[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 21 paź 2019, o 21:00

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 237 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Q4 problemy wszelakie...
PostNapisane: 11 lis 2005, o 17:27 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2005, o 13:53
Posty: 3550
Karma: 140
yo dzisiaj zainstalowalem q4 by poskakac sobie na lanie. niestety nie wiem czemu, ale nie moge sie podlaczyc do servow (lanowych) tak jak i kumple. za kazdym razem wyskakuje cos takiego
"this server only accept lan clients"

wie ktos ocb? jak to naprawic?

_________________
#czesc


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2005, o 17:42 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 paź 2003, o 18:31
Posty: 1944
Lokalizacja: w szafie Jarka
Karma: 37
tak zalozyc server na net na gorze jak zakaldasz masz internet albo lan

_________________
scream if u wanna go faster


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2005, o 19:33 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2005, o 13:53
Posty: 3550
Karma: 140
popierdolone to jest :D
wbijam na serv kolegi a tu "server 192.168.7.108 requests master authorization fot this client. Turning off lan mode"

jak nie jeden problem to drugi ;S

_________________
#czesc


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2005, o 21:09 
H4X0R

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 14:08
Posty: 2832
Karma: 36
Po zmianie modu prosi o wpisanie hasla. Ani "gumik" ani "facetom" nie dziala, pozmienialiscie?

_________________
???????????


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2005, o 22:59 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
sa pozmieniane, bo serwy wypozyczone sa na potrzebny turnieju, caly weekend tak bedzie


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2005, o 11:05 
Cichociemny

Dołączył(a): 2 sie 2003, o 13:03
Posty: 114
Karma: 0
G.E.J.E ^51v1 ^6X^7-Battle|23ms|193.42.218.25:28006 - cipa (?)
Lucas duel server ^1GG 5770643|24ms|193.42.218.12:28006 - pro
fur1 - ^4X^7-Battle|26ms|193.42.218.19:28004 - 666
Mordownia @ PIFPAF.pl|26ms|193.42.218.24:28004 - polakow
Red.doT's Duel server @ PIFPAF.pl|34ms|193.42.218.12:28004 - red
s2.clanserver.pl:28004 pass: tdm

servy + pass nie wiem czy aktualne ..


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2005, o 11:07 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
tak jak pisalem wyzej, na weekend zostaly zmienione hasla na turniej na tych serwach

btw. to miazdzy:

$this->bbcode_second_pass_quote('atom', '[')b]G.E.J.E ^51v1 ^6X^7-Battle|23ms|193.42.218.25:28006 - cipa


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2005, o 18:24 
Cichociemny

Dołączył(a): 2 sie 2003, o 13:03
Posty: 114
Karma: 0
mozna jakos na lanie zalozyc server w tym xbatlle004 ? bo chcemy z kumplem pograc na tym modzie ::}


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, o 01:14 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lis 2002, o 20:35
Posty: 1567
Lokalizacja: Chicago
Karma: 54
moj problem polega na tym ze se czasem grajac w q4 ... q4 wychodzi mi do wina tj zamyka sie jak by zwis, gamma z q4 zostaje bardzo jasna i musze reset bo nic nie widac w winie prawie :D ( nie da sie w wiwnie normalnie zrobic)

reinstialowalem q4 i jedyna poprawa to takaa ze wczensiej mi sie jesczse czasem sam komp restartowal , tj taki bluescreen z q4 i w niecala sekunde pozneij reset kompa....

komp jest nwoka all dobry, jebalem sie ze starmi od geforca bo nie chcialo odsiwezanidze dzialac od monita na tych ze strony nvidi to dalem org stery z cd i dziala all

to blad q4 czy kompa?? bo z tego co zauyzelm to q4 ma tyle bledow ze huj

_________________
Laa-la-la E-oo-e-oo


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, o 11:20 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 mar 2003, o 20:11
Posty: 2549
Lokalizacja: Krynica/Krak
Karma: 45
ja jak chce wejsc na server urbaska to wsyzstko sie laduje itp i wyskakuje okienko gdzie mam wpisac haslo ;D i lame q4 bo nic sie nie da wpisac :D juz nawet klawiatura o ziemie zucalem bo myslalem ze sie zepsula ale dziala :/ wtf? :(( nic sie nie da wpisac :<< i mam zonka i se ani razu jeszcze na necie w q4 nie gralem !! :[

_________________
:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, o 12:36 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lip 2002, o 00:25
Posty: 2477
Lokalizacja: Poznan
Karma: 8
scout mialem tak samo jak wgralem q4max
jak odinstalowalem, to spoko mozna bylo wpisywac

_________________
http://www.wdrewnieiwmetalu.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, o 12:46 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
$this->bbcode_second_pass_quote('Scout', 'j')a jak chce wejsc na server urbaska to wsyzstko sie laduje itp i wyskakuje okienko gdzie mam wpisac haslo ;D i lame q4 bo nic sie nie da wpisac :D juz nawet klawiatura o ziemie zucalem bo myslalem ze sie zepsula ale dziala :/ wtf? :(( nic sie nie da wpisac :<< i mam zonka i se ani razu jeszcze na necie w q4 nie gralem !! :[


no to np. w eye wpisz sobie juz haslo ze nie trzeba go wpisywac przy ladowaniu :D a jak nie mam w eye wpisanego to tez mi sie tak dzieje, nie da sie nic wpisac bo chyba okienko q4 nie jest aktywne, ale zawsze klikam myszka albo 2x na konsole i wtedy da sie wpisac :-)

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, o 16:26 
Przyczajony

Dołączył(a): 28 lip 2003, o 00:22
Posty: 43
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('Scooby', 'm')oj problem polega na tym ze se czasem grajac w q4 ... q4 wychodzi mi do wina tj zamyka sie jak by zwis, gamma z q4 zostaje bardzo jasna i musze reset bo nic nie widac w winie prawie :D ( nie da sie w wiwnie normalnie zrobic)

reinstialowalem q4 i jedyna poprawa to takaa ze wczensiej mi sie jesczse czasem sam komp restartowal , tj taki bluescreen z q4 i w niecala sekunde pozneij reset kompa....

komp jest nwoka all dobry, jebalem sie ze starmi od geforca bo nie chcialo odsiwezanidze dzialac od monita na tych ze strony nvidi to dalem org stery z cd i dziala all

to blad q4 czy kompa?? bo z tego co zauyzelm to q4 ma tyle bledow ze huj


Mialem cos podobnego w single player.
Po kilku probach wniosek - komp sie przegrzewa ORAZ wina q4.

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, o 16:48 
Mroczny

Dołączył(a): 9 paź 2003, o 01:33
Posty: 531
Lokalizacja: Che
Karma: 4
Ja tak mialem przez irca. Wystarczylo, ze ktos zmienil topic albo napisal cos na prv. Teraz jak gram, to irc wylaczony jest zawsze i juz tak sie nie dzieje.

_________________
kjulik hasacz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, o 18:03 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 mar 2003, o 20:11
Posty: 2549
Lokalizacja: Krynica/Krak
Karma: 45
$this->bbcode_second_pass_quote('urbasek', '')$this->bbcode_second_pass_quote('Scout', 'j')a jak chce wejsc na server urbaska to wsyzstko sie laduje itp i wyskakuje okienko gdzie mam wpisac haslo ;D i lame q4 bo nic sie nie da wpisac :D juz nawet klawiatura o ziemie zucalem bo myslalem ze sie zepsula ale dziala :/ wtf? :(( nic sie nie da wpisac :<< i mam zonka i se ani razu jeszcze na necie w q4 nie gralem !! :[


no to np. w eye wpisz sobie juz haslo ze nie trzeba go wpisywac przy ladowaniu :D a jak nie mam w eye wpisanego to tez mi sie tak dzieje, nie da sie nic wpisac bo chyba okienko q4 nie jest aktywne, ale zawsze klikam myszka albo 2x na konsole i wtedy da sie wpisac :-)

no w eye wpisuje i jeszcze raz prosi? lamerstwo, klikniecie nie pomaga :*

$this->bbcode_second_pass_quote('bones', 's')cout mialem tak samo jak wgralem q4max
jak odinstalowalem, to spoko mozna bylo wpisywac

ja nic takiego nie wgrywalem ?:D
_________________
:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, o 20:15 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 mar 2003, o 20:11
Posty: 2549
Lokalizacja: Krynica/Krak
Karma: 45
ej pomozcie mi sie polaczyc z tym scierwem !:D

_________________
:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, o 22:39 
Cichociemny

Dołączył(a): 2 sie 2003, o 13:03
Posty: 114
Karma: 0
scout mialem to samo .. w eyu wpisalem ale pozniej jeszcze raz prosil o password i przypadkowo do tego doszedlem :}
jak pojawi Ci sie okienko ze musisz haslo wpisac to otworz konsole i wpisz w konsoli 'password' , zamknij konsole i bedziesz mogl pisac normalnie w tym okienku pozniej tylko ok i wchodzi na serv slonik


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, o 22:41 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 mar 2003, o 20:11
Posty: 2549
Lokalizacja: Krynica/Krak
Karma: 45
atom na to tez sam wpadlem przypadkiem zanim komentarz 2 napisalem :D no ale wpisalem password laczylo mnie z serverem lucasa i nagle pluje sie cos mam niesciganiete, gadam z lucasem i okazuje sie ze mam all dobrze ?! wtf? :E

_________________
:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, o 23:11 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 mar 2003, o 20:11
Posty: 2549
Lokalizacja: Krynica/Krak
Karma: 45
hahah ja jebie tego q4 no lol

sciaglem sobie demko scooba chcialem ogladnac, nie wiedzialm gdzie demo wsadzic, dalem do q4base, wchodze do q4 wlanczam konsole wpisuje playnetdemo scooby.netdemo laduje sie wszystko si dochodzi do konca i zuca mnie do menu :E i takw golko, wlanczam moda battle 5.0 i znowu wczytuje mi i odrazu jak dochodzi do konca q4 mi sie wiesza ? wtf? !:

_________________
:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2005, o 10:30 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
scout ja mam tak :

wchodze przez eye , wpisuje haslo , wchodzi mi do menu a nie na server wiec daje connect blablabla , czekam trochce czasu bo mi kilika razy q4 sie wlacza zanim dojdzie do momentu wpisania hasla. Wkoncu widze okienko z haslem ale huj nie da sie pisac. Probowalem kilka razy nie udalo sie , wcisnalem tylde i moglem pisac. I tak za kazdym razem mam musze tylde wciskac zeby wpisac haslo.

btw. te haslo co pisalem to pozniej okazalo sie ze na ircu je pisalem jakims sposobem :D prawdopodobnie okno q4 nie bylo aktywne.

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 237 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza