[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2018, o 01:26

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: BOTY
PostNapisane: 12 gru 2005, o 21:35 
Kozak

Dołączył(a): 15 mar 2003, o 02:55
Posty: 1132
Lokalizacja: Szczecin
Karma: 14
Powstal pierwszy dzialajacy bot do q4.

Info:
http://esports.pl/?id=post&post_id=1879307189


Link do bota:
http://server1.download.filefront.com/sipkphpgia+/gamingfiles/Quake_4/Mods/Multiplayer/sabota8.zip


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, o 23:07 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 6 wrz 2004, o 14:17
Posty: 713
Karma: 39
Widac ze beta bo wszedzie sie blokuja i potrafia w nieskonczonosc skakac na jumppadach. Jak dla mnie wypas bo na necie sobie pograc nie moge. :D W ogole to genialna jest komenda do dodawania bota :wink:

_________________
Ludzi dzielimy na 10 grup. Tych ktorzy rozumieja kod binarny i tych ktorzy go nie rozumieja...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, o 10:52 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
Jest nowszy i lepszy bot http://esports.pl/?id=post&post_id=1879314216 ale ja nie bawilem sie ani jednym ani drugim, jakos nie mam ochoty sie uganiac za botem, nawet nie gralem w singla bo mi sie nie chcialo :D Wole na necie pograc z innymi.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, o 12:29 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
da sie zrobic tak zeby te boty chodzily na q4max lub battle ? albo chociaz na mappackach ?

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, o 12:35 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
Nie wiem, tak jak pisalem nie probowalem nawet tego, ale z tego co pisze boty dzialaja tylko na konkretnych mapach ktore masz wypisane, co do moda wydaje mi sie ze to chyba nie ma znaczenia (chyba:P).


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, o 16:26 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
na sabot'ach sie nie da bo je czyta jako oddzielny mod czyli na x-battle na nich nie pogram bo 2 modow chyba sie nie da naraz odpalic?

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza