[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 21 paź 2019, o 21:02

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, o 17:16 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 6 wrz 2004, o 14:17
Posty: 713
Karma: 39
No to ja nie wiem. Ja sobie otwieram mapke cos tam robie klikam bsp i odpalam i dziala. Nie wiem co tam u ciebie jest nie tak... :/ Spojrz na konsole w tym programi i sprawdz czy nie poswstaje ci plik *.lin. Jesli tak to znaczy ze mapa sie wykrzaczyla :D i sie nie kompiluje.

_________________
Ludzi dzielimy na 10 grup. Tych ktorzy rozumieja kod binarny i tych ktorzy go nie rozumieja...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, o 19:15 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
ok mam texturki tylko ze one sa ciemne , jak postrzelam tym blastem standardowym co jest w sp to normalnie widac ja ale jakos ona jest sciemniona , o co chodzi ? a i jak ustawic zeby ta mape czytalo jako mp :]

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, o 23:11 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
GR1Q jak chcesz moge z toba zrobic ta mapke aby chodzila pod q4. Jutro bym mogl cala oteksturowac bo dzisiaj sciany i podloge porobilem to nawet fajnie wyglada. Hujowo bo udalo mi sie zrobic 1 swiatlo na glownej arenie naprzeciwko quada a tak wiecej jakos nie. Wiec ja moge oteksturowac wszystko a jak ty umialbys swiatla umiescic to bys to zrobil. A i trzeba jakos przestawic zeby przez mp czytalo a nie sp :] podaj swoj nr gg :-)

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, o 23:18 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
wiecie co moze zalozcie sobie osobny topic w stylu "tworzenie map q4" bo teraz ten topic przestal byc przejrzysty :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, o 15:34 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
zrobcie q2duel1

_________________
The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, o 15:48 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
q2duel1 -> http://www.q4.owned.pl/?2:162::130

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, o 22:42 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
http://esports.pl/?id=post&post_id=1879329608

AJ Ą JU NUPS!

_________________
The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2006, o 16:03 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
miazdzysz suty :-D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2006, o 12:16 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
http://esreality.com/?a=post&id=1045964

imo fajna :D

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2006, o 07:35 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
urbasek , ty instalowales tego patcha 1.2 podobno. Powiedz jakie te nowe mapy sa ? bo slyszalem ze nowe mapy tdm weszly i jestem ciekaw czy fajne.

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2006, o 09:02 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
fajne czy nie fajne w krotce trzeba bedzie grac na 1.2 :]

poki co mamy tylko 2 mapy, na ktorych da sie 2/2 zagrac (mowa tu o over edge i sandstorm)

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza