[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2018, o 01:26

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 237 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, o 03:53 
Cichociemny

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 138
Lokalizacja: Olsztyn
Karma: 0
Hej, mam problem... nie moge ogladac dem! Po wpisaniu np. playnetdemo 1 zaczyna mi sie ladowac demo, pokazuje sie jaka jest mapa... wszystko niby ok, pasek przy samym koncu i nic... pojawia sie czarny ekran i napis "unknown type number 214 for untity class costam ..." ktos ma cos podobnego?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, o 11:41 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
zainstaluj sobie seismovision3, to cos jak demoplay w q2, mowilem ci o tym 1000 razy


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, o 17:30 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
jakby ktos znow mial kiedys problemy z wejsciem na serwer albo nie chce mu sie pojedynczych map i pakow sciagac po reinstalce to:

http://quake4.owned.pl/?1:1:838


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2006, o 04:24 
Cichociemny

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 138
Lokalizacja: Olsztyn
Karma: 0
Hm de, nie moge tez lana zakladac, create server bo jest tak samo jak przy odczytywaniu dem... : (


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, o 12:34 
Cukierkowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2002, o 16:26
Posty: 192
Lokalizacja: WAWA
Karma: 0
hehe ja mam takie troche pytanie offtopic chodzi mi dokladnie o odswiezanie w ldkach mam samsunga syncmaster 173p plus ale niezaleznie od gry czy to q4 czy q2 czy PES5 to i tak widac,ze obraz jest nie plynny sa jakies progsy wspomagajace odswiaznie typu refreshlock? do tych lcdkow?

_________________
<b>Mistrz Polski</b>


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, o 12:58 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
Z tego co widze to Twoj monitorek ma 25ms czas reakcji :OOO
Obawiam sie ze nic z tym nie zrobisz, to nie kwestia odswiezania tylko wlasnie tego. Zeby takiego efektu nie bylo to trzeba miec juz z 8ms, no moze poza q4 bo tam jest tylko 63 fpsy, ale w q2 juz lipa nawet jak jest wiecej niz 8ms. Nie mialem LCD wiec nie jestem pewny, ale z tego co wiem tak wlasnie jest:)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, o 13:07 
Cukierkowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2002, o 16:26
Posty: 192
Lokalizacja: WAWA
Karma: 0
hehe nie wiem gdzie to wyczytales ale ma czas reakcji plamki: 8 ms :P
http://www.ameinfo.com/57433.html

_________________
<b>Mistrz Polski</b>


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, o 13:35 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
aj sorx, nie zauwazylem tego "plus", bo zwykla wersja ma 25ms :-D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: :S
PostNapisane: 21 mar 2006, o 07:18 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
Czemu jest tyle motania z serwerami w eye?? czemu sam ich nie wykrywa i nie dodaje? Czy to dlatego, ze sa nielegal? anal

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, o 07:57 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5727
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
karabasow wygladasz jak afganski terrorysta
monument a co do twojego monitora to juz tak bedziesz mial bo tam odswiezanie jest 60, gora 75hz i na takim bedziesz gral w gry :s

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, o 08:50 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
raczej jak u chodzca z Czeczeni :D ale nie o to sie rozchodzi , co do modow to jeszcze nie wiadomo ktory zaownuje scene , w tej chwili najbardziej popularny jest x-battle ale powiem ci ze nie caly miesiac temu nikt nie chciual grac na xbattle tylko na q4maxie , bedzie tak sie zmieniac w kolko. Co do wejscia na server sciagnij Q4ownedpak - http://www.q4.owned.pl/?2:162::204 , aby sciagnac musisz sie tam zarejestrowac chyba ze masz konto. Jak to sciagniesz to nie ma huja ze nie wejzdiesz na zaden server. Chyba ze bedizesz mial starego battla i maxa.

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, o 08:35 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
Odpierdolcie sie bialasy o_O
http://hyp3.w.interia.pl/dontfuck2.jpg

Jestem zarejestrowany i mam te smieci, mimo wszystko nie czaje. Quake chce ode mnie authoryzacje, hasla, mapy, pieniedzy przelewem na konto chce. Pierdolne :S

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, o 11:05 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
Sprecyzuj co od ciebie chce...

hasła - wiekszosc serwow jest na hasło wiec nic dziwnego, musisz znac haslo :D

pieniedzy - watpie

mapy - jesli sciagnales ten q4ownedpack to rowniez watpie, chyba ze znalazles jakis serwer z rumuni z jakimis mapami z dupy ktore poza adminem tego serwera nikt nie zna

authoryzacje - jesli masz pirata, to albo wchodzisz na serwer gdzie jest wlaczone pb albo nie masz odpowiedniego patcha albo hostow dopisanych w pliku hosts itd itd


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, o 14:10 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('urbasek', '
')mapy - jesli sciagnales ten q4ownedpack to rowniez watpie, chyba ze znalazles jakis serwer z rumuni z jakimis mapami z dupy ktore poza adminem tego serwera nikt nie zna




Przestancie sie czepiac avatara.

mam xbattle i q4owned.pak- wszystko w baseq4, przydalyby sie tylko pliki z serwerami. Na oczku nic mi nie pokazuje poza dwoma serwami (jeden xbattle gdzies w niemczech, drugi pure litwa?). Jak dodaje recznie serwy widzi je i skanuje jest OK. Ale przydalaby mi sie lista do importu. Moze wowczas poprobowalbym na roznych serwerach, bo mowie, nie mam nawet na czym tego sprawdzic, nie znam ajpikow
_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, o 16:54 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
liste serwerow publicznych rowniez znajdziesz np. na q4.owned.pl

ale i tak wiekszosc serwerow jest prywatnych i na haslo, a tu juz po prostu lepiej wejsc na irca i sie umowic z kims na gre lub wejsc na q4pickup jesli sie chce tdm poklikac


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, o 08:59 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
To bardzo przydatne info thx

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, o 15:10 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2003, o 20:08
Posty: 1318
Lokalizacja: Torun
Karma: 97
wkurwia mnie to bardzo no ... :-)
czy ktos z was moze zna jakies ustawienia w q4 by obraz byl bardziej plynny? komp mam dobry nie sadze by to bylo od tego:
amd64 3700+ 1gb RAM gf7800gtx, chodzi mi o to czy mozna jakos dopasowac tak jak to bylo w q2 vsynth itd? mam samsunga 750B 75hz na 800x600 na przyklad,mam niby te 63fps jak gram ale ciagle mnie gryzie w dupe cos.. ktos umie poradzic, bede wdzieczny.

pozdro


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, o 12:37 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
vsynth :D

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, o 21:11 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2003, o 20:08
Posty: 1318
Lokalizacja: Torun
Karma: 97
chodzilo o sunchronizacje pionowa jak za trudne dla ciebie w takiej formie,
poradzilem sobie juz ,thx anyway.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, o 01:21 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
jak dla mnie vsync, vsynth to jakas nowosc?

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 237 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza