[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2018, o 01:27

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Kupilem Q4 za 40 zl %)
PostNapisane: 30 paź 2006, o 11:35 

Karma: 0
Wczoraj kupilem sobie q4 po tym jak pogralem u kumpla troche i jestem w mega szoku. Zajebiscie mi sie ta gra spodobala (singleplayer) i teraz potrzebuje od was pomocy :D.

Gralem na kompie mojego brata bo u siebie nie mam dvd i mam starego geforce`a 32 mb %)

Procek mam taki w miare ( p4 2.8 wiec "ujdzie"), ramu tez mam sporo.
Potrzebuje niedrogiej karty graficznej w miare wydajnej oraz DVD.

Wszelkie oferty biore pod uwage. Dzieki


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, o 12:18 
cz:EE
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2002, o 10:49
Posty: 1839
Lokalizacja: Bruksela
Karma: 50
i napisal w nowym topicu ten co kurwil tyle razy na ludzi co zakladali topiki na podobne bzdury co te tutaj....

malo masz topikow do ktorych mozesz to podpiac ?
- requesty
- Komp.
- kupie/sprzedam/zamienie

masz pozwolenie zeby samemu topik zablokowac i przeniesc tresc do innego topika

peace

zreszta uj z tym to q4 :}


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, o 12:46 

Karma: 0
I tak ten dzial smierdzi padlina. Nic tu sie nei dzieje, zero dyskusji wiec juz nie sraj metka, ze przez mnie urbasek i chomik maja dodatkowe kilka godzin roboty przy tym dziale. Poza tym temat jest scisle zwiazany z q4 bo do tej gry potrzebuje tych dwoch rzeczy ktore wymienilem


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, o 12:52 
cz:EE
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2002, o 10:49
Posty: 1839
Lokalizacja: Bruksela
Karma: 50
OK OK !! cos w tym jest <przyjolem>


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, o 20:27 
H4X0R

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 14:08
Posty: 2832
Karma: 36
ciekawe czy tez wydales 5 stow na oryginalny windows,
bo jak nie to po co kolekcjonowac oryginaly?
DVD-Key?

BTW, chce sie pozbyc mojego GF 6200, kupilem za 250 jakies pol roku temu. Moge sprzedac za 190 :P


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, o 21:06 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 maja 2004, o 12:29
Posty: 2675
Lokalizacja: Bia
Karma: 24
jak pol roku temu kosztowal 250 to teraz pewnie jest tanszy i razem z kosztem przesylki wyjdzie jeszcze drozej.. : )

_________________
Aby by


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, o 21:24 
H4X0R

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 14:08
Posty: 2832
Karma: 36
protech zadziwia mnie twoj wysoki iloczyn inteligencji

_________________
???????????


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, o 21:38 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 6 wrz 2004, o 14:17
Posty: 713
Karma: 39
$this->bbcode_second_pass_quote('As_Best', 'p')rotech zadziwia mnie twoj wysoki iloczyn inteligencji

iloczyn?? :D
_________________
Ludzi dzielimy na 10 grup. Tych ktorzy rozumieja kod binarny i tych ktorzy go nie rozumieja...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, o 21:48 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
nice :D

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, o 22:00 

Karma: 0
kolejny problem :D

Mam na plycie wyjscia jedynie AGP C:
Troche mientko no ale trudno.
Polecono mi GeForce 7300 GS

Podobno tanie i w miare dobre. RAJT ?


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, o 22:20 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 maja 2004, o 12:29
Posty: 2675
Lokalizacja: Bia
Karma: 24
no teraz mnie Twoj zadziwil :D i nie tylko mnie :d

_________________
Aby by


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, o 22:21 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 paź 2002, o 19:25
Posty: 342
Karma: 0
na agp hmm
KK gra na 5900xt chyba i ma w miare good z tym ze on ma athlona 3000
ta nvidia jakos 270zl chyba kosztuje


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, o 22:28 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 6 wrz 2004, o 14:17
Posty: 713
Karma: 39
7300GS stoi okolo 220 zl ale szczerze mowiac nie kupil bym tego. To ma chyba jeszcze 64bitowe pamieci. :o

_________________
Ludzi dzielimy na 10 grup. Tych ktorzy rozumieja kod binarny i tych ktorzy go nie rozumieja...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, o 08:19 
H4X0R

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 14:08
Posty: 2832
Karma: 36
$this->bbcode_second_pass_quote('protech', 'n')o teraz mnie Twoj zadziwil :D i nie tylko mnie :d


no to masz prawo nie wiedziec ze wysoli iloczyn to niski iloraz :D

$this->bbcode_second_pass_quote('GR1Q', '7')300GS stoi okolo 220 zl ale szczerze mowiac nie kupil bym tego. To ma chyba jeszcze 64bitowe pamieci. :o

7300GS wydajnascia sie nie rozni duzo od 6200 (tez ma 64-bit co oznacza ze jest 30% wolniejsza od 128-bit w niskich rozdzielczosciach) ale jest na AGP.
Ja sie przymierzalem do 7600GST, ma 128-bit i pamieci 1400Mhz ktore da sie jeszcze podkrecic. Wsumie po podkreceniu karta dorownuje gf 7800 (za 9 stow) ale kosztuje ok 460zl

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, o 13:46 

Karma: 0
fajnie ze sobie tu klikacie co kto sobie kupi, ale nikt mi nie odpisal czy warto tego gfa a jesli nie to co ?

460 zl to chyba sporo jak na karte. Do 300-350 nic nie ma ?


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, o 13:48 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 6 wrz 2004, o 14:17
Posty: 713
Karma: 39
Sam myslalem wlasnie o zakupie tej akrty ale testy wydajnosci troche mnie rozczarowaly. Karta jest co prawda o 50% wydajniejsza od mojego radka x800 wedlug 3dmarka2006 a ze nie lubie podkrecac wiec poczekam jeszcze troche az ceny 7800 troche spadna :D

_________________
Ludzi dzielimy na 10 grup. Tych ktorzy rozumieja kod binarny i tych ktorzy go nie rozumieja...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, o 15:08 
H4X0R

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 14:08
Posty: 2832
Karma: 36
$this->bbcode_second_pass_quote('r@fee', 'f')ajnie ze sobie tu klikacie co kto sobie kupi, ale nikt mi nie odpisal czy warto tego gfa a jesli nie to co ?

460 zl to chyba sporo jak na karte. Do 300-350 nic nie ma ?


prawie nic, same gowna
np Radeon X1300 lub GF 7300GS masz za 350zl (wydajnosc jakies 500pkt w 3dm06, moj selekt za 470zl ma 3 razy tyle)

GR1Q: jak masz pamieci 1.4ns to nie ma sie co kitrac tylko podkrecac do conajmniej 1500Mhz bo do mniej wiecej takiej czestotliwosci zostaly zaprojektowane. To ze sprzedaja je jako wolniejsze to tylko chwyt marketingowy. Policz: 1000Mhz/1.4ns=714Mhz*2=1428Mhz.
Mam mojego GF6200A z 500Mhz i pamieciami 2.8ns, bez problemu idzie na 714Mhz bez dodatkowego chlodzenia i dziala prawie jak 6200 128-bitowy. Przeszedlem na nim Q4 przy srednio 30fps.

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, o 15:31 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 maja 2004, o 12:29
Posty: 2675
Lokalizacja: Bia
Karma: 24
$this->bbcode_second_pass_quote('As_Best', '
')no to masz prawo nie wiedziec ze wysoli iloczyn to niski iloraz :D


Co wysoli?
_________________
Aby by


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, o 15:33 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 09:03
Posty: 1232
Karma: 9
nie wiem w jakich sklepach wy kupujecie ;)
http://www.pcprojekt.pl dosc tani :}
skladalem tam caleko kompa i spoko luz

_________________
pozdr Qiub


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, o 15:46 
H4X0R

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 14:08
Posty: 2832
Karma: 36
$this->bbcode_second_pass_quote('protech', '')$this->bbcode_second_pass_quote('As_Best', '
')no to masz prawo nie wiedziec ze wysoli iloczyn to niski iloraz :D


Co wysoli?
wysoKi (L jest obok K na klawie, wlacz musk)

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza