[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2019, o 18:37

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2006, o 21:50 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:17
Posty: 740
Lokalizacja: Z 3miasta :S
Karma: -1
$this->bbcode_second_pass_quote('Juby', 'j')ak zrobic zebym z all seeing eye wchodzil odrazu na serwer ? bo zamist na serwer wchodzi mi do glownego menu w q4 ;/


Mi najpierw wchodzi do menu głównego a potem przełącza na mod i wchodzi na server : o... Ci tak wogóle wchodzi tylko do menu głównego i nic już potem nie robi?
_________________
WYBORCO!
Kabaret w sejmie i rz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, o 09:42 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
ta , musze uzywac konsoli , wpisac connect i wkleic IP i tylko tak moge :( i dopiero pozniej przelacza mody :|

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, o 12:10 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
Name: [changesworld.com] Quake4 DM
IP: 83.243.81.177:28004
Slots: 10
Password : changes

to jest server mojego klanu , niestety sponsor tak postawil server ze trzeba oryginala miec ;/ mozecie obadac pingi jakie macie i wogle ? zaznaczam ze to jest niemiecki server.

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, o 16:58 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 1966
Lokalizacja: Grajewo
Karma: 30
--- 83.243.81.177 ping statistics ---
5 packets transmitted, 5 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 42.1/42.4/42.6 ms


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, o 20:44 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
bylem na serwie i nie ma zle ale tez nie jest rewelacyjnie, ping skacze miedzy 40-55, bylem kilka dni temu na innym niemieckim serwie i mialem 30-35


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, o 03:08 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
Kiedy w koncu przestaniecie bawic sie haslami na plq4 bo juz mnie to wkurwia

Frustrated nigga

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, o 10:18 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
a co ty wogole masz do serwerow plq4? to sa serwery prywatne, przeznaczone tylko dla meczy ligowych, wkurwia mnie to ze cala polska tam gra i jak przyjdzie co do czego to nie ma gdzie ligi zagrac bo lamy ciagle tam graja, wykupcie sobie serwera ja pierdole, jeszcze jakie oburzenie ze nie mozesz wejsc tam, cieszcie sie ze czasami mozecie tam zagrac


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, o 11:38 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('urbasek', 'a') co ty wogole masz do serwerow plq4? to sa serwery prywatne, przeznaczone tylko dla meczy ligowych, wkurwia mnie to ze cala polska tam gra
powinienes sie cieszyc


klikamy w banery zeby te serwery mogly stac:F
_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, o 12:06 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
rotfl fajna sciema, tylko w jakie banery? ja place za te serwery
gdyby bylo inaczej to by byly takie banery, widac ze nawet nie byles na stronie ligi


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, o 13:01 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
No dobra nic nie wskuram :)

Jesli jest jak mowisz, to podziwiam ciebie za to co robisz dla sceny

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2006, o 02:04 
Cichociemny

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 138
Lokalizacja: Olsztyn
Karma: 0
N1 karabasow. : D
W ogole dziwi mnie to ogolne oburzenie jesli chodzi o servery plq4 i hasla. Placi za nie jedna osoba, wiec ma do nich pelne prawo, a ze nazywaja sie plq4, to tylko dlatego ze przewidziane sa pod lige pld oraz TDM. Wraz z koncem tych lig servery zostana wylaczone bo nie bedzie sensu za nie placic i w ogole nie bedziecie tam grac wiec sie cieszcie z tego co macie. ;)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2006, o 10:13 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
Co za shit. Czyli nie bedzie serwerow (wcale)... :X. No servers no players. Ja "gram" niecaly tydzien raptem. Rozegralem tyle meczy, ze mozna policzyc je na palcach 1 reki. Serwery ciagle stoja puste (z roznych powodow)... , a jak juz ktos gra to nie ma wolnych slotow. Zaluje, ze nie gram w plq4. Bolesne sa poczatki q4 w Polsce

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2006, o 14:35 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
karab masz klan nie mozecie z ziomami z klanu sie zrzucic na server np. na 4-5 slotow ? a pozniej jak sie uda to powiekszyc ?

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2006, o 20:58 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
Ty nie wiadomo ;D

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2006, o 01:46 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
Obrazek
Obrazek

ist q4max
12 slotow, tryb gry tdm/tourney/dm/duel...

pass: 12349

hf


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lip 2007, o 23:15 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
#authentic-gaming.eu http://www.authentic-gaming.pl - ^dauthentic^2-^7gaming ^4@ ^7Clan War Server|19ms|85.14.91.88:28004
pass authwar


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza