[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 14 lis 2019, o 01:51

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 237 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2005, o 22:03 
cz:EE
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2002, o 10:49
Posty: 1839
Lokalizacja: Bruksela
Karma: 50
ale ja nie wiem gdzie tego szukac zpodaj liniek plizz

(noob jezdem przeca :D )


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2005, o 23:29 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 maja 2004, o 12:29
Posty: 2676
Lokalizacja: Bia
Karma: 24
Nie serwer patch raczej a public server, wystarczy ze wpiszesz to w google.pl i powinna wyskoczyc ci masa linkow to ronzych torrentow. O ile dobrze pamietam to na http://www.mininova.org to jest.

_________________
Aby by


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, o 02:36 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
...server patch, a dokladnie public server patch :D co za roznica, na jedno wychodzi

Quake.4.Public.Server.Patch-VASELiNE

messer juz sobie sciagnal z dc bo gadalem z nim na gg


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, o 09:09 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 maja 2004, o 12:29
Posty: 2676
Lokalizacja: Bia
Karma: 24
a fakt :) tyle ze po wpisaniu w google server patch wyszykuje zupelnie co innego ;]

ale juz mniejsza o to

_________________
Aby by


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, o 15:17 
Cichociemny

Dołączył(a): 2 sie 2003, o 13:03
Posty: 114
Karma: 0
ktos wie co sie ostatnio dzieje z kilkoma serverami ;] np:

G.E.J.E1v1 (193.42.218.25:28006)od jakiegos czasu nie mozna wbic, pisze ze nie mam jakichs plikow ... ktos wie jakie to sa? bo narazie mam all mappacki wiec wtf?

fur1 -Q4MAX (193.42.218.19:28004) serv jest na q4maxie jak sie lacze to pisze "server is misconfigured" i dupa dalej sie nie laczy ; ]

Red.Dot's server (193.42.218.12:28004) zmiana hasla ktos zna nowe? :}

na reszte nie ma problemow ale szkoda tych 3 powyzej bo widac stoja na dobrym laczu i mam lux pingi do nich.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, o 17:02 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
a napewno masz tego nowego paka tmp_pak cos tam ? Masz nowe wersje battle i q4max? Moze serwer wymaga nowej wersji q4 (tego patcha co byl)... itd. Pokombinuj :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, o 21:23 
Cichociemny

Dołączył(a): 2 sie 2003, o 13:03
Posty: 114
Karma: 0
mam all a servy jeszze stoja na starym v1.0.0.0 build

tylko te publiczne astera wymagaja v1.0.4.0 ale tam zeby wejsc to i tak trzeba miec orginalnego q


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, o 19:07 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
problem wyglada nastepujaco : Po kliknieciu w ikone Quake4.exe pojawia sie ten obrazek zielony napis Quake4 i po chwili kiedy juz zaraz ma sie robic fullscreen wyskakuje blad taki typowy co jest napisane Nie wysylaj tam na dole , taki typowy juz w kilku rzeczach tak mialem.Cracki byly wgrywane i wsio.Moze wiecie o co chodzi ?

qmpel prosil abym napisal na fb bo nie ma konta.

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, o 02:32 
Cichociemny

Dołączył(a): 2 sie 2003, o 13:03
Posty: 114
Karma: 0
mialem to samo jak wgralem stery do gf ktore nie maja obslugi dx 9.0 lub nie mialem na kompie dx9, jak kumpel ma karte z nvidi polecam te stery : 56.72_winxp2k_english_whql lub cos nowszego powinno tykac a jak to nie pomoze to cos z kompem ,systemem ... powod moze byc wsio :}


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, o 19:20 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2003, o 16:28
Posty: 260
Lokalizacja: zapi
Karma: 0
mam semtrona 2500+ , 512 Ram , chce kupic karte grafiki z niskiej półki aby q4 chodzil. W kazdej grze Fpp gram zawsze na najmniejszych detalach i picmip wiec nie potrzeba mi fajerwerkow. Karta do 250 zł

HIS RADEON 9550 128DDR DVI/TV BOX 237 zł
HIS RADEON 9250 128MB DVI/VIVO BOX 240 zł
GIGABYTE RADEON X300 128 TV/DVI PCI-E 241 zł
HIS RADEON 9600SE 128DDR DVI/VIVO 8X BOX 246 zł
SPARKLE GF 6200A 8X 128 DVI/TV BOX 246 zł
POWERCOLOR RADEON 9550 128 DVI/TV BOX 247 zł
GIGABYTE RADEON 9550 128 TV/DVI OEM 249 zł
GIGABYTE RADEON 9550 128 TV/DVI BOX 252 zł
GIGABYTE GF 6200TC PCIE 256 128 DVI/TV B 266 zł
HIS RADEON 9550 128DDR DVI/VIVO BOX 266 zł
HIS RADEON 9550 256DDR DVI/TV BOX 266 zł
HIS RADEON 9250 256MB DVI/VIVO BOX 274 zł

_________________
szef podw


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, o 20:17 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
:E no nie wiem czy sobie pograsz, tzn jak oprocz tej karty masz w miare dobry sprzet to moze... wiem ze kk mial radeon 9550 (podkrecony jeszcze do tego), do tego athlon 1700+ i 512 ramu, detale na low, picmipy itd i za bardzo poszalec nie mogl, teoretycznie tylko duele bo w nich mial 30fps a tak to lipa straszna


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, o 22:11 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
aj tam ... ja mam kompa : Sempron 2,0 ghz , 512 Ram , Radeon 9600 (128) + jakis mappack na lepsze fps i luzno lata na low detalach.Tylko mi spada do 30 gdy bije sie na arenie na Over The Edge ale to tez musi kilka osob naraz tam strzelac , a tak ogolnie to luz.

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, o 23:38 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2003, o 16:28
Posty: 260
Lokalizacja: zapi
Karma: 0
ja sciagnolem demo , odpalilem na moim gf 2 mx i jest sieczka powyzej 10 fps nie wychodzi, ale na chama bym sp przeszedl :D. Jednak mysle ze po zmianie karty bedzie w miare luzno. Mozliwe ze niedlugo Semptrona wymienie na Athlona powyzej 3 GHz wiec powinno byc luz. :D

_________________
szef podw


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2005, o 00:12 
cz:EE
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2002, o 10:49
Posty: 1839
Lokalizacja: Bruksela
Karma: 50
Ja mam semptrona 2,8 ale GF6600 i da sie cos klikac :]]]
a ze na df2 nie chodzi to sie nie dziwie ;]

ps"
kriis ty twardzielu boxerski :D

kiedy sparing ? (ps ale na sparingu nog tez mozna urzywac >!!< )


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2005, o 08:54 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lis 2002, o 20:35
Posty: 1567
Lokalizacja: Chicago
Karma: 54
ej na tej nowej pro-bliptourney1 zwalnia mi kurwa jak jestme w tym pokoju od dolnego YA, w szczegolnsoci jak patrze w strone MH, to jest nie mozlwie ze od sprzetu!?!?!? HELP! :] koels z klanu tez cos takiego ma i huj wie dlaczego, dolsowni w tym miejscu tam (zarz obok tych podjenczych zyc) nie da sie grac :/

_________________
Laa-la-la E-oo-e-oo


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2005, o 12:07 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2003, o 18:10
Posty: 1544
Lokalizacja: p(r)oland
Karma: 4
kriss obadaj rankingi kart graficznych na http://www.chip.pl

_________________
make your desires priority


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2005, o 15:23 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2003, o 16:28
Posty: 260
Lokalizacja: zapi
Karma: 0
marcin, zgadam jeszce dwoch kumpli, albo trzech, jednego z shidokanu, jednego z thai i z sośnicy z vale tudo, wiec bedzie niezly mix :D Cyber, dzieki :)

_________________
szef podw


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2005, o 16:09 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
wam tez na Sandstrom dziwnie myszka lata ? jakos tak plywa

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2005, o 16:59 
Cichociemny

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 138
Lokalizacja: Olsztyn
Karma: 0
Juby chyba az tak luzno to Ci ta gra nie lata. Sam mam radeona9550 512 ramu i athlona 1,7 i jakos qrde plynnosci nie wyczuwam. ;) Chyba ze masz jakies nowe kosci ramu, bo u mnie zuzycie ramu (2 x 256 NONAME) po odpaleniu q4 = 97% i gra po prostu SKACZE.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2005, o 04:56 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lis 2002, o 20:35
Posty: 1567
Lokalizacja: Chicago
Karma: 54
$this->bbcode_second_pass_quote('Scooby', 'e')j na tej nowej pro-bliptourney1 zwalnia mi kurwa jak jestme w tym pokoju od dolnego YA, w szczegolnsoci jak patrze w strone MH, to jest nie mozlwie ze od sprzetu!?!?!? HELP! :] koels z klanu tez cos takiego ma i huj wie dlaczego, dolsowni w tym miejscu tam (zarz obok tych podjenczych zyc) nie da sie grac :/



RING RING !!!!

HELP HELP HELP! no kurwa nie mam jak grac tej mapy poporstu :((( ma ktos cos takiego albo mial?
_________________
Laa-la-la E-oo-e-oo


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 237 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza