[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 gru 2018, o 12:44

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, o 11:46 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
si jest dla serwerow


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2006, o 14:13 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
moze to dzialalo na tej zasadzie, ze if server allow si_autoaction '1" (wartosc boolea) than execute operation he?

bo jak tylko dalem to na 0 przestalo mi walic screeny i nagrywac dema

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2006, o 15:10 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
mozliwe, tylko ze tez zalezy w jakim modzie, nie pamietam dokladnie ale w jednym wogole jest ui_autoaction, w jednym autoaction ustawia sie poprzez wartosci 1 lub 2 lub 3, a w jednym sie wpisuje cos w rodzaju "demo ss", moze wtedy trzeba ustawic po prostu "", nie pamietam, musialbym zagladnac do cfg :-)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, o 19:07 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
jednak dalej nagrywa te dema w X-batku. Przedwczesnie sie cieszylem :E

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2006, o 16:04 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sie 2005, o 17:49
Posty: 1028
Karma: 49
http://demos.quakecon.org/qc2006/q4/ demka z tegorocznego quakeconu.. ;} nie wszystkie bo jeszcze się nie skończył, ale wrzucane nabierząco


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2006, o 01:12 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
to sa dema na patchu 1.2 jeszcze ?

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2006, o 08:54 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
no pewnie tak, przeciez nie ma modow jeszcze pod 1.3, a na golym q4 raczej nie grali, poza tym nie moga na kilka dni przed quakeconem zmienic tak istotna sprawe, na 1.3 przeciez teraz wogole nie da sie grac na tych mapach ktore sa (typu galang, moonson itd.) ...nie da sie, w sensie ze sa za male jak na obecna predkosc skokow itd.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2006, o 09:47 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
w sumie to i dobrze , bo dla mnie szybkosc jest bardzo wazna

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2006, o 11:16 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
no ja dlugo nie gralem, od kilku dni klikam w ctf lub arena ctf na nowym patchu i fajnie jest:) duzo dynamiczniejsza jest teraz gra


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza