[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 21 paź 2019, o 20:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 237 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, o 03:14 
Przyczajony

Dołączył(a): 28 lip 2003, o 00:22
Posty: 43
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('urbasek', '
')
chociaz battle 0.23 wycofali i zanim wyjdzie fix to moze niektorzy sie wstrzymaja z updatem serwow


Juz wyszedl - http://www.xbattle.de/ . Mozna smialo ladowac battla 0.23 na servy 1.2 .
_________________
Windows 2000 SP 4; Athlon XP 64 3500+ ; 2GB Kingston HyperX PC-400; Asus A8N SLI Deluxe; GeForce 6800 GT Ultra; SB Audigy 2 ZS; NEC Multisync FE991SB - 19" CRT; Logitech G5; Func F-series F30R; Revoltec Lightboard XL


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, o 07:24 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
widzialem kilka komend z q2 co do obslugi teamow -> readyteam , kickplayer itp itd. Tylko jakos scoreboard mi sie nie podoba w q4. powinni tez dodac ilosc detow a nie net.

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, o 08:40 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
tez tak mysle juby :)

_________________
a, o co tobie bejbe chodzi w sumie? Ja nie wiem, Ty nie wiesz, wiec chuj wie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2006, o 17:17 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
Q4 umarl odkad przestalem grac

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2006, o 19:05 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sie 2005, o 17:49
Posty: 1028
Karma: 49
zainstalowałem q4 przez obraz gry DAEMONEM wszystko ładnie pięknie poszło, ale gra mi się nie odpala pisze żebym włożył płyte.. wtf? przecież powinno odpalać DAemonem ale nie idzie coś. Jest może jakiś crack no cd lub coś takiego ? albo jakoś inaczej to zrobić żeby kuraw działało


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2006, o 22:14 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
Sciągnij Q4Deviance

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2006, o 22:44 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sie 2005, o 17:49
Posty: 1028
Karma: 49
możesz zapodać linkiem ? :d


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2006, o 22:59 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 cze 2002, o 12:16
Posty: 2175
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 140
Kup polską wersje Q4!!!11
Tłumaczenie miazdzy: bron energetyczna, karabin elektryczny
: D

_________________
Console: d2 Irc: alt+z lover


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2006, o 13:35 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
jest gdzies PAK PL dostepny do sciagniecia?
bym sobie posmial sie z checia ;-)

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2006, o 22:48 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
sa boty na wersie 1.2 ? bo gdy sciagnelem boty z ownedu i mialem wesje 1.0 to dzialalo ... a teraz nie ... da sie z tym cos zrobic ?

_________________
a, o co tobie bejbe chodzi w sumie? Ja nie wiem, Ty nie wiesz, wiec chuj wie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2006, o 18:38 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sie 2005, o 17:49
Posty: 1028
Karma: 49
SWQ4DM2BETA4.PK4 może mi ktoś te gówn owystawić ? :E bez tego demka mi nie chce odpalić.. niby się ładuje, a po chwili wychodzi..


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2006, o 20:10 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
przeciez to "Better than Nothing", podstawowa mapa tdm i mozna ja sciaganac na praktycznie kazdej stronce zwiazanej z q4:)

Tu masz link z demosquadu:
http://quake4.planetquake.pl/demosquad/ ... 2beta4.zip


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2006, o 21:09 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sie 2005, o 17:49
Posty: 1028
Karma: 49
; o już mam ;) , ale dzięki +


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, o 22:11 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 6 wrz 2004, o 14:17
Posty: 713
Karma: 39
jak sobie chodze po mapce to mi sie tak dziwnie obraz trzesie :/ wyglada jak normalny viewbob czy jakos tak tylko w zajebiscie przyspieszonym tempie... czy to normalne czy jakos mozna sie tego pozbyc??

_________________
Ludzi dzielimy na 10 grup. Tych ktorzy rozumieja kod binarny i tych ktorzy go nie rozumieja...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, o 15:20 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
Sprobuj zmniejszyc sens o polowe z 35 na 17.5 juz dawno ci to radzilem
PS

SIema co tam?
Wracam 21.10.06 ale bede dopiero w poniedzialek bo stesknilem sie za kims bardzo wiec CHAV szykuj dupe na pon. Napisz PM co porabiacie

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2006, o 15:54 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
Problem nastepujacy:

Mysz G5 Setpoint3.1.16, firmware1.1, podkladka icemat 2nd ale to juz nie ma znaczenia. Liczy sie mysz i setpoint i Q4

Sprawdzilem akceleracje wsteczna na wszelkie sposoby w pierwszy dzien uzytkowania G5 z nowa podkladka bo naczytalem sie bredni, ze na szkle ta mysz nie dziala. Otoz dziala. Akceleracji wstecznej nie stwierdzilem. Odpalam q4 na patch 1.3 zakladam serwer. Wszystko dziala pieknie. Biegam po mapie, delektuje sie niczym nieskrepowanymi ruchami myszy. Bosko.
Wrzucam q4max0.77b (najnowszy w kazdym badz razie), wchodze na pierwszy lepszy serwer i ku mojemu zdziwieniu absolutny paraliz! Ani w lewo ani w prawo! Przy szybkich ruchach mysz odmawia posluszenstwa, praktycznie stoi w miejscu. Wylaczam Setpoint, ustawiam akceleracje spod q4 i wszystko wraca do normy. Jestem jednak zdania, ze akceleracja sprzetowa jest lepsza i chcialbym, zeby mi to jakos dzialalo. Dlaczego wiec na czystym q4 mi dziala, w necie na q4max juz nie? Mial ktos z tym podobny problem? Czy koniecznie musze wylaczac Setpoint i przerzucac sie na akceleracje Softwarowa?

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, o 17:12 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
Zrobione!

Po prostu trzeba zmniejszyc DPI na 800 przynajmniej

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 237 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza