[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 gru 2018, o 12:46

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: SERVERY!
PostNapisane: 12 gru 2005, o 10:16 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:17
Posty: 740
Lokalizacja: Z 3miasta :S
Karma: -1
Znam tylko 3 servery polskie:

- p2.pifpaf.pl (Pifpaf)
- 194.187.43.246:28004 (Aster Tourney X-battle)
- 194.187.43.246:28005 (Aster TDM X-battle)

Istnieją jakieś inne?:]

_________________
WYBORCO!
Kabaret w sejmie i rz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2005, o 11:18 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
a po co ci wiecej skoro i tak one wiekszosc czasu sa puste :)
Ja mam okolo 15 serwerow ale wiadomo ze wiekszosc jest prywatna na haslo, klany maja swoje serwery na ktorych miedzy soba graja badz graja jakies klanowki.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2005, o 13:12 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:17
Posty: 740
Lokalizacja: Z 3miasta :S
Karma: -1
:] nom ale znacznie łatwiej znaleźć kogoś do gry jak się ma servery niż jak się nie ma :)!? Ajt :)?

_________________
WYBORCO!
Kabaret w sejmie i rz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2005, o 13:27 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
tylko ze hasla zazwyczaj sie zmieniaja co jakis czas, teraz na wiekszosci jest ustawione "q4owned" bo serwery byly potrzebne na turniej, za kilka dni pewnie sie znow zmienia, na lucasa serw bylo "pro" a na serwer GEJE chyba aktualnie jest "tyskie"


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2005, o 20:40 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:17
Posty: 740
Lokalizacja: Z 3miasta :S
Karma: -1
A ip jakie tam?:):*

_________________
WYBORCO!
Kabaret w sejmie i rz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, o 11:28 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
Nie chce mi sie wypisywac, tutaj masz screena, mozesz sobie przepisac IP serwow z niego:

http://q2pl.org/a/serwery.jpg


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, o 13:27 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lip 2002, o 00:25
Posty: 2477
Lokalizacja: Poznan
Karma: 8
urbas wystawilbys swego eye'a z krakiem lub bez?

_________________
http://www.wdrewnieiwmetalu.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, o 16:19 
Cichociemny

Dołączył(a): 2 sie 2003, o 13:03
Posty: 114
Karma: 0
jaki jest pass na Twoj duel serv urbas , serv ak i ten "Quake4 Public Server by GamesNET.pl" .... ?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, o 21:52 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
$this->bbcode_second_pass_quote('bones', 'u')rbas wystawilbys swego eye'a z krakiem lub bez?


Tutaj masz najnowszego eye z crackiem:
http://q2pl.org/a/dgase26a.zip

Atom, "Quake4 Public Server by GamesNET.pl" jak sama nazwa wskazuje to serw publiczny, nie potrzebne jest haslo. Na moj duelowy jest obecnie "q4owned" (pozostalosci po turnieju jeszcze). Na nasz klanowy nie podam bo i tak nikt tam nie gra oprocz ak, klanowki i tak gramy gdzies indziej bo 6 slotow to za malo na 4v4, stoi tylko po to jak chcemy miedzy soba pograc 2v2 lub 3v3.

btw. postawiono na pifpafie kolejny publiczny serw, szczegoly:
http://quake4.owned.pl/?1:1:180

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, o 22:31 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 mar 2003, o 20:11
Posty: 2548
Lokalizacja: Krynica/Krak
Karma: 45
lol urbas3k :[ ten patch to virus, rozpakowalem to wlaczylem patcha zeby go rozpakowac no i norton zaczal jak dzika swinia sie jebac : (( lama!

_________________
:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, o 23:55 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
mialem wczesniej nortrona 2005, teraz mam kaspersky i nic nie wykrywa, masz cos zdzionslone

btw. urbasek nie urbas3k! cyferki juz nie sa w modzie i sa mega chujowe :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, o 01:59 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lip 2002, o 00:25
Posty: 2477
Lokalizacja: Poznan
Karma: 8
$this->bbcode_second_pass_quote('urbasek', '')$this->bbcode_second_pass_quote('bones', 'u')rbas wystawilbys swego eye'a z krakiem lub bez?


Tutaj masz najnowszego eye z crackiem:
http://q2pl.org/a/dgase26a.zip


dzięgz +
_________________
http://www.wdrewnieiwmetalu.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, o 17:33 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 6 wrz 2004, o 14:17
Posty: 713
Karma: 39
urbas mogles sie juz troche wysilic i wystawic liste serwow w pliku txt wystarczy zaznaczyc wszystkie serwy w eye i ctrl+c i do pliku txt siup bylbym wdzieczny gdybys to zrobil

_________________
Ludzi dzielimy na 10 grup. Tych ktorzy rozumieja kod binarny i tych ktorzy go nie rozumieja...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, o 17:38 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2003, o 16:28
Posty: 260
Lokalizacja: zapi
Karma: 0
http://krs.republika.pl/servers.dat

skopiuj to do katalogu eye

_________________
szef podw


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, o 10:35 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
ja mam takie servery :


193.42.218.102:28004
193.42.218.25:28006
212.203.134.112:28004
193.42.218.26:28004
212.203.134.105:28004
194.187.43.246:28004
212.203.134.109:28006
194.187.43.246:28005
193.42.218.19:28006
212.191.170.170:28004
212.203.134.106:28006
194.187.43.246:28006
193.42.218.20:28004
83.149.89.4:28008
83.243.81.177:28004
193.28.230.154:28004
193.42.218.12:28004
193.42.218.19:28004
193.42.218.21:28004
193.42.218.25:28004
193.42.218.102:28008

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, o 22:53 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
$this->bbcode_second_pass_quote('urbasek', 'm')ialem wczesniej nortrona 2005, teraz mam kaspersky i nic nie wykrywa, masz cos zdzionslone

btw. urbasek nie urbas3k! cyferki juz nie sa w modzie i sa mega chujowe :D

co ty masz do cyferek? slonik

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, o 23:14 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
Bo jeszcze ktos powie ze mamy jakiekolwiek podobienstwo w nickach.... a tego nie chcialbym :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, o 15:35 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
zenom ty grasz w M jak milosc?

SORY :D

_________________
The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, o 15:50 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
jak zrobic zebym z all seeing eye wchodzil odrazu na serwer ? bo zamist na serwer wchodzi mi do glownego menu w q4 ;/

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2006, o 04:02 
Slaby koles

Dołączył(a): 1 lip 2005, o 17:01
Posty: 20
Lokalizacja: Le
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('MoN-SooN', 'z')enom ty grasz w M jak milosc?

SORY :D


miazga haslo, ale podobienstwo jest anal :D

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza