[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 14 gru 2019, o 05:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, o 13:21 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1514
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
no tak :DDDDDD piznelo mi sie ;]]]] thx za + ;]

btw. ja staralem sie zrobic konwersje , oteksturowac , zrobilem 2 swiatla na mapie a pozniej jakos editor mi szwankowal i sie nie dalo :E a gdy mapke zalaczalem do przetestowania to byla w trybie singleplayer a nie multiplayer oczywiscie w edytorze tam ustawialem zeby czytalo jakos mp a nie sp ale dalej to samo. A na sp sie zaczyna z blastem i strafowac nie mozna :S

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2006, o 14:16 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 6 wrz 2004, o 14:17
Posty: 713
Karma: 39
Chcialem zrobic te konwersje ale jakos nie mam za bardzo czasu sie przybrac teraz. A jesli chodzi o problemy z teksturowaniem to wynikaja one chyba z przestarzalego formatu zapisu mapy w q2 ktorej ten nowy radiant za bardzo nie lyka. Tez mialem problemy z teksturowaniem na przyklad... wystarczylo kazdy polygon oddzielnie teksturowac i chodzilo dobrze.. ale ile to roboty :/

_________________
Ludzi dzielimy na 10 grup. Tych ktorzy rozumieja kod binarny i tych ktorzy go nie rozumieja...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, o 01:51 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
Lukasz zaplacimy ci

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, o 10:23 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1514
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
kupie ci pifo a karab wodke :D

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, o 04:06 
Przyczajony

Dołączył(a): 28 lip 2003, o 00:22
Posty: 43
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('Juby', '
')
czyli teraz wszyscy musimy zmienic dyski zeby to zrobic ?


Nic nie musisz. Masz klopot - ja ci tylko podsuwam pomysl na jedno z jego rozwiazan. Nikt ci nic nie kaze.

$this->bbcode_second_pass_quote('', 'j')a mam dysk 80 gb i caly czas jest pelny zeby cos sciagnac musze cos usunac.

No jak masz taki przemial to tobie lepiej by sie sprawila nagrywarka DVD + jakis 100pak (Polecam Nec, Liteon z nagrywarek i Verbatim DVD+R z plytek).
Ja tam pornoli nie sciagam, jedynie zdjecia obrabiam i mi te moje nedzne 300GB (120+120+74 raptor) jakos wystarcza ;)
_________________
Windows 2000 SP 4; Athlon XP 64 3500+ ; 2GB Kingston HyperX PC-400; Asus A8N SLI Deluxe; GeForce 6800 GT Ultra; SB Audigy 2 ZS; NEC Multisync FE991SB - 19" CRT; Logitech G5; Func F-series F30R; Revoltec Lightboard XL


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, o 09:36 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1514
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
o to chodzi ze mi qrwa gry tyle zajmuja command & conquer prawie 8gb nie zainstalowany , Tomb Raider zainstalowany ten nowy : ponad 7 gb . ostro sie dzieje :D jeszcze rok temu nawet do glowy by mi nie przyszlo ze takie gry moga wyjsc.

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza