez spadkow fps i bogu dziekuje ze nie kupilem bo teraz ten nowy procek by mi sie nie przydal bo i tak w nic nie gram a jak gram to gierki typu GTA3 , Scarface , Panzers itp

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, o 17:40 
Kozak

Dołączył(a): 22 sty 2006, o 15:22
Posty: 1331
Karma: 36
$this->bbcode_second_pass_quote('r@fee', 'W') singla sobie pogralem troche, ale chcialem cos pomordowac na zywo. Na liscie wmultiplayerze wyskakuje kilkanascie serverow z pingiem od 100 do 600. Myslalem ze jakiegos patcha nie mam, ale chyba zadnego nie bylo ?
Ta gra jest naprawde tak kiepska


Oj były były 8) najnowszy to 1.3, trochę przyśpieszył grę. Ale i tak dalej ssie jak ssała :D Co do SP - mi się akurat podobało (tzn. nic jakiegoś bardzo specjalnego, ale się dosyć przyjemnie grało), tylko strasznie krótkie, z tego co pamiętam 2 dni mi zajęło :F

$this->bbcode_second_pass_quote('protech', 'q')4 to gowno, dlatego nikt w to nie gra. A sporo osob stracilo kase na kupienie oryginala, nie wspominajac juz o dostoswaniu sprzetu do wymagan tej gry..

Teraz to jeszcze pół biedy, bo jest bardzo tani Q4, w niektórych MM nawet po 19 zł (coś z tym trzeba zrobić w końcu, bo nikt nie kupuje), ale pamiętam jak na początku ludzie dawali za niego 200-259 zł slonik

Pisałem o F.E.A.R. (Combat) i WarSow, ale z gier, w które można grać za darmo, warto jeszcze wspomnieć War Rocka, coś jak Battlefield 2, tyle że podobno lepsze :F

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, o 18:40 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
$this->bbcode_second_pass_quote('r@fee', 'W') singla sobie pogralem troche, ale chcialem cos pomordowac na zywo. Na liscie wmultiplayerze wyskakuje kilkanascie serverow z pingiem od 100 do 600. Myslalem ze jakiegos patcha nie mam, ale chyba zadnego nie bylo ?
Ta gra jest naprawde tak kiepska


Ale gdzie ty sprawdzasz ta liste? w q4?:E Do takich rzeczy podobnie jak w q2 sluza inne progsy, moze nie eye bo on akurat cos zamula ostatnio, ale jest ladny skrypt do mirca jak skq4 z wyszukiwarka i obsluga serwerow q4, w polsce nie wiem czy sa nawet 2 serwy teraz, jeszcze kilka miesiecy temu bylo ich sporo. No ale mozna poklikac w niemczech, holandii i innych panstawach na przystepnym pingu 30-60.
A patchy bylo wiele, ostatni jaki wyszedl to 1.3, oprocz tego zeby pograc musisz miec najnowsze wersje modow q4maxa i xbattle, bo 99% serwow stoi na tych modach.

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, o 11:00 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1514
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
urbasek , wiesz moze dlaczego nie dziala owned.pl ? chcialem sobie obadac co sie dzieje w gierkach teraz i w ogole a tu zonk :P

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, o 11:57 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
teoretycznie dziala tylko jest na haslo caly czas, serwer padl i czekalismy na aktualna baze bo mielismy tylko backup z sierpnia, niestety chyba jej nie odzyskamy;/

W kazdym razie w przyszlym tygodniu po pga powinny powrocic juz wszystkie serwisy.
btw. niektore satelity juz sa odpalone jak et.owned.pl, et tp, delta, hs itd.

aaa no i zlikwidowalismy jako tako q4.owned, zamiast tego bedzie jedna satelita wspolna dla q2/q3/q4


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, o 14:37 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
sam jestes SATELITA :D

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, o 14:59 
Kozak

Dołączył(a): 22 sty 2006, o 15:22
Posty: 1331
Karma: 36
no, troche w chuja zrobili z tymi serwerami :| mialo dzialac po tym jak serwery przyjada do polski, ael widac, ze dalej nic... co prawda kilka stron jest uruchomionych, ale akurat tych co mnie najbardziej interesuja (owned, wsw, fear factory) nie widac, a nawet jak juz sie pojawia, to niestety mnostwo newsow pojdzie sie jebac...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza